• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyi teselli?

ikimiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
50
0
36
Almanya
Merhaba kizlar! Eski sevgilim hastanede suanda ve ikinci kez ameliyat olmasi gerekiyor...Felc riskinden vs bahsetti, morali oldukca bozuktu bugün aradigimda...Eger ki senin icin bir sakincasi yoksa önümüzdeki günlerde seni ziyaret etmek isterim dedim, o da istiyorsan gelebilirsin dedi...Telefonda konusurken dahi fark ettim ki ben bu tür durumlarda dogru sözleri bulamiyorum, teselli edemiyorum...Yanina gittigimde ona nasil destek olabilirim, güc ve teselli verebilirim? Bana lütfen bu konuda yardimci olun...Derdim ona sadece bir tanidik, bir arkadas olarak destek olabilmek ve kendini yanimda rahat hissedebilmesi...Artik hic bir beklentim yok ondan...Ayrilma kararini 2,5 ay önce birinci ameliyatin akabinde vermisti...
Ayrilik hikayemizi ve devamini bu baslik altinda paylasmistim:
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/442316-caresizim.html
Simdiden cevaplariniz ve desteginiz icin tesekkürler...

gerçekten bu durumda teselliler fayda etmiyor insan ne diceğini bilemiyorr.sizz tüm insaniyetinizlee sadece yanında oldugunu bile hissettirmenizz yeterr.allah herşeyin sabrını veriyorr umut herzaman vardır.acil şifalar diliyorum

Back