• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Sevgilisi'nin hâlâ face'de ekli olması normal bir şey mi? :'(

eksisozluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
108
0
46
Gaziantep
2buçuk aydır çıkıyoruz. Eski sevgilisini önceden çok sevmiş. Sürekli ayrılıp barışmışlar. Arada kız başka biriyle de çıkmış ama bu hep onu sevmiş. Hatta bazen kız ona kendi sevgilisiyle olan ilişkilerini anlatırmış, bu da teselli edermiş. Ama o zamanlar bile bunu seviyormuş. Neyse bu kız hâlâ face'inde ekli.:25: Ve en son biz onunla tanışmadan bir hafta önce görüşmüşler. Kız yine buna sevgilisini anlatmış. Çok canım sıkkın.:14::14: Bana hiç ahlaki gelmiyor bu durum. Eski sevgiliden dost olur mu? Aylardır görüşmediğini söylüyor-yani biz görüşmeye başladığımızdan beri- Ama ekli olmasının mantığı ne? Akıl verin. Ben mi abartıyorum?:43::43:

Son düzenleme:
bence abartmıyorsun canım. şimdi eskiden sevgilidir. çok zaman geçmiştir ayrılalı. zaten ayrılma sebebi de sevginin bitmesidir. zamanla belki arkadaş kalınır.

ben hissetiğimi söyleyim, kız doyumsuz ilgi seviyor. yenilere gidiyor ama seninki de onu sevsin onun hayatının en büyük aşkı olarak kalsın istiyor. yeni sevgilisi ona kötü mü davranıyor seninkine anlatıyor seninki ne diyor "ahh kıymeini bilmiyor ben sana böyle yapmazdım mı" çok kızdım. senin gururunu da düşünmeli. sen görüşme dememelisin. kendi akıl etmeli. sadece facede ekli görüşmmüyolar diyosan olabilir belki. 2.5 aylık birliktesiniz ama ilerleyecekse olmaz öyle. sen tavrını koy.

Son derece saçma bulduğum bir durum şu ''eski sevgiliden arkadaş olma''
Haklısınız gereken hassasiyeti göstermemiş erkek arkadaşınız

aklı hala ondadır emın ol ve artık su face lafı duymakdan bıktım kızlar teknolojı sızı ne kdr yonlendırıyor meger yahu... bırakında hayata bakın

elbette ki unutmamış. kız şu an ona yeşil bir ışık yaksa, direk sizi bırakır. temkinli olun, kendinizi çok aşkına kaptırmayın derim.

çok canım sıkkın.:43: unutmamış olabilir mi?:18: unuttum diyor. ama nasıl güvenebilirim?:14::14:

canım bunu duymak senin için çok üzücü biliyorum ama unutmamış olabilir.

saf akıl edemiyo da olabilir. ama ikisi de kötü bu devirde ne bu saflık. yok çakal seni oyalıyorsa da çok ayıp.

bak 2.5 ay daha. ileride bi bakmışsın çok sevmişsin vazgeçemiyosun. olur mu böyle? ozaman ayrılamazın da tavrını koy. isterse bi şans ver. bekle napıyo. yok bildini okuyosa. kurtul yakınken. başın ağrır ilerde.

canım bunu duymak senin için çok üzücü biliyorum ama unutmamış olabilir.

saf akıl edemiyo da olabilir. ama ikisi de kötü bu devirde ne bu saflık. yok çakal seni oyalıyorsa da çok ayıp.

bak 2.5 ay daha. ileride bi bakmışsın çok sevmişsin vazgeçemiyosun. olur mu böyle? ozaman ayrılamazın da tavrını koy. isterse bi şans ver. bekle napıyo. yok bildini okuyosa. kurtul yakınken. başın ağrır ilerde.

bir tercih yapmak zorunda. ya onu ya da beni sil face'den diycem. onu silmeyi kabul etmiyorsan görüşmeyelim bir daha diycem. ama çok üzerime düşüyor. birbirimizi sevdiğimizi söylemedik henüz ama beni görmeden duramıyor. her gün görüşmek istiyor.kafam çok karışık. onu da üzmek istemiyorum. :14:

Son düzenleme:
bir tercih yapmak zorunda. ya onu ya da beni sil face'den diycem. onu silmeyi kabul etmiyorsan görüşmeyelim bir daha diycem. ama çok üzerime düşüyor. birbirimizi sevdiğimizi söylemedik henüz ama beni görmeden duramıyor. her gün görüşmek istiyor.kafam çok karışık. onu da üzmek istemiyorum. :14:

canım sanırım daha çok gençsiniz. yenisiniz de. bu kadar yeniyken zaten dipdibe olmak ister insan. ileride daha büük sorunlar başlar. ya ne gerek var bu kadar yeniyken direkt böyle bi yüke girmene.

çek restini. bence sana diyecek "tamam haklısın" baktın gerçekten sözünde duruyor. amenna. ama tahmin ettiğim gibi bi adamsa sana "tamam görüşmem" der arkandan oyalayabilir seni. günahını da almayım ama. temkinli ol.

önemli bir ayrıntıyı da belirtmek istiyorum kızlar. facede ilişki durumu hakkında bir şey yazmıyor. iki hafta önce bana sorup ilişkisi var yapmıştı, sonra herkes çok beğendi ve yorum yaptı diye ilişki durumunu tekrar silmişti.

canım sanırım daha çok gençsiniz. yenisiniz de. bu kadar yeniyken zaten dipdibe olmak ister insan. ileride daha büük sorunlar başlar. ya ne gerek var bu kadar yeniyken direkt böyle bi yüke girmene.

