A aylaayse Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2025 1 0 1 27 9 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aylaayse #1 Merhabalar Eskişehir’de rahim filmi çektirmem gerekiyor daha önce tecrübesi olanlardan yardım istiyorum. Fiyat ve doktorlar hakkında
Merhabalar Eskişehir’de rahim filmi çektirmem gerekiyor daha önce tecrübesi olanlardan yardım istiyorum. Fiyat ve doktorlar hakkında
P prenses2626 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 2 Aralık 2024 23 10 3 33 18 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aylaayse #2 aylaayse .!.: Merhabalar Eskişehir’de rahim filmi çektirmem gerekiyor daha önce tecrübesi olanlardan yardım istiyorum. Fiyat ve doktorlar hakkında Genişletmek için tıkla... Komşum geçen hafta burak kenar hocama çektirdi. anestezisiz çektirmiş biraz ağrısı olmuş dayanilmayacak kadar değildi dedi. 15 bin ödemiş sanırım. Bende tedaviyle gebe kaldım. Hocamı tavsiye ederim.
aylaayse .!.: Merhabalar Eskişehir’de rahim filmi çektirmem gerekiyor daha önce tecrübesi olanlardan yardım istiyorum. Fiyat ve doktorlar hakkında Genişletmek için tıkla... Komşum geçen hafta burak kenar hocama çektirdi. anestezisiz çektirmiş biraz ağrısı olmuş dayanilmayacak kadar değildi dedi. 15 bin ödemiş sanırım. Bende tedaviyle gebe kaldım. Hocamı tavsiye ederim.