canım ben biraz sorun yaşadığım için biçok drdan haberim var kimseyi karalamak da değil amacım sadece yaşadıklarımdan söylemek istiyorum
metin acu çok iyi idi fakat kendisini çok bozdu özel hayatıda bozuldu iş hayatıda bide her gittiğinde 100 tl alıyor istersen ertesi gün git normalde 15 günlük bir zaman vardır o dilim içinde gidersen almaması gerekiyor
turgay bey genellikle hamilelikte sorunlu gebelerle ilgilenir down sendromlu, kalp delikliği gb... ama esk.de sorunlu gebelikle ilgilenen tek kişi olduğu için çok paracıdır herkez 100-150 alırken o 250-300 alır yüzüde pek gülmez ama işinde fena değildir
mine hanıma gelince ben zübeyde hanım kadın doğumda doğum yaptım oda oranın dr.u bigün rahatsızlandım ve acile gittim hamileydim bana bi ilaç verdi babam ecz olduğu için bu çok ağır dedi bende kendi dr.mu aradım o şehir dışındaydı oanda sakın kullanma dedi ben yarın gelicem bekle dedi ve ertesi gün gittiğimde farklı tedavi uyguladı eğer mine hanımın verdiği ilacı kullansaydım düşük yapardım babamda kendi dr. da bunu onayladı
onvak hastanesinin hiçbirini tavsiye etmem pek iyi değillerdir ordada tecrübem var
en sonunda kendi drmu buldum eskde nilgün başmak'a gidiyorum doğumumuda o yaptırdı ve başından sonuna kadar hep yanımdaydı normal doğum oldu benimkisi ve dikişlerimide o attı çok az dikişim var ve hstneden eve geldiğimde doğumdan sonra bağdaş kurup oturabiliyordum dikişli olmama ragmen ayrıyeten bayan olduğu için daha rahat olabileceğimi düşündüm ve nitekimde öyle oldu hem güler yüzlü hem tüm sorularını sabırla cevaplıyor hamileyken liste yapıpta giderdim ona :) fiyatıda ilk gidişte 120 alıyor 2.sinde 100 alıyor 3. ve sonrakilerde 80 düşüyor düzenli hastalarında
canım beni yanlış anlama dediğim gb kimseye çamur atmak değil amacım sadece başımdan geçenleri anlattım