Eski sevgiliye duyulan özlem..

minik_melek_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
96
0
36
Edirne
bayanlar yardımınıza çook ihtiyacım var.. bir sevgilim vardı, beni gerçekten çok seviyordu, bundan emindim, ne dilesem yapıyordu. ama birbirimize o kadar zıttık ki. ben kültüre, başarıya, süse, güzelliğe çok önem veririm. o da benim tam tersime görünüşüne, gittiği yerlere, kendini geliştirmeye vb hiç önem vermiyordu. hep parklarda, ara sokaklarda buluşuyorduk veya sadece dolaşıyorduk. ama zaten aynı okuldaydık. he ben istediğimde lgüzel yerlere de gidiyorduk ama onu zor durumda bırakmamak için söyleyemiyordum. ve eskiden çok aşık olduğum bir çocuk vardı, çok zengindi, yakışıklıydı, bakımlı, kültürlüydü falan.. hep farkında olmadan onunla kıyaslıyordum. ama çocuk beni çok sevdiği için hiç sesimi çıkarmıyordum. ben de çok seviyordum ama onun kadar değil sanırım.. bir kez bu huylarına dayanamayıp ayrıldım, çok yalvardı darmadağın oldu çocuk, kendini alkole verdi evine hiç gitmedi.. dayanamadım barıştım ve aradan 2 ay geçti yine gözüme batmaya başladı zıtlıklarımız yine ayrıldım. şimdi ise aradan 2 ay geçti ve ben onu çok özledim.. birkaç haftadır ne yapacağımı bilemez haldeyim. onun da beni unutamadığından eminim arkadaşlarımız da öyle diyor. sizce ne yapmalıyım? ikinciye bir dönüşte eskisi gibi olabilir miyiz? ben bu zıtlıklarımızı ona hiç anlatmadım belki anlatırsam bir ortak çözüm bulabilirz. yardım edin nolur.. :5:

edit: yazımda bazı değişiklikler yaptım çünkü çok yanlış anlaşılıyorum sanırım..

Son düzenleme:
bizde ayrılalı yrn tam 1 ay olcak...bizde çok sevdik ama sonu yoktu olmadı.1 aydır döner belki sensiz olmaz der diebekliyorum ama yokkk.kendini alıştırmaya çoktan başlamıştı önce alışacak sonrada unutacak.eger sen unutulmamayı istiyorsan sevdiğinle barışma imkanın varsa zaman kaybetme git sevdiğinlee konuss herşeyi vee oluru varsa sonu varsa dvm et derim.mutlu olmanız dielğiyle

ben de aynısını bekliyorum biliyor musun yani ben suçlu olduğum halde gelsin o barışmak istesin diye ama olmuyor tabi.. senin nedne yürümedi ki canım anlatmak ister misin belki bir çözümü vardır

Madem onun hayatını beğenmiyorsunuz ,küçümsüyorsunuz neden hala onu düşünüyorsunuz yazık günah değil mi ,sizin istediğiniz insan varmış işte onu arayın istediğiniz lüks hayatı sevgisiz ,aşksız yaşayın ,kıymetini bilememişsiniz daha fazla üzmeyin bırakın oda hakettiği aşkı yaşasın mutlaka çıkar kıymetini bilecek bir insan..

hayır benim gözüm zaten parada pulda lükste değil. sadece geçmişimle kıyasladığımda bu oldu.. ben ona gerçekten değer veriyordum beraberken de sonra da onu hiç küçümsemedim. sadece alışamamıştım çok farklıydık. mesela o bir gelecek bile hayal etmiyordu işi olsun hayatını kursun diye. kendimi yanlş anlattım sanırım size. onu gerçekten seviyordum hala da seviyorum.

Bence bencilliğinizden vazgeçip çocuğun peşini bırakmalısınız artık.

