• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Sevgiliyi Geri Döndürme

Arkadaşlar oldukça klasik bir başlık ve yıllardır herkesin isteklerinden biri haline gelen bir durum evet.
Hatta boşver, devam edecek olsa bitmezdi denilebilir ama o .................................................

Konuşurken hala kıskanma belirtileri görüyorum. Dün drivedaki tüm fotoğraflarımızı sildi. Bana seni kovalamama fırsat vermedin ayrıldıktan sonra dedi. şu an işsiz ve mutsuz bunu da biliyorum.Şimdi taktik geliştirirsem herkes döneceğini söylüyor sizce ne yapmalı?

kırmızı ile işaretlediğim yeri okuyuncaya kadar "acaba" dedim ama o cümle var ya o cümle çooooooook şey anlatıyor anlayana

Bazen cidden erkeklere acıyorum.
Konuyu sahibinin bizzat kendi söylediği üzre, hata konu sahibinde, ayrilalim diyen konu sahibi, adamn karsisina gecip sana duygum yok diyen yine konu sahibi, ama suçlu yine erkek yine erkek... yorumlarda full adam suçlanmış, ne serseriligi ne hayvanligi kalmiş...
beni istemeyen sana duygum yok diyen birisine ben olsam bende geri dönmem.
Sen herseyi yap, adam gidince nasil geri dondururum diye sor, oldu, ne guzel istanbul...
Bide yorumlarda yine adami sucluyor ve suclayan yorumlarada hak veriyor, ama gel gorki baslik "onu nasil geri dondururum".. Çeliskiye bak!
Suçlu olan konu sahibi arkadaş, kim ne derse desin...

ben iki kez karşıma alıp ciddi konuştum , hataydı ve farkındayım , sevdim ama değerini sonradan anladım dedim.
bu süreçte onun mesleği ile ilgili bazı durumlar oldu, ara ara sosyal medya hesaplarımda gördüğü şeylerde bana yardımcı oldu. sildikten sonra girip instagram hikayemi falan izlemiş. biriyle konusuyorum diye sinirlendi ve konusmuyorum dıye dakıkalarca açıklama yaptım.
18 aylık bir ilişkiden söz ediyoruz evet haklısınız hatalarım çok ve kabul ediyorum.
onunla birbirinden ayrılan bir özelliğimiz var; o ayrıldıktan sonra beni kötülüyor kendine, bense onu içimde iyi biri haline getiriyorum.
ilk sevgilim olduğunun ve sadık olduğumun farkında. arada bir bana merhaba diyerek kendisini ben de canlı tutuyor.
ve bir gün nişanladığı bir kareye denk gelirsem korkarım ben hala ağlayan taraf olurum.
daha önce 2 platonik aşkımın 3 evliliğine şahit oldum ki bu belkı de yaşanmışlıklardan ötürü en ağıırı olacak.

ben başında suçluyum. ama karsıma aldıktan sonra baktım hala dönüt yok ben de sevmiyorum zaten demeye çalıştım
evet seviyorum, evet özlüyorum. o umursamazken ben buralarda hala nasıl döner diye düşünüyorum.
siz haklısınız bence de konuşamayan taraf suçlanmamalı ama onu tanıyan arkadaşlarımda bir masaya ondan önce egosunun oturduğunu bilir. ki içinde fırtınalar kopan biri olmasına rağmen.

ben istiyorum kı toparlanalım yeniden bir olalım, biraz fazla nostaljik gelecek ama elini tuttuğum ılk adam eşim olsun.

Adam işsizmiş, şu an ilişki düşünecek hali olmayabilir

bu onun için sıkıntılı ama bence çalışmayı da sevmiyor. 4 yıl okuyup iyi bir üniversitede iyi bir bölümünde mezunu aslında..

kırmızı ile işaretlediğim yeri okuyuncaya kadar "acaba" dedim ama o cümle var ya o cümle çooooooook şey anlatıyor anlayana

aslında söylediği şey ayrıldıktan sonra üstüme düşmesen ve ben seni kovalamaya devam etsem dönerdim.
benimki boşa çaba...

Hatalı olan, sürekli ayrılalım diyen de bendim.

ayrılalım dedim böyle

son buluşmada da duygularım yok artık dedim

Konu sahibi, neden seviyorsanız ayrılmak istiyorsunuz, sevmiyorum diyorsunuz? Ayrıldıktan, istediğiniz olduktan sonra da geri dönsün istiyorsunuz? Ayrılık bu kadar basit bir şey mi? Madem onun eşiniz olmasını istiyordunuz, neden ayrılalım dediniz? İlk sevgili ya da 5. sevgili, bir şey değişir mi? İnsan hep hayatında olmasını istediğini söylediği birinden neden ayrılmak ister?

Ne istediğinize karar verip ondan sonra hareket etmeniz daha mantıklı olur. Belki de şu anda sadece sizin olan bir şey olarak gördüğünüz eski sevgiliniz sizin kalsın istiyorsunuzdur. İlişki iki tarafın da istemesiyle, ayrılık tek tarafın istemesiyle olur. Öyle bir taraf istiyor diye ayrılıp barışılmaz, çünkü her ayrılıkta bir şeyler kopar. Bir şekilde barışırsanız göreceksiniz, eskisi gibi olamayacak ilişkiniz.

elini tuttuğum ılk adam eşim olsun

Bu düşünce canınızı yakar, böyle olması gerektiğini düşünmeyi bir tarafa bırakın.

Bazen cidden erkeklere acıyorum.
Konuyu sahibinin bizzat kendi söylediği üzre, hata konu sahibinde, ayrilalim diyen konu sahibi, adamn karsisina gecip sana duygum yok diyen yine konu sahibi, ama suçlu yine erkek yine erkek... yorumlarda full adam suçlanmış, ne serseriligi ne hayvanligi kalmiş...
beni istemeyen sana duygum yok diyen birisine ben olsam bende geri dönmem.
Sen herseyi yap, adam gidince nasil geri dondururum diye sor, oldu, ne guzel istanbul...
Bide yorumlarda yine adami sucluyor ve suclayan yorumlarada hak veriyor, ama gel gorki baslik "onu nasil geri dondururum".. Çeliskiye bak!
Suçlu olan konu sahibi arkadaş, kim ne derse desin...

Katılıyorum.

Konu sahibi, neden seviyorsanız ayrılmak istiyorsunuz, sevmiyorum diyorsunuz? Ayrıldıktan, istediğiniz olduktan sonra da geri dönsün istiyorsunuz? Ayrılık bu kadar basit bir şey mi? Madem onun eşiniz olmasını istiyordunuz, neden ayrılalım dediniz? İlk sevgili ya da 5. sevgili, bir şey değişir mi? İnsan hep hayatında olmasını istediğini söylediği birinden neden ayrılmak ister?

Ne istediğinize karar verip ondan sonra hareket etmeniz daha mantıklı olur. Belki de şu anda sadece sizin olan bir şey olarak gördüğünüz eski sevgiliniz sizin kalsın istiyorsunuzdur. İlişki iki tarafın da istemesiyle, ayrılık tek tarafın istemesiyle olur. Öyle bir taraf istiyor diye ayrılıp barışılmaz, çünkü her ayrılıkta bir şeyler kopar. Bir şekilde barışırsanız göreceksiniz, eskisi gibi olamayacak ilişkiniz.

Bu düşünce canınızı yakar, böyle olması gerektiğini düşünmeyi bir tarafa bırakın.

Katılıyorum.

çünkü ne yapacağını bilmez haldekı aptal ben bir ayrılıktır tutturmuştum.
onlarca kez ayrılalım dememe rağmen , bak sivridil yapma , pişman oluruz, üzülürsün sen de diye beni bırakmadı
ama böyle yaparsan bir kere tam bitecek dedi ve ben aldırıs etmeden devam ettim.

böyle yaptığım içinde konuştum zaten, normalde burnu düşse umursamaz biriydim
bu yuzden onunla olmayı hatalarımı telafi edip, düzgünce el ele yürümeyi istiyorum ama kendisi oralı değil..

çünkü ne yapacağını bilmez haldekı aptal ben bir ayrılıktır tutturmuştum.
onlarca kez ayrılalım dememe rağmen , bak sivridil yapma , pişman oluruz, üzülürsün sen de diye beni bırakmadı
ama böyle yaparsan bir kere tam bitecek dedi ve ben aldırıs etmeden devam ettim.

böyle yaptığım içinde konuştum zaten, normalde burnu düşse umursamaz biriydim
bu yuzden onunla olmayı hatalarımı telafi edip, düzgünce el ele yürümeyi istiyorum ama kendisi oralı değil..

Bir arkadaşım da 3 yıllık ilişkisinde sizin gibi davranmıştı. Bir gün gerçekten bitti. İkisi de kabullenemediler ama sonuç değişmedi. Sanırım hiçbir zaman sizden vazgeçmeyeceğini sandınız, devam ettiniz. Ama sürekli ayrılık lafı en sonunda gerçek ayrılığa sebep oluyor. Bir süre sonra karşınızdaki insan sevilmediğini düşünmese bile istenmediğini düşünüyor. Sonuçta sevmek birlikte olmayı istemek değil aslında. Çok sevdiği halde yürümeyeceğine sonunda inanmış, vazgeçmiş olabilir.

Ayrıca gerçekten hiç ayrılmak istemeseniz, kaybetmekten korksanız ayrılığın lafını asla etmezdiniz bence.

Bir arkadaşım da 3 yıllık ilişkisinde sizin gibi davranmıştı. Bir gün gerçekten bitti. İkisi de kabullenemediler ama sonuç değişmedi. Sanırım hiçbir zaman sizden vazgeçmeyeceğini sandınız, devam ettiniz. Ama sürekli ayrılık lafı en sonunda gerçek ayrılığa sebep oluyor. Bir süre sonra karşınızdaki insan sevilmediğini düşünmese bile istenmediğini düşünüyor. Sonuçta sevmek birlikte olmayı istemek değil aslında. Çok sevdiği halde yürümeyeceğine sonunda inanmış, vazgeçmiş olabilir.

Ayrıca gerçekten hiç ayrılmak istemeseniz, kaybetmekten korksanız ayrılığın lafını asla etmezdiniz bence.

ben kendimi evliliğe hazır hissetmiyordum sanırım onun korkusuyla olabilir.
aslında cidden çok seviyorum ve normal dusunemiyorum su an.
5 ay oldu neredeyse ve hala her şey onu hatırlatıyor

Burçla alakası var mı bilmiyorum ama ben de aslan burcuyum ve sürekli sorun çıkartıp ayrılalım diyen birinden ayrılır ve sevsem de bir daha geri dönmezdim. Öyle fazla da aşk acısı çekeceğimi sanmıyorum.

Back
X