A ayse82 Nirvana Kayıtlı Üye 20 Haziran 2008 63 6 621 Diğer 3 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse82 #1 arkadaşlar 37 haftalık hamileyim onvak hastanesinde doğum yapan yada mesut taşkeli hakkında bilgilisi olan varmı
arkadaşlar 37 haftalık hamileyim onvak hastanesinde doğum yapan yada mesut taşkeli hakkında bilgilisi olan varmı
Y yusuf_defne Aynen öyle Kayıtlı Üye 2 Kasım 2011 692 0 316 2 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse82 #2 Şu an ben de Mesut Bey'e gidiyorum ve aynı soruyu sormak istedim umarım cevap alabilirim :) Mesut Taşkeli 'ye giden ve doğum yapan var mı ?
Şu an ben de Mesut Bey'e gidiyorum ve aynı soruyu sormak istedim umarım cevap alabilirim :) Mesut Taşkeli 'ye giden ve doğum yapan var mı ?
seyezan Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2012 51 0 36 Eskişehir 2 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ayse82 #3 Eskişehir Ümit Hastanesi Abdurrahman bey ve Acı Badem Fatih beyi ününü çok duydum ama Mesut beyi pek bilmiyorum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Son düzenleme: 2 Mayıs 2012
Eskişehir Ümit Hastanesi Abdurrahman bey ve Acı Badem Fatih beyi ününü çok duydum ama Mesut beyi pek bilmiyorum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.