Eskiehir'de iyi bir kadn doum doktoru

nezih erdöl çok güleryüzlü bir doktor ayrıca çok paracıda değil. benim doğumumu yaptırdı.hamilelğimin son haftalarında boşuna özele gelip para verme devlet hastanesinde devam edelim dedi. ben çok memnundum birdaha doğum yapsam yada herhangi bir sorun olursa ilk gideceğim doktor

Sakarya hastanesinde Rabia Karagöz var.benim doğumumu o yaptırdı.kesinlikle tavsiye ederim..

nezih erdöl çok güleryüzlü bir doktor ayrıca çok paracıda değil. benim doğumumu yaptırdı.hamilelğimin son haftalarında boşuna özele gelip para verme devlet hastanesinde devam edelim dedi. ben çok memnundum birdaha doğum yapsam yada herhangi bir sorun olursa ilk gideceğim doktor

bende çok memnundum ama. doktor bana sezeyanı övüp normal doğumu kötüledi gibi oldu. buda beni çok rahatsız etti. ben eğer bir engel çıkmazsa normal doğum yapmak istiyorum beni böyle korkutması normal gelmedi bana. siz normal doğummu yoksa sezeyanmı yaptınız acaba?

arkadaşlar nezih erdöün çalıştığı özel doğuş kliniği kapandımı? telefonlarına ulaşamıyorum dünden beri?
cepnumarası olan varsa bana atbilirmi?

Arkadaşlar herkese merhaba.ben de eskişehirde yaşayan ve daha yeni bebişini kucağına alan annelerden biriyim. :)) darısı tüm isteyenlerin başına..bir çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde herkesin olduğu gibi iyi bir kadındoğum uzmanı aramaya başladım... Tabii herkesten değişik isimler duymaya başladım. Yukarıda sayılan doktorlarla ilgili hem iyi hem de kötü yorumlar aldım.kötü yorumlar alınca da ister istemez ya benim de başıma gelir diye bu doktorları eledim.şunu da belirtmek isterim bu işte herkesin olmazsa olmazları ve doktorunda neler aradığı çok önemli.netice biz anne adayların çok hassas olduğu ve sadece bebeğe endeksli olduğun bir süreç oluyor bu 9 ay.bir kere en önemlisi mesleki konuda bilgisinin tam olması.bitirdiği okul,uzmanlığını nerede yaptığı vs. Ikinci olarak bu hassas dönemde seni gerçekten anlayacak bir doktor, yeri geldiğinde bir arkadaş gibi paylaşabileceğin biri olması.üçüncüsü de aradığımda ulaşabileceğim, ve çekinmeden sorularımı sorabileceğim birisi.ve tabiki insan gibi bir insan olan hekim.işta benim önceliklerim bunlardı arkadaşlar.bu doğrultuda iş arkadaşlarımdan kütahya bağlantılı olanlardan orada devlet hastanesinde çalışıp yaklaşık 6 ay önce eskişehir acıbademe transfer olan dr.meliha kovancı hanım.kütahyada doğum yapan 2 arkadaşım anlata anlata bitiremediler.ben de eşimle beraber kütahyaya gitmeye karar verdim.zaten 3-4 ay sonrada acıbademe geçti.kendisi mükemmel bir insan.sıkıntılı bir gebelik geçirdim ancak meliha hanım hep yanımızdaydı bebeğimle benim.kendisi işinde gerçekten çok iyi.istanbul tıp fakültesinden mezun , yine istanbul okmeydanı gibi türkiyenin dör bir yanından hastaların akın akın geldiği bir yerde uzmanlığını yapmış.her türlü vakayı orada gördüklerinden tecrübe konusunda hiçbir eksikliği yoktu bence.gerçekten bir gebenin halinden anlayan ,anlayışlı,güleryüzlüğü,ve gerçekten fedakar bir insan.ne zaman ihityacım olursa çekinmeden arayabildim.kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.sonuç olarak ben herkese dr.meliha kovancı hanımı tavsiye ediyorum.ben çok memnun kaldım.umarım her isteyen sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağını alır

Prof dr Ömer tarik yalçın çok iyi doktor kesinlikle tavsiye ederim
hem bebege hemde anneye bakıyor
bebekte sorun olmaz ama sorun anneden gelir. anne sorun olursa bebegede sorun olur.
pıhtılaşmam vardi yakindan ilgilendi..
hergün 10 a kadar tekmelerimi saymami istedi.
ilerde çok sorun olursa seni hastaneye yatircam önlem amaçliya alicam dedi.
inşallah dedim bişey demedim ama çok memnun kaldim
herşeyi ama herşeyi o doktordan öğrendim hastayi takip ediyor tüm bilgileri kaydediyor.

Back
X