Eski sevgiliye bayram mesaji atmak

İpekbojbugu canım ben attım diye atmak zorunda değil hiçe sayıp görmezden de gelebilirim ben duygularımı hakim olmadım attım o da okuyup hicbirsey yollamayabilirdi aklım orda takiliyor

Kafam karıştı kızlar ben attım ama sonuçta o da karşılık verdi sabahın sekizinde ses kaydı bir de bayramın son gününde atmak pek aklıma gelmez.Bazıları eski sevgilisini whatsaptan engeller falan o yüzden attım zaten hadi ben dayanamadım gönderdim o da resimli bayram mesajı gormeseydi okumasaydi cevapta atamsaydi.Bana da bazen whatsaptan mesaj atan arkadaşım oluyor baktım hoslanmadigim bir tip gereksiz konuşacak mesajı açıp bakmıyorum bile.Kötü bir amacım yok bibubella sadece fikrinize merak ettim o kadar.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
yaş kaç?
bayramın 3. gün akşam mesaj atıyorsun ve 4. gün sabah cevap vermesine şaşırıyorsun! gerçek mi bu?:KK57::KK57::KK57:
saydırmıştın ama bayram mesajı attın, hadi sen kendini tutamadın, o neden cevap verdi:KK57::KK57::KK57:

bence bol bol kitap okumalısın, niyetim seninle dalga geçmek değil, gerçekten çok kitap okumalısın...

Olabilir görüşüne saygi duyuyorum muzurtilki .Kötü bir amacım yoktu herkes gibi fikrinize merak ettim hepsi bu kötü ayrılınca dusmantavırla birini görürüm zannediyordum o yüzden o niye attı bana dedim.

Olabilir görüşüne saygi duyuyorum muzurtilki .Kötü bir amacım yoktu herkes gibi fikrinize merak ettim hepsi bu kötü ayrılınca dusmantavırla birini görürüm zannediyordum o yüzden o niye attı bana dedim.
eski sevgili '' ex'' olduktan sonra hayattan silinir benim bildiğim. kural budur

Tamam bu kez ciddiyim.
Sana cevap yazmasının nedeni bayramın kutlanmaya değer bir gün olması.Yani başka sebeple mesaj atmış olsaydın cevap yazmayacaktı ama bayramlar insanların kırılmaması gereken günlerdir bu nedenle de cevap yazmış.Boşuna bir hayalin peşinden gitme,üzerine düşünme.

Ben eski gorustugume ne kadar iyi de olsa mesaj yazmazdim bittiyse telefon numarasi da silinip engellenir
Ki geçen yıl kurbanda (bir an bir sene ne çabuk geçmiş şaşkınlığı yasadim ) eski görüştüğüm bana bayram mesajı yazmıştı, numarasini tanidim (engellememistim) ama bilmezden gelip ertesi gün cevap olarak kimsiniz yazdim
O da numarasinin silindigini anlayıp üstüne biraz tripli bir mesaj yazmis hic cevap vermedim
Bastan bayram mesaji yazman hata bence, ha o ses kaydi ile cevap vermis çünkü iki kelime yazmaya bile usenmis
Baskasina ne yazar seni baglamaz, bunu dusunmen hala onu unutamayıp yine belki görüşürüz diye bir umut taşıdığın izlenimi birakti bende

Barışma adımı için atmışsınız işte. Ona da komik gelmiş belli ki.
Bana da ex mesaj attı kimsiniz dedim. Adam yine benden ılımlıymış :KK53::KK53:

Bunun neresi komik ki bade attığım bir bayram mesajıyla mi adam bana dönecek. Benimde kız arkadasularının ayrıldığı adamlar bırak mesajını atmayı kızı whatsapptan engellemis.İplemeyen adam her türlü iplemez.Bir de o Kocaeli'de ben istanbuldayım.

Aynen Hümeyra ben öyle diyenleri çok gördüm arkadaş çevreden Unide ev arkadaşım okuldan sonra bir çocukla bir sene çıktı sonra bir yerde karşılaşmalar çocuk es gecmis sanki hiç tanımamış gibi.Bahsettigim bu kizda burnundan kıl aldırmayan yok bir erkek için aglanir mi o da kim falan diyodu bayramda buluştuk iki saat boyunca sirfan onu anlattı bir ara ağlayacak gibi oldu.Hani kimse için aglamazdi o işler böyle değil işte.

Back
X