• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilisiyle barışanlar.. dogru yaptım yada buyuk hataydı diyenler !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ayşül

Ziyaretçi
arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı üzere sevgılısyle ayrılık yaşadıktan sonra barışanlar yada barışıp tekrar ayrılanlar buraya yaşadıkları pişanlgı yada mutlulugu yazabılırlermı?* benımde eski sevgılım barışmsak ıstıyo ayrılalı 6 ay oldu ama oncesınde bir 3.5 sene var.. bu sure zarfındada ayrılıklar yaşadık ama bır ıkı gunluk en uzunu 3 aydı oda bıkere.. ve bi dip not ben onu hala sevıyorum ama aynı problemlerı yasayıp tekrar ayrılıcaz dıye donmek ıstemıyorum aynı acıarı tekrar yaşamak ıstemıyorum.. lutfen bu durumu yaşamış kişilerden özellıkle yorum beklıyorum

yaptığı hataların farkında ise
kendini düzeltecek ise
neden olmasın?

arkadaslar kendi adıma konusayım... ben ayrıldığım bi iliskiye bidha asla baslamam !! (: biten bitmistir giden gitmistir !! zaten beni üzmese wea bi anlasmazlık olmasa ayrılmazdık öyle deilmi ! bi hatadır derim gecerim !! kaybetmesi zordur beni ama bidaha kazanması mümkün deil (: bişey bir kere yasanır biterse gerekten BıTER bitmesse ben devam ettirmek icin elimden geleni yaparım yerimseniben

sevgısıne ınanıyorum sadece ıkımızde bıraz ınatcıyız bıde sınırlı yapılı yanı ıkımde... o yuzden kavga anında bıle bıle damarına bastıgım cok oluyo sonra ıyıce buyuyo yanı susmayı beceremıyorum ama tek suclu ben degılım elbette onunda aşırı rahat olması boyle amann aşkım sorun yaptıgın şeye bak havaları benı dahada cıldırtıyo:D yanı gercekten bızı tanıyan herkes bılır onun benım ıcın neler yaptıgını ama şunuda bılırler benı sınırden nekadar aglattıgını... ayrıyken mutlumuyum aslında cok cok mutsuz degılım ama mutlu hıc degılım barısma konusuna gelınce hala barısmak ıcın kaçıyorum.. kaçıyorum cunku onu gordugumde hersey benım ıcın duruyo:(

sevgısıne ınanıyorum sadece ıkımızde bıraz ınatcıyız bıde sınırlı yapılı yanı ıkımde... o yuzden kavga anında bıle bıle damarına bastıgım cok oluyo sonra ıyıce buyuyo yanı susmayı beceremıyorum ama tek suclu ben degılım elbette onunda aşırı rahat olması boyle amann aşkım sorun yaptıgın şeye bak havaları benı dahada cıldırtıyo:D yanı gercekten bızı tanıyan herkes bılır onun benım ıcın neler yaptıgını ama şunuda bılırler benı sınırden nekadar aglattıgını... ayrıyken mutlumuyum aslında cok cok mutsuz degılım ama mutlu hıc degılım barısma konusuna gelınce hala barısmak ıcın kaçıyorum.. kaçıyorum cunku onu gordugumde hersey benım ıcın duruyo:(

ne onunla nede onsuz diyosun yani (:

3 senelik ilişkinin ardından yaptığı hata nedeniyle ayrıldık,3-4 ay sonra yeniden barıştık.ama hayatımda yaptığım en büyük hataydı barışmak.hala kendimi affedemiyorum nası böle bi insana bir fırsat daha verdim die.sizin ilişkinizi ve arkadaşınızı bilemem ama inanın hiç bir şey eskisi gibi olmuyor,bir şeyler eksiliyor.bir şeyler yolunda gitmemiş ki ayrılmışşınız,düzelir umuduyla bakmak hata bana göre karakter hep aynı,değişme olmuyor,sadece kısa bi süre -muş -mış gibi yapılıyor.sonrası eski hamam eski tas...bu bizim içinde onlar içinde geçerli.

eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı..:delphin:

ben de döndüm ona zaten sorarsanız biz hiç ayrılmamışız ki.arada her ilişkide olurmuş ayrılmak için çok büyük sebepler gerekliymiş.ama bazen bir laf yetebiliyor.onların ayrılma sebebi olsa olsa aldatma falan olur.yani bir lafın bile bir ilişkiyi bitirebileceği mantığı onlara ters.onlar çünkü ilişkileri yüzeysel yaşıyor biz ise derinden.neyse barıştık ama huylu huyundan vazgeçmiyor sorunlar hallolmuyor birike birike yola devam.yani bizim sonumuz evlilik falan olmaz yine bir gün kopar bir kopar iki kopar artık birgün eeeee tamam ama dedirtir ikimize de.ben çok çabaladım ama o sabit fikirli.ben değiştim ama onu değiştiremedim.

