Eskişehir Sakarya ve Ankaradaki arkadaşlarım bakar mısınız ?

bilgilitugba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
397
21
38
Meraba kızlar bu sene evimiz alınacak inşallah sevdiğimle bizim evimiz biz istanbulda yaşayamayı istemiyoruz ben ankarayı çok seviyorum eskişehire gitmedim ama erkek arkadaşım oralı ve çok güzel olduğundan hep bahseder annesi ve babasıda emekli olduğu için onlarda istanbulda kalmayı istemiyorlar e bizde gitmek istiyoruz ve evimizi bu şehirlerden bakıyoruz fakat bizim için işte önemli yani aslında sevgilim için o kurye bölümünde çalışıyor acaba bu şehirlerde olupta iş olanağıyla ilgili bilgi verebilecek kimseler var mı :)

Meraba kızlar bu sene evimiz alınacak inşallah sevdiğimle bizim evimiz biz istanbulda yaşayamayı istemiyoruz ben ankarayı çok seviyorum eskişehire gitmedim ama erkek arkadaşım oralı ve çok güzel olduğundan hep bahseder annesi ve babasıda emekli olduğu için onlarda istanbulda kalmayı istemiyorlar e bizde gitmek istiyoruz ve evimizi bu şehirlerden bakıyoruz fakat bizim için işte önemli yani aslında sevgilim için o kurye bölümünde çalışıyor acaba bu şehirlerde olupta iş olanağıyla ilgili bilgi verebilecek kimseler var mı :)

İşle ilgili nasıl bir bilgi istediğini tam olarak anlamadım. Biraz açıklasan? :44:

Sakarya da yaşıyorum biraz daha bilgi verirsen yardımcı olabilirim
sakaryayı biliyorum teyzem ve amcamda orda yaşıyo çoğu bölüm kırsal olduğu için iş bulma olasılığı nasıl iyi mi dmek istedim erkek arkadaşım kurye olduğu için iş bulması sıkıntı olur mu dedim motorlu kurye veya olmadı başka bir meslek lise mezunun yapabileceği şekilde :)

sakaryada yasıyorum
bıraz daha acarsan konuyu yardımı olmaya calısırım

sakaryayı biliyorum teyzem ve amcamda orda yaşıyo çoğu bölüm kırsal olduğu için iş bulma olasılığı nasıl iyi mi dmek istedim erkek arkadaşım kurye olduğu için iş bulması sıkıntı olur mu dedim motorlu kurye veya olmadı başka bir meslek lise mezunun yapabileceği şekilde :)
birde karasu bölümünde oturmayı düşünmüştük

İşle ilgili nasıl bir bilgi istediğini tam olarak anlamadım. Biraz açıklasan? :44:
birde karasu bölümü düşünmüştük

ankarada kargo firmalarında eleman alımı çok oluyormuş
bi tanıdık başladı
eleman alıyorlar deli gibi diyordu

Ben Ankara da yaşıyorum dediginiz is alaniyla ilgili alimi bilemem ama is bulma sitelerinden dediginiz sehirlerde arama yapmanizi öneririm bi deneyin isterseniz

Ben Ankara da yaşıyorum dediginiz is alaniyla ilgili alimi bilemem ama is bulma sitelerinden dediginiz sehirlerde arama yapmanizi öneririm bi deneyin isterseniz

teşekkür ederim orda da tyezemler ve br sürü akrabam var ankarada ve orayı çok seviyorum bana çok farklı geliyo peki orda yaşamak nasıl sence melindaccım

Valla biz iki yillik Istanbul deneyiminden sonra kosa kosa geri döndük. Istanbullular anlam veremese de :1:
Duzenli şehir memur yeri fiyatlar da ona göre. Insani belli bir kesimden yani ne bileyim biz kendimizi burda daha guvende ve huzurlu hissediyoruz zaten Istanbulu yeterince gezdik doyduk yasamak ayri gezmek ayri orada cidden. Ben esle dostla aksam tunalida kahve iceyim yeter bana:16:

Back
X