Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.907 17.518 498 6 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kontes001 #1 Kadın hastalıkları ve doğum doktoru olarak hangi doktoru önerirsiniz ??? ( Konu biraz kalabilir mi ? Burda söylenenlere göre randevu alacam da )
Kadın hastalıkları ve doğum doktoru olarak hangi doktoru önerirsiniz ??? ( Konu biraz kalabilir mi ? Burda söylenenlere göre randevu alacam da )
Urmicca Sabır..Şükür ve Dua.. Küçük meleğim Lina’m🌸 Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2016 1.932 1.616 83 31 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kontes001 #2 Canım kimse yazmamış naptın acaba ayarladınmı doktorunu
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.907 17.518 498 11 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kontes001 #3 Meyr_a .!.: Canım kimse yazmamış naptın acaba ayarladınmı doktorunu Genişletmek için tıkla... Osmangazide doktor seçemiyoruz canım. Asistanlar ilgileniyo. Doktor olabilmesi için para ödemek gerekiyomuş. Sen ne yaptın kime gidiyosun.
Meyr_a .!.: Canım kimse yazmamış naptın acaba ayarladınmı doktorunu Genişletmek için tıkla... Osmangazide doktor seçemiyoruz canım. Asistanlar ilgileniyo. Doktor olabilmesi için para ödemek gerekiyomuş. Sen ne yaptın kime gidiyosun.
Urmicca Sabır..Şükür ve Dua.. Küçük meleğim Lina’m🌸 Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2016 1.932 1.616 83 17 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kontes001 #4 i006 .!.: Osmangazide doktor seçemiyoruz canım. Asistanlar ilgileniyo. Doktor olabilmesi için para ödemek gerekiyomuş. Sen ne yaptın kime gidiyosun. Genişletmek için tıkla... Özel ümite gitcez bakalım canım hala dr arayışindayız
i006 .!.: Osmangazide doktor seçemiyoruz canım. Asistanlar ilgileniyo. Doktor olabilmesi için para ödemek gerekiyomuş. Sen ne yaptın kime gidiyosun. Genişletmek için tıkla... Özel ümite gitcez bakalım canım hala dr arayışindayız
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.907 17.518 498 17 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kontes001 #5 Meyr_a .!.: Özel ümite gitcez bakalım canım hala dr arayışindayız Genişletmek için tıkla... Ben özele para vermek istemediğim için gitmek istemiyorum ya.
Meyr_a .!.: Özel ümite gitcez bakalım canım hala dr arayışindayız Genişletmek için tıkla... Ben özele para vermek istemediğim için gitmek istemiyorum ya.
Guzelkuss O güzel müjdeleri düşünüp sabret..💙 Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 2.169 1.517 333 30 18 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kontes001 #6 i006 .!.: Osmangazide doktor seçemiyoruz canım. Asistanlar ilgileniyo. Doktor olabilmesi için para ödemek gerekiyomuş. Sen ne yaptın kime gidiyosun. Genişletmek için tıkla... Merhaba peki önerebileceğiniz başka kadın doktoru varmı eskişehirde aşılama yaptırmayı düşünüyoruz Osmangazide de olabilir
i006 .!.: Osmangazide doktor seçemiyoruz canım. Asistanlar ilgileniyo. Doktor olabilmesi için para ödemek gerekiyomuş. Sen ne yaptın kime gidiyosun. Genişletmek için tıkla... Merhaba peki önerebileceğiniz başka kadın doktoru varmı eskişehirde aşılama yaptırmayı düşünüyoruz Osmangazide de olabilir
Kontes001 Mutlu olmayı bileceksin her daim... Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2014 10.907 17.518 498 18 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kontes001 #7 Guzelkuss .!.: Merhaba peki önerebileceğiniz başka kadın doktoru varmı eskişehirde aşılama yaptırmayı düşünüyoruz Osmangazide de olabilir Genişletmek için tıkla... Ben Muhsin tatoğluna yaptırdım devlette ama şimdi özel klinik açtı. Başka doktor bilmiyorum aşılama için
Guzelkuss .!.: Merhaba peki önerebileceğiniz başka kadın doktoru varmı eskişehirde aşılama yaptırmayı düşünüyoruz Osmangazide de olabilir Genişletmek için tıkla... Ben Muhsin tatoğluna yaptırdım devlette ama şimdi özel klinik açtı. Başka doktor bilmiyorum aşılama için