• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskisehir acibadem tüp bebek

Evet ben Fatih hocanın İstanbul Acıbademdeki hastasıyım.Allah ondan razı olsun onun vesilesi ile yıllardır uğraştığım bebeğim şimdi benimle inşallah tamamına erer kucağımıza alırız.Yacaş yavaş ,temkinli ,işini ustaca planlayan bir doktor .Ben vazgeçtiğimde o vazgeçmedi benden .Belki de 8.9. Denemede yavrumuza vesile oldu

Cok sevindim.sizin probleminiz neydi.ben ilk denememi istanbulda international da yaptirdim.siz de mi orda yaptridiniz.pgt yaptimi sizede.cok soru sordum kusura bakmayin

Evet evet international de oldum.Benim doğal gebeliklerim ve ardından tekrarlayan düşüklerim oldu .Bu tedavimde havuz yöntemi uyguladık ama be yazık ki azalan rezerv yüzünden biriktiremiyorduk .Geçen yıl Ağustos'tan bu yıl Ocak ayına kadar her ay toplandı 5. Güne gitmediler en son ocak ayında tek embriyomuz 5. Güne gitti sonra array-cgh yapıldı.Çok şükür sağlıklı geldi .Ki benim daha önce kaybettiğim bir bebeğimde genetik bozukluk çıkmıştı .bu embriyo donduruldu.çalıştığım İÇİN özellikte tatil döneminde transferim olsun istemiştim.Bu nedenle önce Mayıs ayında Eskişehir'de bir laparoskopi histereskopi operasyonu geçirdim rahme bi çentik atıldı ki bebek rahat tutunabilsin .Ardından da haziran sonunda transfer ve çok şükür miniğimiz bizimle .Darısı sana .Vazgeçme İnancını yitirme ekip çok iyi bence .Umarım senin de müjdeni alırız

Benimde rezerim dusuk 7 yumurtam toplandi 3 u 5. Gune gitti ama 1 tanesini begendiler transfer ettiler.daha onceden normal yolla hamile kalmistim bebegimin kalbi durmustu.ilk seferden beri fatih bey pgt yapalim diyor.acaba eskisehirde mi devam etsem diyorum istanbula gidip gelmek zor oluyor

Kesinlikle genetik tanı yaptırın .Doktorun sizeverdiği beslenme programınıza mutlaka dikkat edin.Fatih hoca ne diyorsa dikkate alın bence.Hoca her Pazartesi Eskişehir'de zaten bence vazgeçmeyin

Benimde rezerim dusuk 7 yumurtam toplandi 3 u 5. Gune gitti ama 1 tanesini begendiler transfer ettiler.daha onceden normal yolla hamile kalmistim bebegimin kalbi durmustu.ilk seferden beri fatih bey pgt yapalim diyor.acaba eskisehirde mi devam etsem diyorum istanbula gidip gelmek zor oluyor
Benim 7 yumurtam bile oluşmuyordu☺️Maşallah size

Bu diyet programini uygulamak cok zor ama yapmaya calisiyorum.sizin icin cok sevindim.allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Back
X