• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sozlumun kiz kardesi yazdi?

linamira

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
143
-44
11
29
Eski sozlumun kiz kardesi dogum gunumu kutladi ve bunu asla ailesinden izinsiz yapamazdi. En son mesajima 2 ay once bakip cevap bile vermemisti cunku ailesi ondan uzak duracaksiniz mesajlarina bile bakmicaksiniz demislerdir. Yani muhtemelen ailesi yaptirdi galiba beni test etmek icin napcak nasil davrancak vs. Cevap vermedim ama amaclari ne olabilir? Neden ben onume baktikca kendilerini hatirlatiyolar? Sanki beni hala biryerde elde tutmaya calisiyorlar gibi.

Kızı samimi bulmuyorsaniz cevap vermeden engelleyin. Amaç aramanın zararı olur ancak. Aranmayın, yolunuza bakın.

Siz ne düşünüyorsunuz neden ayrılmıştınız
Nabız yoklamışlar evet ama sizin ne düşü düğünüz önemli dönüşü var mıydı ayrılığınızın

Kızı samimi bulmuyorsaniz cevap vermeden engelleyin. Amaç aramanın zararı olur ancak. Aranmayın, yolunuza bakın.
Kızı samimi bulmuyorsaniz cevap vermeden engelleyin. Amaç aramanın zararı olur ancak. Aranmayın, yolunuza bakın
Onceden severdim, ama son mesajima o bile cevap vermemisti ailesinin dedigini oda uyguladi. Cevap vermedim.

Siz ne düşünüyorsunuz neden ayrılmıştınız
Nabız yoklamışlar evet ama sizin ne düşü düğünüz önemli dönüşü var mıydı ayrılığınızın
Ailesi baski kurmustu biraz uzun hikaye. Oda kacmayi tercih etti, once cok pesinden kostum kurtarmak icin iliskiyi ama olmadi. Sonra ben cekildikten sonra karsidan kucuk adimlar geldi. Mesela terk eden numarami kaydetti ama yazmiyor, bizi ayiran aile uyesi 2 kere ailemi arayip beni soruyor (meraktanda olsa cok terbiyesizce) simdi de kardesi kutladi kalpli filan. Ailesinden izinsiz kesinlikle yapmadi bundan eminim. Kendilerini neden hatirlatiyorlar

Ailesi baski kurmustu biraz uzun hikaye. Oda kacmayi tercih etti, once cok pesinden kostum kurtarmak icin iliskiyi ama olmadi. Sonra ben cekildikten sonra karsidan kucuk adimlar geldi. Mesela terk eden numarami kaydetti ama yazmiyor, bizi ayiran aile uyesi 2 kere ailemi arayip beni soruyor (meraktanda olsa cok terbiyesizce) simdi de kardesi kutladi kalpli filan. Ailesinden izinsiz kesinlikle yapmadi bundan eminim. Kendilerini neden hatirlatiyorlar
Engelleyin şak diye kalakalsınlar. Hiç de gevsemeyin

Numaralari zaten sildim. Sosyal medya dan tatilden dondugumde silecem biraz kudursunlar. Zaten yarin gidiyorum. Sizce amaclari ne olabilir?
Dediğim gibi sizi yokluyorlar ama açıkça da özür dilemiyorlar yada yeniden açık adım atmıyorlar tavriniza bakıyorlar sizin de duruşunuz pek net değil istediğiniz kadar netim diyin sosyal medyadan ekliler telefondan engelli değiller

Dediğim gibi sizi yokluyorlar ama açıkça da özür dilemiyorlar yada yeniden açık adım atmıyorlar tavriniza bakıyorlar sizin de duruşunuz pek net değil istediğiniz kadar netim diyin sosyal medyadan ekliler telefondan engelli değiller
Telefondan birsey goremezler sildim cunku, sosyal medyayi da beklettim tatilimden sonra yapcam gorup kudursunlar kimle gitti vs dye.

Sen bazı şeylerden eminsen,bir mesajla elde tutulacak insan değilsen oralı bile olma

Cevap vermedim sadece like bastim oda buyukluk bende kalsin. Hepsini silecem zaten

Cevap vermedim sadece like bastim oda buyukluk bende kalsin. Hepsini silecem zaten
Neye like bastınız
Hele bi de bu büyüklük ben de kalsın lafları yok mu çok çantada keklik duruyorsunuz ne vasifla duruyorlar
Bence onlarda biliyor bi sözlerine yelkenleri indirip koşa koşa gideceginize ama onu bile yapmıyorlar siz ayaginizla gelin istiyorlar

Çok mana yüklemeye gerek yok. Ergense aileyla kavga falan ettiyse inadından da atmış olabilir. Abisine kızdıysa falan.

Neye like bastınız
Hele bi de bu büyüklük ben de kalsın lafları yok mu çok çantada keklik duruyorsunuz ne vasifla duruyorlar
Bence onlarda biliyor bi sözlerine yelkenleri indirip koşa koşa gideceginize ama onu bile yapmıyorlar siz ayaginizla gelin istiyorlar
Haklisin, benim gitmemi istiyorlar ve o kiz ‘birakmazki’ ‘cok seviyor’ dediler eski sozlume yuzde yuz eminim. Ama ben onlara topu geri vurup kactigim icin boyle seylere giriyorlar sanirim. Herkezi silmistim sadece kiz kardesi instada duruyor onuda silicem

En azından bir teşekkür eder konusmayı uzatmazdım ben olsam.

Mutluyum imaji ver. Mutluluktan ölüyormuş gibi yap kudursunlar 😂

Back
X