Yaptığınız hiç hoş değil. :20:

Özlediğiniz ise sadece size olan sevgisi, ilgisi başka bir şey değil.
Sadece ego tatmini durumu var ortada.
Yazık karşınızdaki insana.
Onu sevdiğinizi düşünmüyorum. Seven insan kıyaslama yapamaz olduğu gibi kabul eder. Gözüne batmaz hiçbir şeyi. Çünkü sadece seviyordur. Bu kadar basit.

Son düzenleme:
ah tatlım cok zor bı durum kultur hayat yasama farklılıkları :S
sen sımdı sevıyorum duzeltrım fln dıyosunda ole olmuyo ıste sakın bıdaha deneme derım cocuqda yazık olur sende uzulursun :S cunku sen bıraz daha dayanırsan 4 ay 5 ay sonra unutcksın karsına senın sevıyende bırı cıkıcak ve o zamn daha huzrlu mutlu olcaksın sonucta sen farklı buyumusn farklı selerden hoslanıyosun ewlndınızı dusunsene o hep daha asaqıda kalcak bu sefer o kendını kotu hıssedıcek bı saatten sonra sevqı azalck sen ondan oraya buraya qıtmek ıstıceksın o bunları karslayamyınca kavqalar cıkcak quzel bı ewlılık bozulcak onada sana da yazık bence he ama sen ben onu kabul edıyorum bu sefer ac ta kalsam parktada otursam o olsun yeter dıosan orası ayrı ama ıkı qun sonra cıkıpta ben yapamıcm dersen yazık cocuqa :S deneme tatlım unutcaksn emın ol qeleceqın ıcın sabret kendne yenı hobıler fln bul aklından cıkar ;)

Bence bencilliğinizden vazgeçip çocuğun peşini bırakmalısınız artık.

Yaptığınız hiç hoş değil. :20:

Özlediğiniz ise sadece size olan sevgisi, ilgisi başka bir şey değil.
Sadece ego tatmini durumu var ortada.
Yazık karşınızdaki insana.
Onu sevdiğinizi düşünmüyorum. Seven insan kıyaslama yapamaz olduğu gibi kabul eder. Gözüne batmaz hiçbir şeyi. Çünkü sadece seviyordur. Bu kadar basit.
evet belki de bencillik yapıyorum şuan ama dediğim gibi mesele parası pulu değildi. yaşama şekillerimiz bile çok farklı. o önüne geleni tersleyen küfreden biriydi ama benim ağzımdan bir kere bile küfür duyamaz kimse veya kimseye kaba davranmam. bazı konularda kafalarımız tutuyordu diye başladık ilişkiye ama yürümedi işte.

ah tatlım cok zor bı durum kultur hayat yasama farklılıkları :S
sen sımdı sevıyorum duzeltrım fln dıyosunda ole olmuyo ıste sakın bıdaha deneme derım cocuqda yazık olur sende uzulursun :S cunku sen bıraz daha dayanırsan 4 ay 5 ay sonra unutcksın karsına senın sevıyende bırı cıkıcak ve o zamn daha huzrlu mutlu olcaksın sonucta sen farklı buyumusn farklı selerden hoslanıyosun ewlndınızı dusunsene o hep daha asaqıda kalcak bu sefer o kendını kotu hıssedıcek bı saatten sonra sevqı azalck sen ondan oraya buraya qıtmek ıstıceksın o bunları karslayamyınca kavqalar cıkcak quzel bı ewlılık bozulcak onada sana da yazık bence he ama sen ben onu kabul edıyorum bu sefer ac ta kalsam parktada otursam o olsun yeter dıosan orası ayrı ama ıkı qun sonra cıkıpta ben yapamıcm dersen yazık cocuqa :S deneme tatlım unutcaksn emın ol qeleceqın ıcın sabret kendne yenı hobıler fln bul aklından cıkar ;)

beni anlamana çok sevindim canım sağol.. sanırım haklısın kendime zaman vermeye çalışıyorum beraberliğimizi her yönüyle kabullenebilir miyim diye, çünkü alışkanlıklardan yaşama şeklinden vazgecmek çok zor.. belki biraz bencilce ama mutlu olamıyorsam ne yapabilirim ki. özlemimi biraz basıtırıp mantıklı düşünmeye çalışacağım baktım olmuyor, rahat bırakacağım onu da.. teşekkürler tekrar tatlım

bu kadar zıt olduğunuzu evlenmeden fark ettiğine göre akıllı bir kızsın
bence hiçte dönme dönmesinide bekleme
he kim gelirse gelsin o karşılaştırmalar olacak ama en azından uyumlu bir birliktelikte sorunlar daha az olur çözümler çabuk bulunur

benim 2,5 yil süren bir beraberligim vardi,o türkiyede yasiyor bende almanyada zorluklarla 2,5sene ilsikimiz sürdü.birbirimizi cok sevdik, tabi benim yasadigim hayat sartlari onunkine bakarak cok daha iyidi varlikli degildi her istedigimi alamazdi,ama ben onu o kadar cok seviyordum ki herseyden vazgecmistim.olmadi ayrilmaya karar verdik 3 ay ayri kaldik ama ne o bensiz yapabildi nede ben onsuz simdi tekrar 3 ay birlikteyiz ve ben evlenice türkiyede yasamayi bile göze aldim,insan gercekten sevince herseye katlanio ve kabul ediyo

Kaçan balık büyük olur :37:

Bence biraz sabredip,yeni ve sana uygun bir arkadaş bulmalısın.
2 ex in sana göre iyi yönlerinin karışımı biri...

necla38 canım sizin adınıza çok sevindim umarım bundan sonra aksilikler yaşamazsınız ama ben senin gibi sabırlı biri değilim anlaşılan.. :)
canavar, hayal43 sanırım evet öyle yapacağım onu da kendimi de daha fazla mutsuz etmemek için dönmeyeceğim unutmaya çalışacağım..

kaç yaşındasınız?
ilk başladığınızda ne kadar sürdü ilişkiniz?
gerçekten sevdiğinize emin misiniz? :27: :51:

Seni en iyi anlayanlardan biride benim sanırım. Senin 2 ay olmuş. Benim 7-8 Ay olacak biteli. Özlem denen şey öyle bir şey ki... Gün geçtikçe insanı bitiriyor. Benim hikayemi bir yere bırakıp sana şunları söylemek istiyorum. Senin gibi bende düşünürdüm, her şeyi yapsın etsin isterdim. Lüks yerler olmasa da en azından azımsardım, itiraf etmeliyim ki. Ama şuan ne düşünüyorum biliyor musun? Bence aşk, sevgi aynı olabilmek veya birbirini tamamlamaktır. Şuan azımsadığım şeyler umrumda bile değil biliyor musun? Hatta elimde olsa şuanki aklımla geçmişe dönmek isteerdim. Ve unutmaya çalıştığım zamanlar bir döngü gibi. Özlemiyorum diyorum, ama sabaha karşı onunla ilgili bir rüya görüyorum. Sabah ağlıyorum akşam ağlıyorum. Unutamıyorum, bir başkasını koyamıyorum onun yerine. O ayrı, o bi ayrıydı, o bi bambaşkaydı. Yol yakınmış senin... Benim öyle uzakki. Kimsenin bu hale gelmesini istemem ben. Eğer sende benimle aynı fikirdeysen, elindeki aşkı-sevgiyi sımsıkı tut. Sarıl... :54:

17 yaşındayım ben.. belki daha erken yolun uzun diyeceksiniz ama değil öyle malesef. ilk başladığında 4 ay sürdü ayrıldıktan sonra da 2 ay toplam 6 ay çıkmıştık ama gerçekten bana bu kadar değer veren olmamıştı ve ben böyle bir ilişki yaşamamıştım..

disakkarit, sanırım ben de senin gibi olmaya yakınım canım.. sürekli ağlıyorum, onu düşünüyorum, hayaller kuruyorum, şarkılarımızı dinliyorum.. ben daha önce hayatıma giren veya tanıdığım hiçbir erkek için böyle olmamıştım, kimse için böylesine canım yanmamıştı. kolay unutan toparlanan bir insanım ama yapamıyorum işte.. elimde telefon sürekli ona mesaj atmamak için kendimi tutuyorum.. öyle mutluyduk ki beraberken nasıl mahvettiğimi ancak şimdi anladım. ama ya yine olmazsa işte..

