eski sevgiliyi bir ay sonra aradım pişmanmıyım evet

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Merhabalar belki bir çok kişi sevdiği insandan ayrılmıştır belki bir öneriniz olur.
Bir ay önce uzun süreli beraberliğim sona erdi benim dır dırlarımonun ilgisizliği onun başka ilde iş kurması tartışmalar tuz biber oldu.ve sonunda bitti.
Ben 1 aydır hiç aramamıştım o da ayn şekilde sonra whats up durumunda sibel canın bir şarkısını paylaşmıştı senden başka kimsem yok şeklinde tabi ben hemen üzerinden bir gün geçti tuttum aradım.
Yoldayım müsait değilim dedi .geri de dönmedi .ben de yeniden aramadı.
Baktım gayetde whats uptan çevrimiçiydi de.

gurursuzluğumdan kendi kendimi yiyorum uyuyamadım kendime öfkemden .ortak kullandığımız viber programından ayrı olduğumuz dönemde son görülmemizi takip ediyorduk ben sildim hemen o da silmiş.
zaten 1.5 saate yakın whats uğ tada çevrimiçi olmasına rağmen bana tek kelime yazmadı.
Bu arada paylaştığı durumu sadece bana paylaşmış tı diğer kimse göremiyordu çok rezil oldum .
sizce ne yapmalıyım

Paylaştığı durumu nasıl sadece sana paylaşmış Sibel Can şarkısını mı sana atmış?

üzüldüğüm konu kendimi küçük düşmüş aciz hissettimonun egosunu okşamış oldum ki hep egolu bir adamdı

böyle düşünmeyin o bir şarkı paylaşmış siz de üzerinize alınıp aramışsınız geçmiş gitmiş ama devamındaki tavrınız önemli

bence numarasını falan silin,takibi bırakın

Paylaştığı durumu nasıl sadece sana paylaşmış Sibel Can şarkısını mı sana atmış?
evet .4 video normalde hiç durumpaylaşan bir adam değil 3,5 yılda bi ilkti.
diğer numaram dahil ortak arkadaşımın whats up kısmına baktım göremiyordu sadece ben mevcut numaramdan görebildim

evet .4 video normalde hiç durumpaylaşan bir adam değil 3,5 yılda bi ilkti.
diğer numaram dahil ortak arkadaşımın whats up kısmına baktım göremiyordu sadece ben mevcut numaramdan görebildim

Bunları takip etmeyi bırak.. Kimse böyle şeyleri takip edip evde bunalıp duran biriyle de bişey yaşamak istemez.. Bir de ayrılan taraf o idi ise.. O Şimdi senin takip ettiğini biliyordu ise de sen 1 aydır aramayınca öyle paylaşmış sonra gururu da okşanınca sıkıntısı geçmiş tekrar aramamıştır.. O mu ayrılmıştı siz mi?

ikinci bir hattım var hem ordan hem kendi arkadaşımdan kontrol ettim sadece ben görebiliyordum

Sadece kisilerime acmis. Yani onda kayitli olanlar gorebiliyor. Ayrica senin ne soyleyecegini duymadi ki. Yerin dibine gircek bi durum yok. Merak edip arar bence ayrica bi zaman sonra. O zaman sen de şu esyami geri yolla kargoyla dersin.

tuzak atmış yemlenmişsiniz...gerçekten samimi olsaydı sana er geç yaklaşırdı....oyun oynuyor kibrinin liderliğinde tasarladığı oyuna düşmüşsün...seni sevdiği olarak değil rakip oyuncu olarak görüyor...eğer böyle değilde sana ders vermeye çalışıyor seni adam etmeye çalışıyorsa büyük ihtimalle kendini çok yükseklerde güçlü olarak gören sensin....

Bunları takip etmeyi bırak.. Kimse böyle şeyleri takip edip evde bunalıp duran biriyle de bişey yaşamak istemez.. Bir de ayrılan taraf o idi ise.. O Şimdi senin takip ettiğini biliyordu ise de sen 1 aydır aramayınca öyle paylaşmış sonra gururu da okşanınca sıkıntısı geçmiş tekrar aramamıştır.. O mu ayrılmıştı siz mi?
o ayrılmıştı .bağırıp çağırıp gitti hayatımdan

tuzak atmış yemlenmişsiniz...gerçekten samimi olsaydı sana er geç yaklaşırdı....oyun oynuyor kibrinin liderliğinde tasarladığı oyuna düşmüşsün...seni sevdiği olarak değil rakip oyuncu olarak görüyor...eğer böyle değilde sana ders vermeye çalışıyor seni adam etmeye çalışıyorsa büyük ihtimalle kendini çok yükseklerde güçlü olarak gören sensin....
benim her kavga her ayrılıktan sonra arayacağımı ezberlemiş biradam bir ay aramayınca aynen dedğiniz gibi yemledi beni

Back
X