Eskişehir burun estetiği

Banu 84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
114
26
98
40
Arkadaşlar 9 sene önce Ankara da ameliyat olmuştum ama şekli istediğim gibi olmadı ve nefes alamıyorum. Uzun zamandır da cesaret edemiyordum 2. ameliyata. Geçen hafta Yakup Karabağlı ya muayene oldum ve oldukça heveslendim ameliyat için ama kesin karar verip gün almam gerek. Daha önce Yakup beye ameliyat olanınız ya da Eskişehir de mutlaka bu doktora gitmelisin diyebilecek arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Kesinlikle en iyi doktorlardan çok iyi yapmışsınız ona gitmekle. bir yakınımin meme estetiği ameliyatini yapmisi o zaman tanismistim. Tabi burun ameliyatı farklı ama hekimliğinin ve kişiliğinin çok iyi olduğunu görmüştüm.

Arkadaşlar Yakup Karabağlı ya burun ameliyatı olan yok mu hiç son kararımı verip bugün gün alacağım

Bende Eskişehir’de olmayı düşünüyorum memnun kaldın mı fiyatı neydi acaba cevaplarsan sevinirim

Memnun kalmadım çünkü eski burnumla neredeyse aynı pek değişiklik yok, kontrole de gidemiyorum salgından dolayı. Fiyat ise buruna göre değişiyor ama 10000-12000 arası

Merhabalar burnumda nefes alırken zorlanıyorum ve yandan kemiğim yamuk hem sağlık açısından hemde görünüm olarak düzelttiklerini duydum sadece ameliyat malzeme vs alıyorlarmış bende böyle bir şeyden yararlanmak istiyorum iyi bir doktor help meee!!!

Back
X