eski sevgiliye mektup

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
evet 1 ay oldu... bitti... eski demeye dilim varmıyor hala içimde her şekilde dün gece uyumadan önce Allah'ım eğer oda hala beni düşünüyorsa bu gece onu rüyama girdir göreyim onu dedim ve oldu rüyamda o vardı....
sabah kalktığımda içim sızladı ağlayacak gibi oldum hissediyorum hala aklındayım ve hala sevgisi bitmedi ama buna alıştırmaya çalışıyor kendisini kendince mantıklı olanı seçiyor unutmaya zorluyor aramıyor bu sebeple
bir karar aldım o kadar içim doldu ki ona bir mektup yazmak istiyorum..eski yöntem belki evet günümüzde mektuplaşan mı kaldı diyeceksiniz belki ama ona ulaşabileceğim bir numarası yok mail göndersem nete girmiyor zaten facebook gibi sosyal bir paylaşım sitesinede üyeliği yok sevmez o tür şeyleri.. içimi dökmek istiyorum herşeyi yazmak böyle hergün içimin kan ağlamasındansa içimde biriktidiğim herşeyi satırlara dökmek istiyorum...
sizinde fikirlerinizi almak istiyorum

İçini dökmek istiyorsan ve tek iletişim yolu mektupsa tabi ki mektup yazabilirsin.
Ama iyi düşün sonra pişman olma.

Seni çok iyi anlıyorum.. Kafan çok karışık, ne yapcağını şaşırıyosun dmi :/ otur ve içindekileri bi kağıda dök ona karşı duygularını o bilse bile tekrar tekrar söyle.. İki taraf da birbini sevıyor ve ayrılıyosunuz sizi üzmekten bska bişey yapmaz.. ama içinde tuttuğun sürece çok canın yanar. mektup aslında faceden mailden faha özel ve değerli.. herkesin yaptığı şeyi yapmamış olursun en azından.Hem ona karşı duygularını söylemiş olursun hem de vereceği cevaptan onun ne kdar sevdiğini tartmış olursun benim fikrim bu ..

pişmanlık derken mesela ne konuda?

Yani bazen insanlar ayrılık sonrası iyi düşünemeyip bir şeyleri yola koymak adına adım attıktan sonra keşke yapmasaydım falan diyebiliyor. Mesela mesaj atıyorsun bir gece, yanıt gelmiyor karşı taraftan "keşke atmasaydım diyorsun" vs. Bu tarz bi pişmanlık.

bence biraz daha bekle. Birkaç hafta sonra yine aynı şeyleri düşünüyorsan o zaman yazarsın. bu süre içersinde farklı ortamlara git yeni arkadaşlıklar kur duygusal değil ama kısacası onu düşünmekten uzaklaştır kendini . Faydasını görürsün inan bana. Ya sen onu unutamamışken o başka aşklara yelken açtıysa? zaman herşeyin ilacı unutma....

Bence yazmalisin mektup, ben de erkek arkadasima mektup, gunluk vs yazmistim, ama ayrilmadan yaziyodum vermiyodum ona, daha sonra cok kotu bi ayrilik yasadik, kesinlikle barismayiz diyerek bitirdik karsilikli, bende biseyi kalmasin diye yazdiklarimi da verdim ona, okumus cok pisman oldu, sonra benimde hatalarimi konustuk tum sorunlari hallettik cok sukur cok iyiyiz su an bi de askere gitti, asker yolu bekliyorum, yani kisacasi yazmak soylemekten konusmaktan cok daha etkili inan ki, hem de kendini iyi hissediceksindir

ya cevap vermezse yani hiçbişey yapmazsa mektubu okuduktan sonra off o zaman çok pişman olurum işte

cnnm benim seni anlıyorum biliyorsun işte bende çok zor günler yaşıyorum şu sıralar dediğim gibi bende mantıklı bi fikir madem ona ulaşacağın telefon mail yok bence doğru bi şey bu hem içine dökersen satırlara rahatlarsınn seni halen seviyorsa ve pişman olduysa mutlaka karşılık verecektir umarım olur cnm dualarım seninle

kızlar hani diyordum ya eski sevgilime ulaşacak birşey yok msn var onada girmiyor diyordum dün akşam msn açtım ki kendisi online kalakaldım ama içim o kadar doluyken birşey yazmak gelmedi içimden çevrimdışı olarak takip ediyorum kendisini gece3 e kadar açıktı msn sonra ben uyudum bilmiyorum ondan sonra kaça kadar açıktı ve ben buna çok önceden mailler atmıştım hiçbirine yanıt vermedi öylece duruyo msnde bende çevrimiçi oldum bekledim ses seda yok bişi yazmıyo haaa bide ben bunu arkadaşımın msn adresine eklmeiştim tabi kendi arkadaşım olduğunu bilmiyor ozlem_@ diye bi msn adresi dün gece kabul etmiş arkadaşın msn adresini demekki artık arayış içerisine girdi önceden tanımadığı kişileri kabul etmezdi bide en önemlisi iletisine biz ayrılmadan önce ona dinlettiğim bir şarkı vardı çok beğenmişti şarkıyı o şarkıyı yazdı iletisine kızlar aklım çok karıştı ne yapayım artık tek taraflı çırpınmaktan çok yoruldum seviyo olsa çabalar ama hiçbişi yapmıyo caba benden mi bekliyor yoksadaa başkasımı var hayatında dayanamam buna sanırım eğer öyleyse yardımlarınıza ihtiacım var deliler gibi:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…