Eski sevgiliyle tekrar olur mu ?

seromonjii

x
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
65
2
36
bazı insanlar diyor ki eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak duştan çıktığında çıkardığın kirli elbiseyi tekrar giymek gibi birşey..

Sevgilimle ayrıldık uzun zamandır ayrıyız taa ki gece yazdığı mesaja kadar .. beni sevmediğini düşünürdüm hep benimle ilgilenmediğini ama öyle bir mesaj yazmışki çok duygulandım tabi hemen atlamadım üstüne biraz burnunu sürteyim öyle de sizce tekrar olur mu . :16:

ne kadar eski bu sevgili, ayrılma sorunuz neydi. ona göre değerlendir bence ama yine de eski adı üstünde. tadı olmaz diye düşünüyorum.

nasıl ve neden ayrıldığına bağlı biraz.sorunlar çözüldüyse tekrar olabilir ama ayrı geçen süreçte taraflar kafasına göre takıldıysa tekrar bir araya gelinse bile ileride mide bulandırıyor bu detaylar.

''Eski sevgiliye donmek, ev tisortuyle disariya cikmak gibi. Rahat, bildik ama ozel degil. Hep bir huzursuzluk keske giymeseydim hissi.''

tam da bu....:5:

bazı insanlar diyor ki eski sevgiliyle tekrar birlikte olmak duştan çıktığında çıkardığın kirli elbiseyi tekrar giymek gibi birşey..

Sevgilimle ayrıldık uzun zamandır ayrıyız taa ki gece yazdığı mesaja kadar .. beni sevmediğini düşünürdüm hep benimle ilgilenmediğini ama öyle bir mesaj yazmışki çok duygulandım tabi hemen atlamadım üstüne biraz burnunu sürteyim öyle de sizce tekrar olur mu . :16:

Kimisi de derki: "eski sevgiliye dönmek, sonunu bildiğin bir kitabı yeniden okumaya benzer." E bu diyenler boşa dememiş olsa gerek. Demek ki tecrübeyle sabitlemişler ki hepsi aynı kanıya varmışlar. Ama istisnalar da vardır. Onları tenzih ederiz. Belki bütün eski sevgililer öcü değildir :1:

O çok bilmiş tipler aradaki saygıyı yitirdikleri için saçma sabuk genelleme yapıyorlar. Herkesin ilişkisini kendi ilişkileri gibi sığ zannediyor çoğu.
Ayrılırken iğrenç bir şekilde yüz göz oluyorlar, umudun tükendiği noktada hakaretler yağdırıyorlar.
Sen yüz göz olmamışsan, saygıyı yitirmemişsen, birbirinize hakaretler yağdırarak ayrılmamışsanız gayet de olabilir.
Neden olmasın pardon?
Ama bak o olmaz diyenlerin ilişkilerinin cidden de tekrarı olmaz değil, olamaz. Çünkü dediğim gibi yüz göz olmuş, geri dönüşü olmayan laflar etmiş, birbirlerine ağzına geleni saymış oluyorlar. Öyle ilişki olmaz zaten.

Son düzenleme:
O çok bilmiş tipler aradaki saygıyı yitirdikleri için saçma sabuk genelleme yapıyorlar. Herkesin ilişkisini kendi ilişkileri gibi sığ zannediyor çoğu.
Ayrılırken iğrenç bir şekilde yüz göz oluyorlar, umudun tükendiği noktada hakaretler yağdırıyorlar.
Sen yüz göz olmamışsan, saygıyı yitirmemişsen, birbirinize hakaretler yağdırarak ayrılmamışsanız gayet de olabilir.
Neden olmasın pardon?
Ama bak o olmaz diyenlerin ilişkilerinin cidden de tekrarı olmaz değil, olamaz. Çünkü dediğim gibi yüz göz olmuş, geri dönüşü olmayan laflar etmiş, birbirlerine ağzına geleni saymış oluyorlar. Öyle ilişki olmaz zaten.

Kesinlikle katılıyorum:34:

Son düzenleme:
çok bilmiş bir tip olarak yorum yazayım bari :D
ne eski sevgiliye dönecen
nede eski nişanlınla barışıcan.
kısaca uzak durucannnnnn....

Son düzenleme:
Ayrılırken iki medeni insan gibi ayrılmışsanız olabilir.

Ama hakaretler havada uçuştuysa,ayrılık nedenleri arasında saygısızlık,aldatma,yalan dolan varsa o ilişkiden daha da hayır gelmez.

hayatta olmaz diye bişey yok...matematik mi 2+2=4 kadar kolay olsun formüller...herkesin yaşadığı başka...bi tanıdığım ayrılıp barıştığı sevgilisiyle evli, çok güzel bebekleri oldu yeni...ben zamanında yaşadım, olmadı....hayatla ilgili kesin yargılarda bulunmak yanlış ve bence gereksizdir...yargısız yaşayıp görmek gerekir...

daha önce izlediğin bir filmi düşün
bi önce izlediğin filmde aralarda kaçırdığın şeyler olduğunu görürsün
ama arada kaçırdıkların değil filmin sonunun nasıl olduğunu bildiğin için sıkıcı gelir
ve tuhaftır ki hep aynı sahneye takılı kalırsın..

Ben de o cok bilmislerden biriyim sanırım :) bem eskisiyle kısa süreli bi iliskiden sonra gercekten, hic yüz göz olmadan, bağırıp çağırmadan , hakaret etmeden gayet medenice ayrılmıştım. Asla aramızda kotu bir sey gecmemişti . Ama ayrılığı isteyen o olmuştu.

2 yıl sonra o döndü. Pişmanım dedi yalvardı yakardi. Olmaz dedim. Eşek bile çamura bir kere düşer ben ikinciyi yapmam dedim. 1 ay yalvardı kapımda bekledi . Kabul ettim. Çünkü hala seviyordum e o da pişmanda cok seviyordu. Evleniriz biz dıyorduk :)) sonra ne mı oldu, eşek oldugumu anladım :))) batağa saplanmosim haberim yokmus :))) 9 ay sonra beni cok cok acımasizca terketti , sevgim bitti dedi. İste o zMn yüz göz olduk ;)))
Olmaz arkadasım olmazzzzz

olur hatta daha güzel bile olur gerçekten sizi sevdiğini anladıysa kaybetmekten korkacagı için hareketlerine daha dikkat edecektir baskasına bakmayacaktır belkide.ayrılık sebebiniz önemli tabi.ama gerçekten sevmiyorsa dur bi daha deneyeyim bakalım nolcak vakit geçsin derdindeyse olmaz .

Ayrılık sebebinize ve aranızdaki bağa bağlı. Eğer anlaşamıyorsanız, olmayacağına dair kafanda ufacık bir şüphe varsa geri dönme derim:31:

Back
X