Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir acıbadem tüp bebek merkezinde tedavi görenler buyrun topigime....

gulec87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
961
11
118
İyi geceler hanımlar bn 4,5 yıllık evliyim ve yaklasık 3 yıldır bebek istiyorum ama bir türlü hamile kalamadım bu süredede 5kez klomen ve 4 kez ovitrelle ve bir kezde aşılama yaptırdım ama olmadı olmadı ve son olarak tüp bebek yaptırmaya karar kıldık bi çok merkez araştırdım ve eskişehir acıbademe karar kıldım yeni bir merkez fakat oldukca basarılı olduklarını ögrendim bugün gittim ön görüşme yaptım ve dr ahmet fatih ögüç'le tanıştım..cok sıcak kanlı pozitif düşünceli bir hekim hemen eşiminde benimde kanımız ısındı ve evet dedik tedaviye burada baslıyoruz dedik ve bu topigi acmak istedim gelin bu sürecte birlikte güzel paylaşımlarda bulunalım...

Bismillahirrahmanirrahim...dua ile inş... meleklerimize kavusucagızzz

Son düzenleme:
inşallah arkadaşım inşallah...

güzelim bende Eskişehirliyim ve pco hastasıyım.bende nasipse orayla görüşmek istiyorum.öğretmen olduğum yıl içinde büyük sehirlere gidemiyorum.en azından burası bize yakın.bize de tedavi sürecinde bilgi verirsen sevinirim.yeni olduğu için tereddütlerim var.

anladım cnm bnde cok arastırdım önce bi bursada özel bi merkeze baslıycaktım sonra eşimle bide buraya gidelim bi ön görüşme yapalım dedk bnde bilecikte yasıyorum ve bursa eskişehire göre uzak kalıyo bizede..dha snra gidelim bi dr u tanıyalım dedik gittik basarılarını sordum %70lerde dedi şaşırdım tabi bunu yas grubu ve erkek ve kadındaki saglık sorunları etkiliyodur mutlaka sonra hemsire ve danısmanlarla konuştum yeni bi merkez olmalarına ragmen türkiye acıbadem hastanelerinin ilk sırasında yer alıyoruz suan dedi aonra oradaki tüp bebek yaptırmak isteyen hastalarla konuştum ,kastamonu ordu vb (hepsini hatırlamıyorum)sehirlerden gelmişler tavsiye üzerine böle olunca bnde dedim hem hastane ii hem dr vs burada yaptıralım dedik sonuçta verecek olan Rabbim bakalım adette gidicem inş bizim içinde hayırlı olur..bnce git bi ön görüşme yap derim cnm bn..bnm bi arkadasımda var fatihbeyde tüp yaptırıp hamile kalan hatta dogum yaptı suan oda memnun bide bülent tıraşla calışıyo bu dr oda artı katıyo tabii..hersey gönlünce olsun cnm yazarım bn buraya tedavi sürecimi ama baslarsanız sizlerde yazınnn paylasalımm
inşallah arkadaşım inşallah...

inş cnm isteyen herkese evlat nasip etsin Rabbim...

Kızlar yardım sızce en ıyı dr kım

anlamadım cnm acıbademdeki kadın dogum uzmanları arasında mı hangisi iyi dedin?

Son düzenleme:
kızlar bn giremedim günlerdir ama hiç girip yazanda olmamıs yok mu hiç kimse eskişehir acıbademde tüp bebek yaptıranlar huuuuuuuuu?????

bna beslenme listesi verdi dr'm..benim sebze agırlıklı beslenmem gerektigini ve eşiminde protein agırlıklı beslenmesi gerektigini söyledi...birde E vitamini basladık..
tüp bebek tedavisi sürecince olup bu sekilde beslenmenizi söyledi mi doktorlarınız sizlerinde?

Adet dönemim geçtikten sonra bende gideceğim acıbademe. Çalıştığım için Ankara yada İstanbul da yaptırmam zor

Merhaba canım, tedavin nasıl gidiyor ve nasıl bir merkez? Bende gitmeyi düşünüyorum ama sanırım tup bebek için rapor çıkardın mı ? Raporlu ve raporsuz Fiyatlar bütçeyi cok zorlar mı?

Canım tedavin nasil gidiyor memnun musun? Herhangi bir sonuc aldın mi

merhaba canım bu toping yeni gördüm suan hamilesin galiba nasıl geçti tedavin ben yarın başlayacagım inşallah

Doğum E="SWEEPSU, post: 37322168, member: 354612"]merhaba canım bu toping yeni gördüm suan hamilesin galiba nasıl geçti tedavin ben yarın başlayacagım inşallah[/QUOTE]
Dogum yaptin cnm.fatih hoca ve ekibinden ama daha çok fatih hocadan çok memnun kalmistim ve Rabbim nasip etti ilk denenemde hamile kaldim unarim seninde öyle olur gönlüne gore versin Allah

Doğum E="SWEEPSU, post: 37322168, member: 354612"]merhaba canım bu toping yeni gördüm suan hamilesin galiba nasıl geçti tedavin ben yarın başlayacagım inşallah
Dogum yaptin cnm.fatih hoca ve ekibinden ama daha çok fatih hocadan çok memnun kalmistim ve Rabbim nasip etti ilk denenemde hamile kaldim unarim seninde öyle olur gönlüne gore versin Allah[/QUOTE]

AMİN CNM COK SEVİNDİM ALLAHIM BİZEDENASİP EDER BENDE BUGUN İGNELERE BASLADIM DIKKAT ETMEM BİR ŞEY VARMI TAVSİYEDE BULUNACAGIN BİR ŞEY . . . .

Dogum yaptin cnm.fatih hoca ve ekibinden ama daha çok fatih hocadan çok memnun kalmistim ve Rabbim nasip etti ilk denenemde hamile kaldim unarim seninde öyle olur gönlüne gore versin Allah

AMİN CNM COK SEVİNDİM ALLAHIM BİZEDENASİP EDER BENDE BUGUN İGNELERE BASLADIM DIKKAT ETMEM BİR ŞEY VARMI TAVSİYEDE BULUNACAGIN BİR ŞEY . . . .[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…