çek restini. bence sana diyecek "tamam haklısın" baktın gerçekten sözünde duruyor. amenna. ama tahmin ettiğim gibi bi adamsa sana "tamam görüşmem" der arkandan oyalayabilir seni. günahını da almayım ama. temkinli ol.

nabzını şimdi yoklayıp niyetini öğrenmem lazım. beni kaybetmeyi göze alabiliyorsa zaten.. yolun çok başındayken bitmesi daha iyi..:25:

bence çok haklısın eski sevgilinden dost olmaz :47:giden gitmiştir gittiği an bitmişitr dost olalım arkadaş olalım ben çok sağlıklı bulmuyorum şimdiye kadar dahiç olmadım biten sevgiliyle bence o defteri kapatarak görüşmemek en doğrusu diye düşünüyorum sevgilimde böyle bir şey yapamaz yapmıyorda allah a şükür

bence çok haklısın eski sevgilinden dost olmaz :47:giden gitmiştir gittiği an bitmişitr dost olalım arkadaş olalım ben çok sağlıklı bulmuyorum şimdiye kadar dahiç olmadım biten sevgiliyle bence o defteri kapatarak görüşmemek en doğrusu diye düşünüyorum sevgilimde böyle bir şey yapamaz yapmıyorda allah a şükür

galiba unutup unutmadığını öğrenmenin tek yolu o kızı faceden silmesini istmek..:44::43:

sevgılımle aramızda boyle bır problem yasadık..eskı okul arkadası..bizimki peşinden koşmuş ve yüz vermemiş hatun kişi..sil diye direttince, benım her dediğimi yaparsa zaten aramızdakının kölelıkten ılerı gıtmeyecegını dusundugu ıcın sılmeyı reddettı.Buna ragmen ayrılmadım ondan..Sonucta benımde hayatımda eskı sıfatını kazanmış olmasına rağmen , sokakta görünce merhabalaştıgım,iki çift laf ettiğim eski erkek arkadasım var.İlk günlerde tanıstıgımızda yine konuşmamızın mahsuru olup-olmayacagını sordum...Herhalde bundan dolayı dert etmeyecegını soyledı..şimdi facede ılıskısı var görünüyor,ailesi ile tanısmadan facebook arkadaslıgımız oldu..Tabi telefonlasmalar,hediyeleşmeler haricinde aileyle ikinci bağ oldu:)) şifreleride var bende,kredi kartları bende ..iş dahada ileriye gidiyor günden güne ve hala o kız ekli.. :):)

eskıye çok takılmayın derim..hani sizi kurnazlık yapıp uyuttugu dusuncesı varsa içinizde, o güveni tasımıyorsanız ayrılın gitsin.. sunuda bilin ki aklında dusundugunuz gıbı şeytanca dusunceler olsaydı size bu kadar samimi düşüncesini aktarmazdı..içinize kurt düşüreceğinizi kıskanacagınızı hesap eder öyle anlatırdı.. bir kere uyarın..Sonra adım atmasını bekleyın bakalım..

Son düzenleme:
sevgılımle aramızda boyle bır problem yasadık..eskı okul arkadası..bizimki peşinden koşmuş ve yüz vermemiş hatun kişi..sil diye direttince, benım her dediğimi yaparsa zaten aramızdakının kölelıkten ılerı gıtmeyecegını dusundugu ıcın sılmeyı reddettı.Buna ragmen ayrılmadım ondan..Sonucta benımde hayatımda eskı sıfatını kazanmış olmasına rağmen , sokakta görünce merhabalaştıgım,iki çift laf ettiğim eski erkek arkadasım var.İlk günlerde tanıstıgımızda yine konuşmamızın mahsuru olup-olmayacagını sordum...Herhalde bundan dolayı dert etmeyecegını soyledı..şimdi facede ılıskısı var görünüyor,ailesi ile tanısmadan facebook arkadaslıgımız oldu..Tabi telefonlasmalar,hediyeleşmeler haricinde aileyle ikinci bağ oldu:)) şifreleride var bende,kredi kartları bende ..iş dahada ileriye gidiyor günden güne ve hala o kız ekli.. :):)

eskıye çok takılmayın derim..hani sizi kurnazlık yapıp uyuttugu dusuncesı varsa içinizde, o güveni tasımıyorsanız ayrılın gitsin.. sunuda bilin ki aklında dusundugunuz gıbı şeytanca dusunceler olsaydı size bu kadar samimi düşüncesini aktarmazdı..içinize kurt düşüreceğinizi kıskanacagınızı hesap eder öyle anlatırdı.. bir kere uyarın..Sonra adım atmasını bekleyın bakalım..

o da aynen bunu söylüyor.. hala onu düşünüyor olsam ben saf mıyım da sana eski sevgilim ekli der miyim diyor. hatta bana kızdı. sana açık olmakla, her şeyisöylemekle hata ediyorum galiba dedi.:44::25:

kesinlikle abartmıyorsun çok haklısın. eğer laylay loy bi ilişkileri olduysa önemsiz o zaman bu kadar dert etme derdim. ama vaktiyle çok sevdiği bir kızsa bu bence olmamalı. ben en son ilişkimi bu yüzden yürütemedim ve bitirdim. o da kızı çok seviyordu zamanında ve hala iletişimdelerdi, facete ekliydi. üstelik kız onu bırakmıştı...

benim kafamda bu kadar soru işareti varken olmaz dedim. bitti.

Back
X