Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Butun sayfayi okuyamazdim ya.. Konuya yorum yaptim
Dalga degil yani konu fake mi yani? Fakeyse konu sahibi niye ban yememis? Ban yeseydi yorum yapmazdim zaten.
Gerçekten arkadaş siteyi üstüne kilitlemişiz muamelesi yapıyor bize.Galiba kırmızı urbalı adminler de işkence olsun diye çıkarmıyorlar siteden konu sahibesini:44:.Bir arada yaşama alışmamız gerek
Butun sayfayi okuyamazdim ya.. Konuya yorum yaptim
Dalga degil yani konu fake mi yani? Fakeyse konu sahibi niye ban yememis? Ban yeseydi yorum yapmazdim zaten.
konu hemde ne fake
arkadas cagla sikelle kendini kiyaslamak amacli bir konu acti orda muhabbet patladi gitti zaten
daha sonra girdigim herseyde dikkat cekiyorum ahaahha diye bi konu acti
neden banlanmadigi konusunda hicbir fikrim yok
konu hemde ne fake
arkadas cagla sikelle kendini kiyaslamak amacli bir konu acti orda muhabbet patladi gitti zaten
daha sonra girdigim herseyde dikkat cekiyorum ahaahha diye bi konu acti
neden banlanmadigi konusunda hicbir fikrim yok
Bu topikte gırgır şamata yapanlar, sizi çook güzel güldürürdüm de dua edin işim var.
Admin'e bağlıyorum, 3'ü tuşla gibi yorumlarınızı görmedim sanmayın, bu gidişle ben size 5'i tuşlatacağım KK F tipine bağlanacaksınız.