eski sevgilisine dönmüş :(

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Dün anlatmıştım ama bugün yeni bisey öğrendim o varya hani (eski sevgilim ) eski sevgilisine dönmüş inanın başka biri olsa bu kadar üzülmezdim biz bi dönem 7 ay ayrı kaldık bazı sebeplerden dolayı o ara barışmışlar anlatti bana anlaşamadık vs. ayrıldık dedi seni seviyorum unutamadim dedi benim de o ara sevgilim olmustu affettim şimdi yine ona dönmüs üstelik biz kızla tartışmıştık ve sevmiyorum demişti yani yanlış anlasılmasin ben kimsenin arasına girmedim ama öğrenince ağlama krizi tuttu beni :( belki onunla hep beraberdi

ona nefret dolu bi mesaj attım atmamalıydım ama rahatladım biraz

emın ol mutlu olamayacak canım.bak benm de başlığım var 4 sene sonra kardesı yazdı mutusz bılmem ne dıye.adamların hepsi böle boş kalmamak için saçma sapan şeyler yapıyolar sonra spnuç pişmanlık

bence acı şiddetini azaltması gerekıyor bu durum
sonuçta biriyle beraber, sevgilisi olmasa neyse

ne canın yansın, ne ruhun daralsın...geri gelse kabul edecek misin? üzülmenin gerçekten manası yok.
karakterli olsa, beraber oldugunuz zamanlar sana sevgiden başka bişi vermemiş olsaydı anlardım seni
ama neden acı veren birini ısrarla isteyip, kendı canını yakıp hayatı kendıne zindan ediyorsun:19:
o sensizlikten bişi kaybetmeyip, eski sevgilisine dönmüş
sen neden bu kadar yas tutuyorsun? değen biri olsa neyse

emın ol mutlu olamayacak canım.bak benm de başlığım var 4 sene sonra kardesı yazdı mutusz bılmem ne dıye.adamların hepsi böle boş kalmamak için saçma sapan şeyler yapıyolar sonra spnuç pişmanlık

geri dónsün istemem ama mutlu olmasın inşallah

Back
X