Eski sevgilisiyle barışanlar.. dogru yaptım yada buyuk hataydı diyenler !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pfff konu çok eskiymiş yahuuu :KK57:
Kendimi kötü hissettim :KK70:

Herkesin düşüncesi kendine.. :KK14:
Ben 1.5 yıl aradan sonra kabul ettim sevdiceğimin teklifini. :KK47:
Çoğu kişi affettiği için pişmanmış, eskisinden kötüyüz yazanlar olmuş ama biz tam tersi duygular yaşıyoruz :KK68:
Çok mutluyuz, nazar değmesin. Geçen zaman ders oldu bize. :nazar::nazar::nazar:
Zaten çok basit bi neden yüzünden bitmişti. :KK51:
Affedilmeyecek bi şey yoktu ortada. :KK8:
Eğer ayrılma sebebiniz basit bir neden yüzündense, aşılamayacak bir konu değilse tekrar şans verin derim. :KK37:
Aksi halde çok üzülür, yıpranırsınız. :KK12:

neden 1 buçuk yıl? cok uzunmuş

Barışmak isteyen oldu ama iyi ki barışmamışım. Hep derim
"exden next olmaz"
:KK53:

Beş aylık ayrılıktan sonra barıştık.her şey eskisine göre çok daha güzel:)eğer sevgi bitmiyorsa ilişki toparlanıyor.biz birbirimize daha özenli davranıyoruz şimdi.yani ayrılıktan dersimizi aldık.bunu tecrübe ettiğim için söylüyorum,ayrılık bazen onarıcı olabiliyor.

keşke keşke keşke ilk ayrılıkta noktayı koyabılecek kadar iradeli olsaydım tüm bunları yaşamamış olurdum. Kırk kez ayrılığ barışan ve her defasında psikolojik şiddete maruz kalan biri olarak söylüyorum ki her şey tadında kalmalı saygı kaybedilmeden bırakılmalı

Barismayin kendinizi yakmayin ben kabul ettim suanda acicekiyorum birakin oldugu yerde kalsin uzulen hep biz kizlar oluyoruz onlar gayet rahat arkalarini donup gidiyorlar

Ben eskiyi kabul etme gafletinde bulundum acısını çekiyorum fazlasıyla gerek yokmuş anladım.

Gecmiste surekli ayrilip baristigim bir iliskim olmustu. Nihayetinde yurumuyor. Bir insandan ayrilacak kadar onu gozden cikarabildikten sonra, tekrar "sensiz yasayamam"lar bir anlam ifade etmiyor.

Ve ben gecmis iliskiye kaldigi yerden yeniden baslama olayina inanmiyorum. Ayrildiysaniz, en az 1 sene ayri kalacaksiniz. Cok eski sevgililerin, gelecekte tekrar karsilasip, yeniden asik olmasina inanirim ama daha 3-5 ay once bitmis bir iliskiye yeni birini bulamadigi ve yalniz olmaktan skildigi icin yeniden "hadi" denmesinden pozitif bi sonuc cikacagina pek inancim yok.

Back
X