Eski sevgiliyi takip sorunsalı

Kızlar eski sevgilimi twıtter ınstagram face ne var ne yok her yerden takıp edıyorum ama artık takıp etmek ıstemıyorum sıkıldım yoruldum ama aşamıyorum bu durumu..Bu durumu yasayanlar yasayıp aşanlar aşamayanlar lütfen yardım edın önerisi olan var mı

zamanla ilgin yavas yavas azalir. Aklina pek fazla gelmemeye baslar. Bende ne kadar eski sevgilim varsa hepsini arada bir kontrol ediyorum faceten

Ben de senin gibiyim.Hatta ben arkadaşlarına ya da muhtemel arkadaşlarına bile bakıyorum.Yaptığı beğenilere ve gruplara varana kadar..Eskiden daha sıktı şimdi sıklığı azaldı biraz.

Kendini engelleyemiyorsan, ben de öyleyim, nere varsa kapat bir süre, zaten alısıyorsun ve bakmıyorsun sonrasında actıgın zaman da. Ben whatsapp vs kaldırmıstım hep. Simdi geri actım ve sadece bir arkadasım yazdıgı zaman cevap veriyorum su an o kadar. Acıp kacta girmis ne etmis bakmıyorum, sükürler olsun bu halime.

evet canım kendi hesaplarını kapat çok durumdaysan ya da zamanla azaltmaya çalış kendiliğinden bittiğini göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…