Arkadaşlar eski sevgilime bekaretimi verdim,ayrıldık çok sarsıldım adım kötüye çıktı okulda zaten sürekli dışlanan biriydim bu da eklendi ve iyice psikolojim bozuldu okula devamsızlık yaptım. Sonra bu çoçuk benim gözümün önünde yeni birisini buldu ! bana söz vermişti en azından okulda gözümün önünde kimseyle birşey yaşamayacaktı ! Herneyse aradan 1 yıl geçti ve kız bunu aldatmış ve kızın adı okulda kaşara çıkmış kızla hala arkadaşlar gerçi ikiside şerefsiz olduğundan yediriyorlar kendilerine bazı şeyleri ..
Bunu anlatmaktaki amacım bana hatalarım ve cahilliğim çok pahalıya maloldu sevgilimle şunu yapıcam bunu yapıcam diyen kızlara ders olur umarım yapmayın güvenmeyin sakın ola ki masumiyetinizi kimseye vermeyin
sonra acısı o kadar acı oluyor ki umarım Allah beni affeder köpek gibi yalvarıyorum hergün
bu sene mezun olacaktım bu sene
Bunu anlatmaktaki amacım bana hatalarım ve cahilliğim çok pahalıya maloldu sevgilimle şunu yapıcam bunu yapıcam diyen kızlara ders olur umarım yapmayın güvenmeyin sakın ola ki masumiyetinizi kimseye vermeyin
sonra acısı o kadar acı oluyor ki umarım Allah beni affeder köpek gibi yalvarıyorum hergün
bu sene mezun olacaktım bu sene
Son düzenleyen: Moderatör: