eski erkek arkadaşımla barıştık . bir kaç msjlaşma sonucu tekrar denemeye karar verdik . geçen ocak ayından beri tanışıyoruz . bir senelik bir ilişkimiz var . ama hep kopmalar oldu arada . kendisi farklı bir şehire taşınma gibi bir durum yaşamak zorunda kaldı iş durumu yüzünden . ben ondan önceki sevgilime çok aşıktım . gözüm birşey görmüyordu onun beni aldatması onucu ben ayrıldım . ama çokda sevdim unutamadım hala acısı içimde belki . bu aşkı bu sevgilimde bulamadım . ona çok aşık değildim halada değilim ama seviyorum . onlayken kendimi güvende hissediyorum . başlarda çok üstüme düşerdi . her dediğimi yapmaya çalışıyordu . benden birşey istemedi evlenince herşeyi ben yapıcam diyordu . bana paranı harca sakın çeyiz falan alma diyordu hep . ki öledir karekteri . kendine birşey almaz bana alırdı . telefonla bile aradığımda açmaz hemen kendi arardı bana yazmasın fatura diye öle biri . çok sevdiğinden eminim beni . ama ben onu çok kırdım . vara yoğa kavga çıkardım . bir sürü kötü söz söyledim . onla ayrıyken biriyle görüştüm . ama karekteri sıfır bir insandı . bir kere görüştüm sadece ama yinede pişmanım . şimdi tekrar başladık hayırlısı . herkes onu bana yakıştırmıyor fiziksel olarak . birazda yaş farkımız var . annem bile çok kötü tipi diyor .beğenmiyor . bazen diyorum arkadaşlarımı gururla tanıştıracağım havamı atıcağım biri değil . karizmatik ,yakışıklı değil .iyi bir işi var ama parası çok da değil . neden ayrılmıyorsun diyor arkadaşlarımın bazıları daha iyisini bulursun vs . ama ne bileyim kafam karışık ....