bende düşünüyorum da şimdii
gelse kabul edermiyim diee tekrar :uhm:
seviyorum hala ayrılığın üzerinden 3 ay geçmesine rağmen ve beni sebepsiz yere terketmesine rağmen
peki diyorum o beni gerçekten sevse bırakırmıydı ?
şartlar ne olursa olsun elimden tutması gerekmezmiydi ?
beni onca güzel sözden o kadar vaatlerden sonra ortada mı bırakmalıydı ?
işte bunları düşününce o içimdeki sevgiyi kinimle besleyebiliyorumm :dilcikar:
bigün bana gelirsee tekrar barışmak istersee ( hiç sanmıyorum öyle bi ihtimal olmasını ama ) :1no2:
ne sevgine ne sana güveniyorum :umursamaz:
kalbimi bi kere girmene müsade ettim
verdiğin mutluluğn iki katı acıyı hediye ederek gittin :a015:
çektiğim acılarda sen yanımda yoktunn
bundan sonrada sana ihtiyacım yok derimm.. :mymeka:
eğer bu sözlerime rağmenn ısrar edersede
heraldee tek bi şekilde şans verirdimm bana sevgisinin gerçek olduğunu kanıtlaması gerekirdi.. ve ondan imkansızı isterdimm..:delphin:
sabrını ve aşkını ölçerdimm
yoksa artık seni seviyorum aşkım bebeeeeemmm sensiz yapamam tarzı cümlelere karnım tok :olmaz:
lafla yürümez peynir gemisi
icraata bakarım bundan sonrası içinn..:delphin:

buarada kendıs bana barısalım herseye eskısı gıbı baslayalım demıyo sadece bırak kendımı ıspatlıyım değiştiğimi gör dıyo:( ama bılıyorumkı oyle olursa kandırcak bu benı:( bide okadar sınırlı ve kızgınımkı ona hala, benle normal konustugunda bıle ben durup dururken sen zaten şöylesin böyesin demeye başlıyorum sonra kendımede kızıyorum amma dırdırcısın dıye ufff:( bıde ufak bı dıp not daha ayrılalım dıyen bendım butun ayırklarımızda ayrılalım dıen ben oldum ama o duruma getıren o.. yanı patlıcagımı bıle gevşek davrananda o. bıde hep barısmak ıcın gelende o oldu:( yanı anlıcagınız yapmaktanda gerı kalmıyo bendende vazgecmıyo..

eski sewgiliden bi daha hiçbişe olmaz bana göre:olmaz:
ilişkiyi ayrılıp barışmak ayrılıp barışmak yıkar
bu böyle dewam ettiği sürece ilişki dengesizleşir
ayrılık kararı bir kez werilir we geri dönülmez
ayrılık kolay werilen bi karar da deildir zaten
durup dururken sağlıklı bi insan ayrılık kararı wermez
canım sıkıldı ufacık bişe oldu ayrılayım barışayım die bşe olmaz
sonra affet beni geri dön bana gibi sözler de anlamsız kalır
cocuk oyuncagı deil sonuçta:umursamaz:

Yok canım yok
Hiç tavsiye etmem barışmanı
Yalvarmıştı dön yeniden devam edelim diye
Ama inanmadım ona...Dönme teklifini hiiiiiiiç kabul etmedim
Ayrılırken nasılsa aynı huyuna devam edecektir
Aynı tas aynı hamamlar yani
Huylu huyundan vazgeçmez
Geçmişi boşver kolay değil ama boşvermek zorundasın
Önüne bakmalısın artık...

Yok canım yok
Hiç tavsiye etmem barışmanı
Yalvarmıştı dön yeniden devam edelim diye
Ama inanmadım ona...Dönme teklifini hiiiiiiiç kabul etmedim
Ayrılırken nasılsa aynı huyuna devam edecektir
Aynı tas aynı hamamlar yani
Huylu huyundan vazgeçmez
Geçmişi boşver kolay değil ama boşvermek zorundasın
Önüne bakmalısın artık...

evet aslında söylenebilecek en dogru sozler huylu huyundan vazgeçmez..

ayrıldınız ama tabi ayrılma nedenleride önemli die düşünüorum
ama anladıgım kadarıytla anlaşamıosunuz..cidden bişeyler yuruseydi zaten ayrılmzdınız..bi ilişiye ayrılık girince bidaha eskisi gibi olmuo..duzelmio dahada beter oluo yaşadım..bence bida dönmeyin....genede siizn düşünceniz..

bencede huylu huyundan vazgeçmez,ilişkiniz ancak bidahaki ayrılığa kadar devam eder ozamanki kırıkların daha çok olur daha çok canın acır..alıştıysan onsuzluğa çok mutsuz deilsen,onsuz rahat ve huzurluysan hiç başlama derim ama yok olmuo onsuz dersen başla ama hiç bişe bekleme çünkü deişmeyeceklerdir...

buarada kendıs bana barısalım herseye eskısı gıbı baslayalım demıyo sadece bırak kendımı ıspatlıyım değiştiğimi gör dıyo:( ama bılıyorumkı oyle olursa kandırcak bu benı:( bide okadar sınırlı ve kızgınımkı ona hala, benle normal konustugunda bıle ben durup dururken sen zaten şöylesin böyesin demeye başlıyorum sonra kendımede kızıyorum amma dırdırcısın dıye ufff:( bıde ufak bı dıp not daha ayrılalım dıyen bendım butun ayırklarımızda ayrılalım dıen ben oldum ama o duruma getıren o.. yanı patlıcagımı bıle gevşek davrananda o. bıde hep barısmak ıcın gelende o oldu:( yanı anlıcagınız yapmaktanda gerı kalmıyo bendende vazgecmıyo..

