Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kazansan ne yapacaksın Demekki Sevmemişki gitmiş Eski Sevgiliyi Geri Dönürmek gibi bi saçmalık görmedim Sevseydi gitmedi Zaten Boş Beleş İnsanların uğraşacağı iş
eski sevgilinin sevmemesıyle bır durum oldugu sanmıyorum.benım sevgılım boga burcu cok tutucu ve sabıt fıkırlı bırısı benı asırı cok sevıyordu ve son 1 hafta kavgalarımız oldu ve bu kavglardan bunaldı cunku sakın bır yapısı var ve kavgayı tahammul edemıyor 1 hafta kavgalı gurultulu ilişki yasadık kavga olmadan once senı cok sevıyor bıtanem canım aşkım elllerımı opuyordu yanı ve son 2 gun ılgısız davrandı sonra ayrılmak ıstedıgını soyledı bır turlu ayrılmamaya ıkna edemedım sogudum ılışkıden 1 haftada soguttun senı cok sevıyordum ama 3 gunde aşk bıttı dedı ve tam 21 gundur ne aradım ne sordum.sonra ınternette eskı sevgılıyı kazanmanın garantı yolları dıye kıtap buldum tam 72 tl verdım kıtaba.mılyarlarda olsa alırdım cunku onu cok sevıyorum.ve gerı donmesı ıcın herşeyı yaparım tabı gururumu kırmadan. kucuk dusurmeden kendımı.kıtapta 30 gun boyunca ırtabat kurmayın dıyordu sonra telefonda arayın arkadasıymıs gıbı nasılsın ıyımısın dıye sorun kısa gorusme yapın dıyordu.açmassa eger 4 5 gun sonra tekrar arayın yalnızca bır arama mesaj atmayın dıyordu.benım tam 21 gun olmustu dayanamadım aradım onu ve 2 kere çalmadan meşgule attı ne anlama geldı bılemıyorum. bır fıkrınız varmı
Böyle başlıkları görünce üzülüyorum cidden.
Beyhude çabalar. Bomboş uğraşlar...
Hala beni seviyor aslında deyip kendini kandırmalar vs. ...
Yazıktır geçen zamana.