Herkes merhaba;
Pandemi dolayısı ile özel hastanelerin fiyatlarında extra artış olduğu için bütçe olarak bizi özel hastane çok zorlayacak. Eskişehir Şehir Hastanesi odaları tek kişilik mi ve refakatçi olarak eşim kalabilir mi? Eskişehir Şehir Hastanesinde doğum yapmış arkadaşlarım yardımcı olursanız çok sevinirim :)
halime kılıça gidiyorum. şuana kadar yaşadıklarımdan yola çıkarak çok memnunum. doktorumda görevlilerde güler yüzlü ve nazikler. hastane çok büyük ve tertemiz. cihazları yeni bence bu da çok güzel. inşallah bundan sonrada bir sorun yaşamadan devam edebilirim. kızımda ümit hastanesine gidiyordum perihan sözerde devam edip doğumumu yaptım. doktorum hastanesini değiştirip anadoloyu geçti bende daha önce ondan çok memnun olduğum için tekrar ona kontrolle gitmek istedim. anadolu çok eski bir hastane küçük ve çok gelişmiş gelmedi. Doktorumda da ümitte hissetmediğim bazı parasal yönden değişmeler hissettim. Kızımda yaptırma dediği gerek yok dediği her şey için çok ısrarcı olup kendisiyle çelişti. ekstra testler istedi ek ücretler ödemek zorunda kaldım. Bu sebeple bıraktım. Korkarak şehir hastanesine gittim ama hiç de korkmamı gerektirecek bir şey olmadı aksine özelde nasıl muamele görüyorsam yine öyle muamele gördüm. Halime hanım her şeyi eliyle tek tek gösterdi. Tavsiye ederim.❤