eski sevgiliyi bir ay sonra aradım pişmanmıyım evet

Ben basimdan geceni anlatiyim. 9 ay boyunca her gun lütfen oleyim bu kalp agrisindan kurtulayim diye arkasindan agladigim adam kendisiyle yüzleşme sansi verdi. Sonra bir baktimki o benim olan degilmis ben duygularimi oyle bir bastirmisimki oyle bir buyutmusumki icimde tamamen bitirdikten sonra hislerimi kendime oyle bir geldimki herkes degisimimi fark etti yani. Duygularini bastirma biraz zaman ver koreliyor zaten. Bunu hata olarak gorme aramasaydin icin icini yiyecekti. Bu daha iyi oldu demekki adam adam degilmis sana 1 saattini bile ayirmamis. Sende onune bak. Engelle.

Oltaya gelmişsin.Bir dahakine daha dikkatli ol.İsteyen adam direkt arar mesaj yazar , şarkı paylaşarak mesaj vermeye çalışan adam cesaretsizdir ya da kaçak güreşiyodur.Değmez uğraşmaya.

Merhabalar belki bir çok kişi sevdiği insandan ayrılmıştır belki bir öneriniz olur.
Bir ay önce uzun süreli beraberliğim sona erdi benim dır dırlarımonun ilgisizliği onun başka ilde iş kurması tartışmalar tuz biber oldu.ve sonunda bitti.
Ben 1 aydır hiç aramamıştım o da ayn şekilde sonra whats up durumunda sibel canın bir şarkısını paylaşmıştı senden başka kimsem yok şeklinde tabi ben hemen üzerinden bir gün geçti tuttum aradım.
Yoldayım müsait değilim dedi .geri de dönmedi .ben de yeniden aramadı.
Baktım gayetde whats uptan çevrimiçiydi de.

gurursuzluğumdan kendi kendimi yiyorum uyuyamadım kendime öfkemden .ortak kullandığımız viber programından ayrı olduğumuz dönemde son görülmemizi takip ediyorduk ben sildim hemen o da silmiş.
zaten 1.5 saate yakın whats uğ tada çevrimiçi olmasına rağmen bana tek kelime yazmadı.
Bu arada paylaştığı durumu sadece bana paylaşmış tı diğer kimse göremiyordu çok rezil oldum .
sizce ne yapmalıyım
Neden rezil olasın ? Seviyorsun belli ki. Bir adım atmışsın bu rezillik değil ki. Bunu düşünüp dert etme lütfen. Onun yaptığı ayıp. Ama bundan sonra arama karşılık vermediyse. Rezil oldum diye düşünüp durursan kendine yazık edersin. Yapışmamışsın ki sadece aramışsın. İçinde kalmamış oldu, yapmasan hep "acaba "diyecektin. Herkesin başına gelen şeyler merak etme. Dediğim gibi karşılık vermediyse bundan sonra arama sende.

Bende düştüm bi kez bu hataya, konu açmıştım okuyabilirsin. O rezil oldum duygusu insanı mahvediyo. Her aklıma geldiğinde kendime kızıyodum. Ben mesaj atmıştım özledim seni diye. Ve verdiği cvp rica ediyorum yazma oldu. Sevgimi vs bi köşeye bırakıp rezil oluşuma üzülmüştüm. O cvp yazdıktan sonra anında heryerden engelleyi verdim utancımdan.
Taaa ki 1 ay sonra o yazıp özür dileyene kadar aklıma geldikce kızıyodum kendime. Başka bi hesaptan yazdı hataydı dedi yalvardı. Eğer ben o an onu engellemeseydim o bu cümleleri kurmayacaktı eminim.
Sende bi daha iletişime geçme, mutluymuş herşey yolundaymış gibi davran ki öylede olsun. Hayat kısa üzülmeye değmiyo, heleki hak etmeyenler için.

Merhabalar belki bir çok kişi sevdiği insandan ayrılmıştır belki bir öneriniz olur.
Bir ay önce uzun süreli beraberliğim sona erdi benim dır dırlarımonun ilgisizliği onun başka ilde iş kurması tartışmalar tuz biber oldu.ve sonunda bitti.
Ben 1 aydır hiç aramamıştım o da ayn şekilde sonra whats up durumunda sibel canın bir şarkısını paylaşmıştı senden başka kimsem yok şeklinde tabi ben hemen üzerinden bir gün geçti tuttum aradım.
Yoldayım müsait değilim dedi .geri de dönmedi .ben de yeniden aramadı.
Baktım gayetde whats uptan çevrimiçiydi de.

gurursuzluğumdan kendi kendimi yiyorum uyuyamadım kendime öfkemden .ortak kullandığımız viber programından ayrı olduğumuz dönemde son görülmemizi takip ediyorduk ben sildim hemen o da silmiş.
zaten 1.5 saate yakın whats uğ tada çevrimiçi olmasına rağmen bana tek kelime yazmadı.
Bu arada paylaştığı durumu sadece bana paylaşmış tı diğer kimse göremiyordu çok rezil oldum .
sizce ne yapmalıyım
Neden gurursuzluk olsun? Pişmanlık, özlemek vs insani duygular.. En azından içinizde keşke arasaydım belki düzelirdi diye bir ukte kalmayacak.

Durumu sadece sana paylaşsa atlardı hemen konuşmak için. Yanlış anlamışsın malesef...

Madem geri dönmedi kendisi bilir.Sizde önünüze bakın (biliyorum bu laf bir süre sonra sinir bozucu oluyor) ama hakkınızda hayırlısı olsun.unutmak için en güzeli numarasını silmek ve hiçbir hesabını takip etmemek.

Back
X