- Konu Sahibi minik_melek_
17 yaşındayım ben.. belki daha erken yolun uzun diyeceksiniz ama değil öyle malesef. ilk başladığında 4 ay sürdü ayrıldıktan sonra da 2 ay toplam 6 ay çıkmıştık ama gerçekten bana bu kadar değer veren olmamıştı ve ben böyle bir ilişki yaşamamıştım..
disakkarit, sanırım ben de senin gibi olmaya yakınım canım.. sürekli ağlıyorum, onu düşünüyorum, hayaller kuruyorum, şarkılarımızı dinliyorum.. ben daha önce hayatıma giren veya tanıdığım hiçbir erkek için böyle olmamıştım, kimse için böylesine canım yanmamıştı. kolay unutan toparlanan bir insanım ama yapamıyorum işte.. elimde telefon sürekli ona mesaj atmamak için kendimi tutuyorum.. öyle mutluyduk ki beraberken nasıl mahvettiğimi ancak şimdi anladım. ama ya yine olmazsa işte..
Bence son kez bir şansını denemelisin. Aynı ben gibisin canım yaaaa. Ben şansımı çok zorladım. Ama geç kalmışım sanırım. Anlayamadım onun tarafını. Geç olmadan bence tut onu. Hani ilerde sevceksin etceksin bu hallerine gülceksin diyenler belki kendilerince haklılardır ama ben pek katılmıyorum. Suanı yasıyorsun sen, gelecekle ya da geçmişle yasama. Son kez dene, olmazsa bırak ben gibi. (Gecmisten sıyrılmaya hazırlanıyorum bende, yeni baslangıclar vs.) Son bi adımı hak etmişsiniz bence canım. Sevgiyle.