- Konu Sahibi minik_melek_
bayanlar yardımınıza çook ihtiyacım var.. bir sevgilim vardı, beni gerçekten çok seviyordu, bundan emindim, ne dilesem yapıyordu. ama birbirimize o kadar zıttık ki. ben kültüre, başarıya, süse, güzelliğe çok önem veririm. o da benim tam tersime görünüşüne, gittiği yerlere, kendini geliştirmeye vb hiç önem vermiyordu. hep parklarda, ara sokaklarda buluşuyorduk veya sadece dolaşıyorduk. ama zaten aynı okuldaydık. he ben istediğimde lgüzel yerlere de gidiyorduk ama onu zor durumda bırakmamak için söyleyemiyordum. ve eskiden çok aşık olduğum bir çocuk vardı, çok zengindi, yakışıklıydı, bakımlı, kültürlüydü falan.. hep farkında olmadan onunla kıyaslıyordum. ama çocuk beni çok sevdiği için hiç sesimi çıkarmıyordum. ben de çok seviyordum ama onun kadar değil sanırım.. bir kez bu huylarına dayanamayıp ayrıldım, çok yalvardı darmadağın oldu çocuk, kendini alkole verdi evine hiç gitmedi.. dayanamadım barıştım ve aradan 2 ay geçti yine gözüme batmaya başladı zıtlıklarımız yine ayrıldım. şimdi ise aradan 2 ay geçti ve ben onu çok özledim.. birkaç haftadır ne yapacağımı bilemez haldeyim. onun da beni unutamadığından eminim arkadaşlarımız da öyle diyor. sizce ne yapmalıyım? ikinciye bir dönüşte eskisi gibi olabilir miyiz? ben bu zıtlıklarımızı ona hiç anlatmadım belki anlatırsam bir ortak çözüm bulabilirz. yardım edin nolur.. 
edit: yazımda bazı değişiklikler yaptım çünkü çok yanlış anlaşılıyorum sanırım..

edit: yazımda bazı değişiklikler yaptım çünkü çok yanlış anlaşılıyorum sanırım..
Son düzenleme: