• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskiden terlikti ya imdi..?

mfuro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
49
0
86
Ankara
Bu terliği mecbur kaldığım için içime sinmeden aldım sanırım oda beni sevmemiş olacak ki her giydiğimde yara yaptı.Bu acıya son vermem gerekti, başka bir şekilde değerlendirmeyi düşündüm.uzun zaman önce internette dolaşırken yabancı bir sitede buna benzer bir ayakkabı gördüm neden olmasın diyerek bunu yaptım.ne dersiniz hanımlar nasıl olmuş?????:lepi::roflol:

Eklentiler

• $100_0168.webp
    $100_0168.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 137
yapılışınıda yazarmısın harika olmuş...

ayakkabıya monte edilişini ayakkabı tamircisine diktirdim.Daha önce silikonla yapıştırdım ama açılıyor en iyisi diktirmek.Gerçi adamcağız biraz şaşırdı ama olsun. ::))
Yapılışına gelince parmak arası bölümünü kesin.Ön taraf için ayak ölçünüzü alıp tığ işi yapıyorsunuz aynı işlemi birde arka içinde yapın.Kolay gelsin.....

nasıl sağlam yapıştırdınız bilmem ama açılmazmı acaba ben geçen gün üzrindeki taşları aldım çöpe attım.

güzel görünüyor ayrıca. birazda süsleyin bence.

delikafadulden negüzeelll bende istiyorum bitane bayramlık banada yapın naniknanik çok süpersiniz ya kk daki bayanlara baka baka bende beceriklileştim saolun hihoyyyt artık şişelere bile atmasammı ne yapsam gözüyle bakıyorum psikopata bağladım derya baykal oldum galiba ben sırnaşık şey

ilahi arkadaşım .sana ne denir ki derya baykal halt etmiş...öpüyorum...

Sevgili arkadaşlar iltifatlarınıza çok teşekkür ederim ama şunu belirtmeden edemiyeceğim bu siteyi kuran ve burada emeklerini art niyetsiz paylaşan arkadaşlarımın üzerimde çok emeği vardır onlar olmasa bende ne yapacağımı bilemezdim sizlerin önünde onlara teşekkürü bir borç bilirim
Sevgi ve saygılarımla....

Back
X