sekiz ay gecmis bir konuyu gundeme getirmek ne kadar iyi oldu bilemezsiniz :))))
aynı fikirdeyim kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sekiz ay gecmis bir konuyu gundeme getirmek ne kadar iyi oldu bilemezsiniz :))))
beklemek cok zor bir is.aklima ona soyleyecegim bir suru kotu sey geliyor. mesaji yine acdim okudum isde mesaj soyle:
"Umarim iyisindir.ozurdilerim ama seni arkadas listemden cikarmak zorundayim kizarkadasmi canini sikip uzuntu yaratmaya deymez.kiskanc bir kisidir. Seninle konusmak bu gune kadar neler yapdigini ogretmen isterdim ama malesef konusamayiz.senin cok degisdigini anne oldugunu ogendim ne guzel birsey.seni yolda gorursem konsuruz bana mesaj at.umarim hersey yoluncdadir kendine iyi bak"
Arkadaslar.konusamayiz diyo bi de bana mesaj at seni gorunce konusurm diyo.bence bu acik acik biz senle gizlin konusalim boyle facebookda belli olmasin mi diyo bu yani...
Bayanlar yardımınıza çok ihtiyacım var. Kısaca durmumu bir yazıyım hatalar yaparsam kusuruma bakmayın lutfen Turkce ana dilim degildır.
5 senelik bir iliskim var. Benim yüksek lisansım bitdikden ve ben bi iş buldukdan sonra evlenip bi yuva kuracayız (bugune kadar böyle duşunuyodum)
bıraz once artık dayanmayıp benımkısının facebookuna girip bir bakdım. bana dün 'eskı sevgilim beni facebookda sordu ben ona ıyıyım ama seninle konusamam gibisinden mesaj atdım dedi' ama arkadaslar onun bu cevabına ben hic ınanmadım.bugun gırıp kendım bakınca gordumkı meger kıza 'senı gormek cok ısterdım ama sımdı oyle kıskanc bır kızarkadasım varkı deger mı bılmem'gıbısınden bırsey yazmıs 'ayrıca bana mesaj at oyle konusalım'felan dıye yazmıs bu.
bunları okudugumdan berı tıtrıyorum onu ben cok sevıyorum ve bu ılıskı ıcın ne fedakarlıklar yapdım.
hemen onu aradım çok kızmısdım.ne yapdıgından haberım oldugunu soyledım.o kızla oyle konusdugunu benı kırdıgını soyledım neden bana yalan soyledıgını sordum.baska ınsanlarla arabadaydı tabı cok ayıp oldu.cok utanıyorum sımdı.aglamaktan gozlerım agrıdı.bıraz sakınlesınce onu aradim. endıselenmemesını o geldıgınde kavga etmeyecegımızı soyledım.
Bir yarım saat icinde beni yine arıyacakmıs...
Arkadaslar aranızdan bunu benzer bi durumla karsılasanınız oldumu?ne yapmam gerekdigini bilemiyorum.Simdiden yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.
anam konu eskiymiş neyse olan olmuştur
yalnız değilsin cicim ben de düştüm başta da son anda kurtardım :))aa siz benide şaşırttınız amaaaaanasıl ya eskimi??aynı hatayamı düştüm yorum yaparak..geçmiş olsun banada:))
yalnız değilsin cicim ben de düştüm başta da son anda kurtardım :))
Eski kız arkadaşına yazdığı o mesajdan sonra.
1-senin ona güvenin kalmadı
2-Belli ki erkek arkadaşının ilişkiye ve sana saygısı yok.Seni o kızın karşısında nasıl böyle küçük duruma düşürür !!!
3-Belli bu ilişki tek taraflı.
Ama gene de sakin olmanızı tavsiye ederim bi durun bakalım dinleyin, yalan söyleme kapasitesi ne kadar mış ?