Eskişehir burun estetiği LÜTFENN yardım edin !!

Mustafa melih demirbuken devlet hastanesinde demi ? Ne kadar alıyo acaba ? yaptıran tanıdığın var mı cnm ?

Ay cnmm ya gidelim :):) Devlet hastanesine de pek güvenemiyorum ama güzel duruyo burnu eski burnu yok ama
Bide beklen sami üre var ama bence pek iyi yapmıyo oda . Bilemiyorum çok kararsızım :S

tam net ne kadara yapıyor acaba bi gidip konuşmak lazım bide hemen ameliyata almaz heralde devlet hastanelerinde baya sıra oluyor :S
Sıkıntı ya hem o kadar para vericeksin bide beğenmediğini düşün cesaret edemiyorum:S
Ya bide devlet hastanelerinde hiç ilgilenmiyorlar ondan da korkuyorum.

Muhammed dilber istanbul da galiba ben eskişehir de olmak istiyorum ayrıca çok para vermekte istemiyorum ya muhammed dilber baya pahalıdır die tahmin ediyorum.

Merhabalar. Bu konuyla ilgili uzun zamandır konuşulmamış ama bir şansımı denemek istedim. Eskişehir de Op.Dr Fatih Gören'e burun estetiği yaptıran yada tanıdığı var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim burun operasyonumu geçtiğimiz Mayıs ayında Prof. Dr. Cengiz ÇETİN yaptı. Öncesinde burnum öne doğru çok düşük olduğu için nefes almakta zorlanıyordum. Ameliyat ile ilgili pek çok hasta gibi benim de çekincelerim vardı. "Tamponlar çok rahatsızlık verir mi?" veya "ameliyat çok mu zor?" ya da "ya doğal görünmezse?" diye bir sürü soru sordum doktoruma. Sağolsun benim ve eşimin yoğun soru bombardımanına hep sakinlikle cevap verdi:) Görüşmeden çıkınca "yahu hoca ne operasyonlar yapıyor. Burun operasyonu ona çocuk oyuncağı gibi gelir" dedim eşime ve kendime.
Cengiz Hoca ile ilgili sosyal medyada pek bir şey yoktu ama ben kendisine çok güvendim. İyi ki öyle yapmışım. Şu an keşke daha önce olabilseydim ameliyatımı diyorum. Ameliyat sonrası tamponlarım hemen ertesi gün alındı ve çok şükür hiç acımadı. Morluklarsa zaten çok fazla değildi ve onlar da 3. haftada geçtiler. Öncesinde de çok aşırı olmadığını söylüyordu her gören. Nefes alışlarım çok rahatladı ve artık aynaya bakınca üzülmüyorum. Elbette şişlikler devam ediyor ama 6 aydan önce tam bir iyileşme zaten beklenmiyor. Bu konuda da içim rahat. Her gün Cengiz Hoca'nın bahsettiği gibi ödemler için masaj yapıyorum.
Ben çok mutluyum. Umarım siz de hemen iyileşir sağlıkla -ve ayna ile barışık:)- mutlu mesut yaşarsınız.

Merhaba kızlar benim burnumda kemik eğriliği var. Bundan dolayı burnumun ucu düşük ve kemerli. Aslında çok küçük bir burnum var. Yunusemre hastanesinde Melih demirbükene ameliyat olmak istedim.ama bana yoğunluktan dolayı gün veremedi. İbrahim esen karakaya tü düşünüyorum şuan. Aranızda ameliyat olan var mı esen bey e. Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba, konu açılalı baya olmuş ama ben burda belki araştırıp da fikir edinmek isteyenlere yardımcı olmak için yazıyorum. Esen Karakaya'ya revizyon burun estetiği oldum. Kendisini tercih etme sebebim, internetteki olumlu yorumlardı. Burun ucumda eğrilik vardı. Ameliyat olma sebebim de buydu zaten. Ameliyat olduktan bir ay sonra bariz bir şekilde yamukluk tekrar göze batmaya başladı. Oraya hiç müdahale edilmemiş gibi. Doktora gittiğimde doğru düzgün bir kontrol ve muayene yapmadı bile ben demesem yamukluğu görmezden gelecekti. Bu davranışı hiç profesyonel değil. Çözümü; yamukluğun tersi yönüne bastırmamı söyledi. Kaş kaldırma ameliyatı oldum. Bir haftada düştü. Bütün bunları söylediğimde kendini savunmaya çalıştı. Ameliyat öncesinde farklı, ameliyattan hemen sonra çok farklı aradan 4 ay geçtikten sonra tamamen farklı konuşmaya başladı. Kendisinden tutumundan hiç ama hiç memnun değilim. Tercihim için çok pişmanım. Parama yazık.

Back
X