Eskişehir acıbadem hastanesinde doğum yapanlar

bnur2028

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
23
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar daha önce istanbulda oturuyordum eskişehire acele taşınınca hastane arayışına girdim.31 haftalık hamileyim.acıbadem hastanesinde özlem hanımdan randevu aldım.muayene olan yada doğum yapan arkadaşlardan yorum bekliyorum.birde sgk lıya acıbademin doğum fiyatları nasıl

ben hamile kalmadan önce bir problem var mı yok mu diye muayene olmak istemiştim, gereken tüm tahlilleri yaptı ancak, bana sen polikistik over hastasısın dedi, bebeğin olmaz, zaman kaybetmek istemiyorsan spermiyogram yaptırıp gelin, yumurtalık çatlatma iğnesi yapalım dedi, ben şok oldum. ne olursa olsun bütün dr.lar 1 sene deneyin olmazsa tedavi deneyelim der. özlem hanım daha biz denemeye başlamadan hemen tedavi dedi, ve ben ilk denemede hamile kaldım :) başka bir dr.a gittim tahlili sonuçlarını ona da gösterdim, ben polkistik over hastasıymışım bebeğim olmazmış ama ben hamileyim dediğimde dr. sonuçlara bakıp alakası bile yok dedi, çok sessiz bi dr. açıklamaları asla tatmin etmiyor, acı badem hastane olarak ii olabilir ama kadın doğum dr.ları pek ii değil :(

Back