Sevgili Aysul, senin cok genc oldugunu dusunuyorum, bence bu yasamda kimse "vazgecilmez" degil,kimse de kimseden ustun hic degil ,her iliskide bazi inisler,cikislar olmasi cok dogal, ikiniz de hata ,kapris ,alinganlik yapmis olabilirsiniz ayrica "hep ayrilmak isteyen taraf olmak" bir meziyet degil bence onemli olan ikinizin birbirinize olan sevginiz, sayginiz ve iyi niyetiniz,senin onu hala dusunup dusunmedigin ve kalbinin sesi, yoksa etrafindakilerin ne dusundugu hic degil, unutma hayat aslinda cok kisa.opuyorumnanaktan

aslında pekte kucuk sayılmam 22 yım.. ayrıca zaten sureklı ayrılalım deme hatasında bulunmuş olma kı hata gozuyle bakıyorum bunu oyuncak ettıgım ıcın!! bunu asla mezıyet olarak soylemıyorum sadece ayrılan tarafın o olmadıgını bılın ıstedım bıde bunda şunun etkısıde kesınlıkle var bu ısan benım ılk askım ılk sevgılım belkı bu yuzden zor gelıyo... gelelım son duruma bugun uzunca bı acıklama yaptım kendısıne neden bı araya gelmemeız gerektıgı konusunda aslında bı yandanda kendımede acıklamıs oldum:( ve soyledıklerımde haklı oldugumu bana hıcbı garantı veremıcegını bu yuzdende kararı bana bıraktıgını soyledı ve bende artık bu ılskıye baslamanın hata olucagını dusundugumu soyledım oda anladım pekı dedı ve kapattık sanırım bukez kırmadan kotu konusmadan kendımı ve durumumuzu anlatabıldım uzulmeden dıyemıcem cunku uzuldu uzuldum... seven ama nedense bıturlu anlaşamayan çift sınıfına gırdık...

aslında pekte kucuk sayılmam 22 yım.. ayrıca zaten sureklı ayrılalım deme hatasında bulunmuş olma kı hata gozuyle bakıyorum bunu oyuncak ettıgım ıcın!! bunu asla mezıyet olarak soylemıyorum sadece ayrılan tarafın o olmadıgını bılın ıstedım bıde bunda şunun etkısıde kesınlıkle var bu ısan benım ılk askım ılk sevgılım belkı bu yuzden zor gelıyo... gelelım son duruma bugun uzunca bı acıklama yaptım kendısıne neden bı araya gelmemeız gerektıgı konusunda aslında bı yandanda kendımede acıklamıs oldum:( ve soyledıklerımde haklı oldugumu bana hıcbı garantı veremıcegını bu yuzdende kararı bana bıraktıgını soyledı ve bende artık bu ılskıye baslamanın hata olucagını dusundugumu soyledım oda anladım pekı dedı ve kapattık sanırım bukez kırmadan kotu konusmadan kendımı ve durumumuzu anlatabıldım uzulmeden dıyemıcem cunku uzuldu uzuldum... seven ama nedense bıturlu anlaşamayan çift sınıfına gırdık...

Canim yazdiklarindan cok etkilendim, ilk sevgili, ilk ask cok ozelmis, eminim ikiniz de cok uzulmusunuzdur ama bence onemli olan durustce ve kirici olmadan konuyu konusarak halletmeniz inan suanda cok sevdigim bir ablam dogru durust esiyle konusabilme sansi bile olmadan bosaniyor, simdi kizina durumu nasil aciklarim diye kara kara dusunuyor....

Canim yazdiklarindan cok etkilendim, ilk sevgili, ilk ask cok ozelmis, eminim ikiniz de cok uzulmusunuzdur ama bence onemli olan durustce ve kirici olmadan konuyu konusarak halletmeniz inan suanda cok sevdigim bir ablam dogru durust esiyle konusabilme sansi bile olmadan bosaniyor, simdi kizina durumu nasil aciklarim diye kara kara dusunuyor....

bende anlatabıldıgımı umut edıyorum konusamamk bı ılıskının bıttıgının en açık gostergesı zaten... ablan adına cok uzuldum bıde cocuk var cok cok zor olmalı:( bılıyomusunuz hala bıtırırken bıle kelımelerımı onu kırmıcaklar arasından secmek ıcın buyuk caba sarfettım... bazen kendımı anlayamıyorum ben uzuluyorum bı yandan umarım o bukadar uzulmuyodur dıye dua edıyorum... halada duam onla umarım oda bende cok daha ıyılerını buluruz ve benımle oldugundan daha mutlu olur.... herkese tesekkur ederım yarıdmcı oldunuz için ıyıkı varsınız:)

Back
X