hayırlı sabahlar arkadaşlar ben izmirde yaşıyorum.. Evliyim.. Eşim becayişle eskişehire tayin talep etti.. Eskişehir nasıl bir şehir?? Hiç gitmedim güzelmi?? öğrenci şehri olduğunu biliyorum.. Fakat ondan başka, eskişehirle ilgili hiçbirşey bilmiyorum ve açıkçası biraz korkuyorum.. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çook teşekkür ederim
merhaba, tayininiz hayırlı olsun. ben ankarada yaşıyorum öğrenciyken 2 yıl kaldım eskişehirde. Küçük bir şehir izmire göre ama sıcacık. İnsanları cana yakın, yardımsever. Öğrenci şehri gerçekten. Asıl nüfus öğrenciler. Ankaraya hızlı trenle 1,5 saat. Çok lüks güzel semtleride var, tek katlı bahçeli güzel evleri de var. ben yaşamak isterdim vallahi :)
hiç merak etmeee süperr olur herşey :) Kaç yaşındasın? Bahçeli şirin bir ev tut, kombili. Yazın var ya öyle güzel olur ki. Çiçeklerini dikersin mis gibi çayını demlersin.. Çocuğun varsa onu rahat büyütürsün yoksa yap işte bi tane bu sessizlikte :)
hiç merak etme, güzel olacak
ahaha yok çocuğum yok daha, ben 24 yaşındayım.. evet işte bizde göçebe gibi ordan oraya ordan oraya artık şöyle bir düzen kurmak istiyoruz nasipse, biz direkt ev alıp yani yerleşmek istiyoruz o yüzden biraz tedirginim ya zaten sonrada düzenim olunca birde çocuk isterim tabi ve en önemlisi zaten çocuğumu tekin bir yerde doğurup büyütmek istiyorum.. böyle sakin güvenli nezih.. böyle deli gibi o yüzden araştırıp duruyorum... sen kaç yaşındasın ?? çocuğun varmı?? bende sorgu meleği gibi kusura bakma
86 lıyım canım çocuğum yok. olsun diye her yolu deniyoruz :) Eşinde senin gibi enerjikse siz o öğrencilerin arasında karışırsınız zaten. Gece hayatı çok güzeldir eskişehirin ohhh ben bile gelirim valla :)
evet ya oda benim gibi var biraz kafada =)) ay inan galiba biraz rahatladım evet buyur gel beklerim beraber eğleniriz fena mı =)) ya inanmıyoruum yaa sizinde mi olmuyor çocuğunuz ?? bu dönemde nasıl bir uğursuzluktur bu ya kimse doğal yoldan hamile kalamıyor ALLAH yardımcınız olsun canım benim inan çok üzüldüm bende aynı dertten muzdaribim o yüzden çok iyi anlıyorum seni...
canım teknoloji etkiliyor :) internet cep telefonu vs.. Tarlada çalışsaydık bunların hiç biri olmayacaktı :)
Benim eşimde sperm sorunu vardı. Hareketli spermi yoktu nerdeyse ama basit bi yöntemle bu konuyu aştık. Aralıkta kimyasal gebelik yaşadım :) Sperm sonunda yürümeye karar vermiş demekki.. Ama koşması lazım
Yrn regl günüm bakalım ne olacak, sabah test yaptım gene negatif. Allahım ya bütün maaşımı bu testlere veriyorum... Senin sorunun nedir?
ay inanmıyorum yaa aynı sorun bizde de var bu kadar olur anca :S ya ama açıkçası biz daha tedaviye başlamadık, çünkü henüz bir düzenimiz yok o yüzden ordan oraya ordan oraya tedavi süreci aksar diye başlamaya korkuyorum.. ve umutlanıp olmazsa diye korkuyorum.. gerçekten bunu halletmesi basitmi?? yani eşim ilk öğrendiğinde kendini yedi bitirdi ayrıl istersen benden bile demişti ama ben onunla çocuk için değil onu sevdiğim için evlendim.. eğer olumlu bir sonuç çıkarsaaa yaz inşALLAH olur yaaa <3
Canım benim eşim bana 6 ay sırtını döndü uyudu. Aramız bozuldu kendini bitiridi. Kendini işe yaramaz filan hissetti. Doktorlar tüp bebek dışında olmaz dedi biz yaptırdık tüp bebek tutmadı iyice gerildik falan filan. Sonra annesi bir aktardan karışım yaptırdı. 2 ay yedi spermi %3 den %50 oldu sonra %70 oldu ve yemeği bıraktı kafasına göre. Ben sonraki ay gebe kalmışım zaten..
aynen yaaa aynı sorunları bende yaşadıım.. peki o aktardan aldığınız karışım neydi? acaba bizde de işe yarar mı ki? aslında bende çok çook çook anne olmayı istiyorum.. ama eşiminde üstüne gitmek istemiyorum.. çok iyi biri ve şuan işte düzenimiz olmadığı için üstelemek de istemiyorum.. bakalım yaa ALLAH büyük belki olur neden olmasın.. bir ara bende test yapa yapa kafayı yemiştim her ay test alıyordum kendi kendime birşey hissetmediğim halde sanki hissetmişim gibi oluyordum ama şimdi çok takmıyorum kafaya üstelemiyorum zamana bıraktım herşeyi rayına oturtalım elbet olur birgün ALLAH nasip etmişse =)))
valla canım her erkeğe yarar. Tamamen doğal bir karışım. Tadı pek güzel değil ama.. Ben çift çizgiyi görünce acayip sevinmiştim. Sonra kimyasal gebelik oldu işte.. Şimdi eşim tekrar yemeğe başladı o macunu. Hayırlısı bakalım :)
o zaman tez zamanda RABBim ikimizede şöyle hayırlı, tatlı, sağlıklı, nur topu gibi evlatlar nasip etsin inşALLAH... sakın unutma haa eğer olumlu sonuç alırsan mutlaka paylaaş umarım olur yaaa =)) bak şimdii bende heyecanlandım iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?