Eski sevgiliniz ne kadar sonra ne ve zaman geri döndü :/

Ne zaman tam olarak unuttum hepsi o zaman geri dönüş yaptı. :))
Bende arkalarından hahaha hihihi gülmekle meşgul oldum :)

3 yıl sonra döndü..

Senin onu bekleyecek 3 yılın var mı peki?

O 3 yıl içinde senin hayatına biri girmeyecek mi?
O 3 yıl içinde peki , hayatına girdiği kişilerle mutlu olmadığı için döndüğünde kürkçü dükkanı olmuyor musun sen?

Kısaca Vesselam,Giden ne sebeple gittiyse bir zahmet o sebebten de geri dönmesin.

Dip not; Ayrılıklarin sebebi yoktur, bahanesi vardır.

Donmesini beklemek sadece zaman kaybi. Cunku donmez. Ayrica sizin ilkiniz olmus ikinci olmus ayrilan bi insan icin bu onemli degildir. Kendi hayatiniza yogunlasin bu iliskinin tum izleri silindiginde de sizi gercekten sevebilecek biri cikar.

3 yıl sonra döndü..

Senin onu bekleyecek 3 yılın var mı peki?

O 3 yıl içinde senin hayatına biri girmeyecek mi?
O 3 yıl içinde peki , hayatına girdiği kişilerle mutlu olmadığı için döndüğünde kürkçü dükkanı olmuyor musun sen?

Kısaca Vesselam,Giden ne sebeple gittiyse bir zahmet o sebebten de geri dönmesin.

Dip not; Ayrılıklarin sebebi yoktur, bahanesi vardır.
aynen katılıyorum ben dönmesini zaten geri dönmek için istemiyorum onca yaptıklarından sonra zaten dönmek istemiyorum sadece benim çektiklerimi o da çeksin istiyorum beni anlasın istiyorum

Donmesini beklemek sadece zaman kaybi. Cunku donmez. Ayrica sizin ilkiniz olmus ikinci olmus ayrilan bi insan icin bu onemli degildir. Kendi hayatiniza yogunlasin bu iliskinin tum izleri silindiginde de sizi gercekten sevebilecek biri cikar.
aynen tabikide önemli değildir sadece ben ilkim olduğu için biraz fazla kaptırdım kendimi sanırım mantıklı düşününce değmeyecek biri olduğunu görüyorum ama işte kısmet nasip ne diyeli artık sadece geri gelmesini isiyorum çünkü benim yaşadıklarımı o da yaşasın istiyorum

Yok konusmadık ortak arkadaslarımıza bitti falan demişti.ben artık umudu falan kesmiştim iice alakasız şehirlere dagılmıştık üstelik ama nasipmiş demek ki
bizde farklı şehirlerdeyiz zaten ayrılma sebebimizde etkili olan da bu oldu.Kısacası ben ist.daydım o da burda çalışıyodu aslen ordulu ailesi falan orda.İlişkiye başlarken ist.da olursan olur bu iş dedim söz verdi.Sonra ailesi baskı yapmaya başladı sen olmassan bize kim bakıcak falan o da ağlayarak ayrıldı benden.Hep konuşup ikna etmeye çalıştım ama artık aramıza soğukluk ta girmeye başlayınca konuşmayı da bıraktım.18 gün oldu :/ O yüzden bizde alakasız şehirlerdeyiz ama demekki seven uzak felan dinlemiyomuş çok güzel bi örnek oldun bana :)

Bizim 1.5 yıllık geçmişimiz vardı ve benden 5 ay önce ayrıldı. Arada konuşmalarımız oldu ama 2 3 aydır hiç konuşmuyoruz. Maalesef hala unutamadım ve ister istemez belki döner diye bir umut var içimde. Geri dönmek istediğinde barismayacagim ama en azından içim sogumus olacak.

Bizim 1.5 yıllık geçmişimiz vardı ve benden 5 ay önce ayrıldı. Arada konuşmalarımız oldu ama 2 3 aydır hiç konuşmuyoruz. Maalesef hala unutamadım ve ister istemez belki döner diye bir umut var içimde. Geri dönmek istediğinde barismayacagim ama en azından içim sogumus olacak.
aynen bende bu şekilde düşünüyorum ama artık dönmezse daha iyisi olcağı içindir felsefesine inandırdım kendimi :) Allah herşeyi bilir.Zaten kalpler de Allahın elindedir :)

aynen bende bu şekilde düşünüyorum ama artık dönmezse daha iyisi olcağı içindir felsefesine inandırdım kendimi :) Allah herşeyi bilir.Zaten kalpler de Allahın elindedir :)
Bu ara aklıma çok geliyor nasıl tekrar kafamdan atacağım hiç bilmiyorum...

Ben seven insanin asla gidemeyecegine inaniyorum. Eger gidebiliyorsa, sevmiyor demektir. Bak sen aylardir ayri olmaniza ragmen gidememissin, cunku seviyorsun. O da sevse ayni sey olurdu.

Cookkkk zor da olsa, ayriliklardan sonra bir an once iliskinin bittigini kabul edip, yoluna bakmak en buyuk fayda. Kesinlikle hic bir sekilde iletisime gecmemelisin ayrildiktan sonra. Bu hem senin kafani toparlayip, kendi degerini anlamani, iliskiye daha objektif bakmani, ve uzuntunu kendi icinde yasamani saglar, hem de karsindaki kisiye seni ozleme veya kendi istedigi hayatina devam etme firsati tanir.

Ozel olarak sordugun icin cevap vereyim, benim eski sevgililerimden donenler oldu. donmeyen de oldu. kimisi 1 hafta, kimisi de bir kac ay sonra donduler. Ama iste, bir kere tadi kacinca bir daha olmuyor be canim. Guvensizlik, vazgecilmislik, iliskiye gelen darbe falan felan..

Suanki durum nedir?

Umarim eskisinden daha mutlusundur.

Ben seven insanin asla gidemeyecegine inaniyorum. Eger gidebiliyorsa, sevmiyor demektir. Bak sen aylardir ayri olmaniza ragmen gidememissin, cunku seviyorsun. O da sevse ayni sey olurdu.

Cookkkk zor da olsa, ayriliklardan sonra bir an once iliskinin bittigini kabul edip, yoluna bakmak en buyuk fayda. Kesinlikle hic bir sekilde iletisime gecmemelisin ayrildiktan sonra. Bu hem senin kafani toparlayip, kendi degerini anlamani, iliskiye daha objektif bakmani, ve uzuntunu kendi icinde yasamani saglar, hem de karsindaki kisiye seni ozleme veya kendi istedigi hayatina devam etme firsati tanir.

Ozel olarak sordugun icin cevap vereyim, benim eski sevgililerimden donenler oldu. donmeyen de oldu. kimisi 1 hafta, kimisi de bir kac ay sonra donduler. Ama iste, bir kere tadi kacinca bir daha olmuyor be canim. Guvensizlik, vazgecilmislik, iliskiye gelen darbe falan felan..

Suanki durum nedir?

Umarim eskisinden daha mutlusundur.
sağol yorumun için :) evet o bana geri dönmedi ama şimdi ona olan sevgimden daha fazla sevebileceğim buna değebilecek biriyle tanıştım ilk görüşte aşka inanmazdım o kişi bana buna inandırdı ve şimdi hiç olmadığım kadar mutluyum Allahıma çok şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Back
X