Eski Sohbetler...

Gulcan1158

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
297
27
118
İstanbul
Oncelikle Merhabalar efendim; naçizane bir yeni üye olmakla birlikte herkes gibi benimde dertlerim var. Ama genel bir derde kayıverdi akılcağazım neden ise... Yaşımın büyük olmamasi var ama yine de "eskiler" diye başlamak istiyorum. Sanki eskiden forum muhabbetleri daha mı güzeldi ne yahu? Yoksa zaman geçtikçe ben mi geriden devam ediyorum? Önceden kayıt olduğum forum baya zamana dağıldı bile. Kapandi hatta. Burada da benzer yazılar gördüm " eskilerden kalmadı" gibisinden. Teknoloji bizi tam bağladı der iken; benim anlamadigim hadiseler mi oldu yoksa yanlış mı düşünmekteyim? Bir de size sorayim istedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
2009 dan beri üyeyim bu foruma . Ergenliğimi bile burda atlattım diyebilirim :9::9: Çok güzel arkadaşlarda edindim anlaşamadığım kişilerde oldu tabkide.
Ama her derdimde her canım sıkıldıgımda her bunaldıgımda gerçek hayatta kimse yokken yanımda burda sanalda birçok dert ortağım vardı ellerinden gelseler gelip sarılcaklardı ve ben omuzlarında ağlıcaktım .
Beraber güldük te üzül dükte.
Şimdi beraber düğün çeyiz hazırlığı yaptıgım arkadaşlarım var burda telefonda görüştüğüm çok iyi anlaştığım kimbilir belki bigün çocuklarımız hakkında konuşuruz anneler topiğinde :)
 
Iste önceden o sıcaklık buralara da yansırdi. Osmanlı nezaketi degmis gibi olurdu adeta öyle yorumluyorum ben :) ama işte sizin zamana denk gelememenin buruklugu var. Nihayetinde o zamanlar yok simdi... Şimdi daha mı plastikten her şey ne :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Back
X