Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle konun hayırlı olsun canım.Bi arkadaşıma burç uyumlarınızı sordum aslında aranızda güzel bir çekim olabilirmiş ama oğlak fedakarlık yapmalı dedi.Akrep kadını kıskandığı için ben de akrebimFal topiciğinin neşeli kızları fal dışında ki tadına doyum olmaz sohbetlerimiz için burda toplanıyoruz herkesi bekleriz..![]()
Burçlardan anlıyorsanız ben terazi sevgilim Aslan nasıl uyumumuzÖncelikle konun hayırlı olsun canım.Bi arkadaşıma burç uyumlarınızı sordum aslında aranızda güzel bir çekim olabilirmiş ama oğlak fedakarlık yapmalı dedi.Akrep kadını kıskandığı için ben de akrebim![]()
Canım bakacaz daha kaç ay var ölmesine aralığa kadar zamanı varhadi yaaaa kızzz çıkarsa bizim iş. çok imkansız ya obilem olur valla kanka benm adamla çok pis kavga ettık... çok pis bzm fal yalan oldu donald ölürse bizde barışırz demektir
Arabasını çaktırmadan anahtarla çiz dicem ama mesafe çok uzun ya
Şimdi sen söyle eldeki veriler ne ayda bütçen ne kadar intikam planları için
Burçlardan anlıyorsanız ben terazi sevgilim Aslan nasıl uyumumuz
Ne davası açacan ki onun yüzünden mi borca girdinbütçe sıfır 3tane icra var ustume oda paraya çoo duskundur acaba onun uzetine davamı açsam ugrassın dursun
Ne davası açacan ki onun yüzünden mi borca girdin