Eskiden bekaretin önemsiz olduğunu düşünürdüm

jezzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
14
0
36
İstanbul
Arkadaşlar eski sevgilime bekaretimi verdim,ayrıldık çok sarsıldım adım kötüye çıktı okulda zaten sürekli dışlanan biriydim bu da eklendi ve iyice psikolojim bozuldu okula devamsızlık yaptım. Sonra bu çoçuk benim gözümün önünde yeni birisini buldu ! bana söz vermişti en azından okulda gözümün önünde kimseyle birşey yaşamayacaktı ! Herneyse aradan 1 yıl geçti ve kız bunu aldatmış ve kızın adı okulda kaşara çıkmış kızla hala arkadaşlar gerçi ikiside şerefsiz olduğundan yediriyorlar kendilerine bazı şeyleri ..

Bunu anlatmaktaki amacım bana hatalarım ve cahilliğim çok pahalıya maloldu sevgilimle şunu yapıcam bunu yapıcam diyen kızlara ders olur umarım yapmayın güvenmeyin sakın ola ki masumiyetinizi kimseye vermeyin

sonra acısı o kadar acı oluyor ki umarım Allah beni affeder köpek gibi yalvarıyorum hergün

bu sene mezun olacaktım bu sene

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar eski sevgilime bekaretimi verdim,ayrıldık çok sarsıldım adım kötüye çıktı okulda zaten sürekli dışlanan biriydim bu da eklendi ve iyice psikolojim bozuldu okula devamsızlık yaptım. Sonra bu çoçuk benim gözümün önünde yeni birisini buldu ! bana söz vermişti en azından okulda gözümün önünde kimseyle birşey yaşamayacaktı ! Herneyse aradan 1 yıl geçti ve kız bunu aldatmış ve kızın adı okulda kaşara çıkmış kızla hala arkadaşlar gerçi ikiside şerefsiz olduğundan yediriyorlar kendilerine bazı şeyleri ..

Bunu anlatmaktaki amacım bana hatalarım ve cahilliğim çok pahalıya maloldu sevgilimle şunu yapıcam bunu yapıcam diyen kızlara ders olur umarım yapmayın güvenmeyin sakın ola ki masumiyetinizi kimseye vermeyin

sonra acısı o kadar acı oluyor ki umarım Allah beni affeder köpek gibi yalvarıyorum hergün

Insanoglu hatalar yapar ama en azindan hatanin farkinda varip affetmesi icin dua etmissin. Umarim Allahim dualarini geri cevirmez ve seni affederr. Yazın hem sana hem bize ders oldu tesekkur ederiz :)

bek/a/ret duruma ,zamana ,ortama ve şahsa göre önemlidir yada değildir.lise öğrencisimisin

Bu sizin görüşünüz. Nedense kadınlarımız sevdiği kişiyle birliktelik yaşamayı o kişiye verdikleri bir lütuf olarak görüyor. Ben de bunu yanlış buluyorum mesela. Ama sizinki hataymış çünkü ayrılınca pişman falan olmuşsunuz. Bunun evlenmekle değil karşısındaki insanı sevmekle alakalı olduğunu düşünüyorum. Veya karşıdakinin doğru insan olmasıyla. Ama madem kaldıramıyorsunuz, yapmayacaksınız o zaman. Mesele evlenmekse evlenip bu işi yapıp terk edilen kadınlar ne yapsın? Onlar üzülmüyor mu "he evlenince yaptık problem yok" diyerek...

Bende eski sevgilime bekaretimi verdim sonra ayrıldık hatta ben ayrıldım ancak hiç üzülmedim sonra gidip kendime yeni erkek arkadaş buldum. Daha yakışıklı, daha zeki, daha iyi bir insan hemde.

Neymiş demekki olayları kişiye indirgememek lazımmış. Senin bakış açınla bakarsan kimse sevişmesin benimkiyle bakarsan herkes sevişsin. O zaman kimler sevişsin? Belli bir OLGUNLUĞA ERİŞMİŞ (malesef üniversite ile olmuyor o iş be yavrum), kendi ayakları üzerinde durabilecek olan, kendi kararlarını kendisi verip uygulayabilecek olan (gibi gibi) mantıklı insanlar sevişsin. Zira sevişmek güzel şey vesselam. Kadınlık güzel şey.

okulda neden dışlanıyosunuz.
yaptıgınız şeyden öncede dışlanıyomuşunuz zaten.

Kimşne göre değildir ama her zaman ben buyum diyebilecek arkasında dimdik durabilecek kişiler yaşamalı sonra ben me yaptım gibi diyen diktirecek kadar aciz yada aklı sıra uyanık kalitesiz kişilerin değil.

Yaşarken iyi güzel de sonra ne oluyor anlamıyorum hiç mi ayrılabileceğiniz aklınızdan geçmiyor ?

Masumiyetiniz bacağınızın arasındaysa, bir adamla birlikte olduğunuz anda kaybedersiniz tabi o masumiyeti.
İnsan biriyle sevdiği için birlikte olur. Hayatındaki kişiyle özel anlar paylaşmak, cinsel olarak mutluluğu yaşamak için birlikte olur. Evlendi diye ya da evlenmek için yaşarsa bunu sonunda pişman olması kaçınılmazdır. Kimseyi kendi kişiliğinizle, kendi değer yargılarınızla bir tutmamanızı tavsiye ediyorum.

'Bekaretimi verdim' ne kadar da cirkin bir laf.
zorla mi aldi? Siz istemiyor muydunuz?
birlikte oldum ya da sevistim deseniz olmuyor mu?
sanki adama lutuf gosteriyorsunuz.
Bile isteye yapyiginiz seyi sanki tecavuze ugramissiniz gibi anlatmayin lutfen.
yaptiysaniz arkasinda durun, kimi ilgilendirir.
okuldaki insanlar nasil ogreniyor bunu, ogrendilerse bile size ne deyip gecin.
of tahammül edemiyorum su tavra.

Back
X