- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafam karıştı kızlar ben attım ama sonuçta o da karşılık verdi sabahın sekizinde ses kaydı bir de bayramın son gününde atmak pek aklıma gelmez.Bazıları eski sevgilisini whatsaptan engeller falan o yüzden attım zaten hadi ben dayanamadım gönderdim o da resimli bayram mesajı gormeseydi okumasaydi cevapta atamsaydi.Bana da bazen whatsaptan mesaj atan arkadaşım oluyor baktım hoslanmadigim bir tip gereksiz konuşacak mesajı açıp bakmıyorum bile.Kötü bir amacım yok bibubella sadece fikrinize merak ettim o kadar.
eski sevgili '' ex'' olduktan sonra hayattan silinir benim bildiğim. kural budurOlabilir görüşüne saygi duyuyorum muzurtilki .Kötü bir amacım yoktu herkes gibi fikrinize merak ettim hepsi bu kötü ayrılınca dusmantavırla birini görürüm zannediyordum o yüzden o niye attı bana dedim.
Olabilir görüşüne saygi duyuyorum muzurtilki .Kötü bir amacım yoktu herkes gibi fikrinize merak ettim hepsi bu kötü ayrılınca dusmantavırla birini görürüm zannediyordum o yüzden o niye attı bana dedim.
olmuyo işte maalesef. ne varsa eskilerde varŞu eskileri bir rahat bırakın be
olmuyo işte maalesef. ne varsa eskilerde var
ne demişler gelen gideni aratır