- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
eski sevgilim tanidigimiz oldugu icin 2 ay önce bize gelmislerdi.. annem ve babam bilmiyordu iliskimizi herneyse annemle babam cok iyi davrandilar onlara bende anneme yardim etmeliydim evde onlarin önüne birseyler getirmek icin.. ilk beni gördugününde yüzündeki o pismanligi hissettim cok kötü olmustu.. bende öyle.. önlerine birseyler getirdigimde ise orda bakmisti falan ic gecirircesine. ama cok rahatti babamla fln konusmustu ve sinir etmisti o tavri beni..
diycem su; sizce iyilik yaparak ona bu sekilde onu cezanlandirdim mi? ki icim gitti bzmkilerin ona iyi davranmasini görünce.. sonrasinda cok agladim gücume gitti.. cok kirmisti beni agir laflar bile söylemisti.. 1 senedir de ayriydik ama o hemen hayatina birisini almis ve askere gitmisti kisa dönem..
herneyse gün gördügü bu iyilige karsilk ettigi kötülüge pisman olmus mudur sizce?
kötülük yapani iyilikle cezalanir mi gercekten.. ve su aralar hala o aklima geliyor malesef.. ve baskasini bende soktum hayatima fakat yapamadim
diycem su; sizce iyilik yaparak ona bu sekilde onu cezanlandirdim mi? ki icim gitti bzmkilerin ona iyi davranmasini görünce.. sonrasinda cok agladim gücume gitti.. cok kirmisti beni agir laflar bile söylemisti.. 1 senedir de ayriydik ama o hemen hayatina birisini almis ve askere gitmisti kisa dönem..
herneyse gün gördügü bu iyilige karsilk ettigi kötülüge pisman olmus mudur sizce?
kötülük yapani iyilikle cezalanir mi gercekten.. ve su aralar hala o aklima geliyor malesef.. ve baskasini bende soktum hayatima fakat yapamadim