Son düzenleme:
KENDİ CEVABINI KENDİN VERMİŞSİN. fazla kaprisin sonu budur yani.ne bekliyordun. herşekilde yine senin yanında olmasını mı... ben arkadaşın adına sevindim.en azından kendine zarar vermeden senden kurtulmayı başarmış.e sen daha ne istiyorsun... ayrılmış işte.bitmiş ilişkiniz.
hadi şimdi BELKİ daha zengin birini bulabilirsin.onun sana yaşatamadığı hayatı yaşarsın belki.ama aynı sevgiyi yaşarmısın??? KESİNLİKLE HAYIRRRR...
HADİ SANA GEÇMİŞ OLSUNNNNN

KENDİ CEVABINI KENDİN VERMİŞSİN. fazla kaprisin sonu budur yani.ne bekliyordun. herşekilde yine senin yanında olmasını mı... ben arkadaşın adına sevindim.en azından kendine zarar vermeden senden kurtulmayı başarmış.e sen daha ne istiyorsun... ayrılmış işte.bitmiş ilişkiniz.
hadi şimdi BELKİ daha zengin birini bulabilirsin.onun sana yaşatamadığı hayatı yaşarsın belki.ama aynı sevgiyi yaşarmısın??? KESİNLİKLE HAYIRRRR...
HADİ SANA GEÇMİŞ OLSUNNNNN

Bu kadar kabalaşmana gerek olduğunu düşünmüyorum. "Senden kurtulmuş" şeklinde. Ben buraya özellikle kötü yanlarımızı yazmaya çalıştım ki işi en kötü halde de düşünebilelim. Herkes gelip hayatı boyunca onu en mutlu eden insanın ben olduğumu da söylüyordu. Yani evet belki ona zarar verdim ama çok mutlu da ettim. Yaşadığı pek çok kötü durumda, tamamen haksız olduğu zamanlar bile ona destek oldum. Ayrıca ya ben kendimi anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz ya da kişiliklerimiz uyuşmuyor. BEN PARANIN PEŞİNDE DEĞİLİM. Sadece imreniyordum etrafımda gördüklerime, her genç kız güzel yerlere gidebilmeyi güzel olabilmeyi vb istemez mi? Ha siz istemiyorsanız o da sizin özelliğinizdir saygı duyarım tabi ki . Ben sadece beni daha önemsemesini istedim.

Sevgiliniz sizi it kopuğun olduğu sokak aralarına götürse rahatsız olmaz mıydınız? Ben oldum malesef ve bunun şımarıklık olduğunu düşünmüyorum . :20: :20:

Madem bu kadar rahatsız oldun davranışlarından ayrılmanız iyi olmuş. Yaptığın bencillik, sanırım boşluktasın ve onu hala sevdiğini sanıyorsun. Daha 17 yaşındasın kimler çıkacak karşına da bu yaptıklarına güleceksin.

Demekki neymiş aşk kültür ,bakım vs de dinlemiyomuş!Madem bu kadar rahatsızdın neden sevgilinle konuşmayı denemedin.Senin bir dediğini iki etmeyen biri bunun içinde çabalardı kanımca.Şimdi döndün diyelim konustunuz vs vs ama olmadı nolucak o çocuğa aynı şeyleri tekrar yaşatıcaksın ,yazık değil mi?Bencillik etmemek lazım,özlemeseydin hiç umursamıycaktın.Öncelikle bi karar vermelisin bugun cocuga dönüp mutlu edip yarın ayrılıpta eşşekten düşürmeyesin !

Back
X