• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyle arkadas kalinir mi?

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Kizlar icinizde eski sevgilisiyle arkadas olmayi basarabilmis olanlar var mi?
Sizce arkadas kalinmali midir yoksa bicak gibi kesilmeli midir bi iliski?
28 aylik bi iliskiden sonra arkadas kalmak istiyorum (kafamda kesinlikle bitirdim, ask falan birakmadi sagolsun)
Ama sizce yanlis olur mu? Bilemedim...bilmiyorumkismile
Fikirleriniz benim icin onemli!!!a.s.

hiç kalmadım...kalınabileceğini zannetmiyorum hem ne gerek var....arkadaşlığını isteseydim sevgili olmazdım...

Hic kalan yok galiba..
Zaten gorussek gorussek msnden gorusuruz ama yine de bi farki yok. Umit vermektense kesip atmak daha iyi galiba zaten zorla bitirdim simdi bi sucluluk duygusu olustu acikcasi.. Cok mutsuzdum ama cok da cektirdi:2: Annesi degilim sonucta degil mi?

İsterse 58 aylık ilişki olsun.
Aklımdan, yüreğimden attıktan sonra neden çevremde tutayım ki?
yarın öbür gün yanımda yeni sevgilim ya da eşim olacak ama ben "Bak Haydar, az çağdaş ol lütfen , bu kişi benim 58 aylık eski sevgilim, o sebeple dost kalacağım " mı diyeceğim? Yoksa söylemeyip saklayacak mıyım? Yoksa yenisini bulana kadar onunla arkadaşlık yapıp sonra kovalayacak mıyım?
Kız-erkek arkadaşlığı başka şey ama eski sevgiliyle hala iletişim içinde olup görüşmek, buluşmak ayrı bir şey.Bence gereksiz.

yarın öbür gün yanımda yeni sevgilim ya da eşim olacak ama ben "Bak Haydar, az çağdaş ol lütfen , bu kişi benim 58 aylık eski sevgilim, o sebeple dost kalacağım " mı diyeceğim? Yoksa söylemeyip saklayacak mıyım? Yoksa yenisini bulana kadar onunla arkadaşlık yapıp sonra kovalayacak mıyım?
Kız-erkek arkadaşlığı başka şey ama eski sevgiliyle hala iletişim içinde olup görüşmek, buluşmak ayrı bir şey.Bence gereksiz.

:1: cok dogru... Haklisiniz. Bole dusunmemistim acikcasi:)

arada saygi kalmadigi zaman arkadas kalmaninda hic bi anlami yok gerce su var ki arkadas kalindimida ileride karsina cikicak insalar olucaktir ve kafani bulandirmana sebeb olabilir

bence kaLınmaz .. kaLan varsa da çok nadirdir. çünkü bişeler yaşamışsın paylaşmışsındır o insanla arkadaş kalman kendini kandırmandır sadece. ben kalamam denedim ama baktım en başa sarıyo herşey kalmadım ve hiç bi şekilde görüşmüyorum.çok şey yaşadıqım bi insansa zaten hiç kalamam o sevgilimdi eski sevgilim olarak kalır arkadaşım değil.:olmaz:

Asla asla ve aslaa kalınmaz:umursamaz:alsanaalsanasmile
Kalınır diyenlerin de gelsin sevgilileri "bak hayatım bu benim ex aşkım, ama anlaşarak ayrıldık
artık aramızda bişey yok iyi birer arkadaşız" desin ve onlar katil olmasın da göreyim:mymeka::oklava:kötükedihüso

canım bende karsıyım sevgiliyle arkadas olarak kalınma işine...........
benim için bitmişse bitmiştir ardıma dönüpte bakmam o yansın beni kaybettigine cünkü benimde bi gururum var diye düşünürüm ben......
o insan arrtık benim arkadasım olsa ne kazandırcak tam aksine kaybettircek beni üzcek o yüzden varsın gitsin herkesin yoluda bahtaıda acık olsun derim ben........

hahaha :roflol: çok güzel anlatmışsın kıss.
haydara çok güldüm delikafaduldendelikafadulden

eski sevgiliden dost olamam ben. dost oldum diywelim kocamın yanındayken eski sevgiliyle geçirilen özel anlar aklıma gelr kendime yediremem olmam o yüzden biten bitmiştir

Back
X