• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de Cilt Bakımı

medley

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
31
0
286
Konya
Arkadaşlar bugün doktorlarda bir güzellik merkeziyle anlaştım cilt bakımı için. isim verebilir miyiz bilmiyorum ama dejavu diye bir yer. daha önce burda bakım yaptırmış veya halen yaptırmakta olan arkadaşlar varsa gerçekten işe yarayıp yaramadığını öğrenmek istiyorum. silivceler lekeler siyah noktalarla ilgili %70 garanti verdiler ama emin olamadım.:18:

canım aman dejavudan uzak dur ben bir arkadaşımla oraya lazer epilasyon araştırırken gitmiştim ,şöyle uygun fiyatyız bu kadar zamanda bitiririz vs diyorlar, ama içerde tek bir müşteri yok sonra orada daha önceden çalışan birisiyle tanıştık hiç olumlu şeyler söylemedi,dejavu dışında dünya kadar yer var isim yapmış düzgün bir yere gitmeni tavsiye ederim.

canım aman dejavudan uzak dur ben bir arkadaşımla oraya lazer epilasyon araştırırken gitmiştim ,şöyle uygun fiyatyız bu kadar zamanda bitiririz vs diyorlar, ama içerde tek bir müşteri yok sonra orada daha önceden çalışan birisiyle tanıştık hiç olumlu şeyler söylemedi,dejavu dışında dünya kadar yer var isim yapmış düzgün bir yere gitmeni tavsiye ederim.

evet 450 liraya anlaştık. lazeri bilmiyorum da biz görüşme yaparken 2-3 tane müşterileri geldi cilt bakımı için. ama zaten senetleri falan imzaladık. geri alabilir miyim bilmiyorum umarım pişman olmam:18:

kızlar banada lazım bölye biryer..canım senetmi imzaladın :S keşke bi kere gidip daha sonra karar vericeğini söleseydin..erlamer vardı kapandımı bilmiyorum..Fakat cok pahalı geldi bana ..

dejavu ya bende aynı şekilde kayıt oldum,devamlı internetten araştırıyorum.ilk defa yaptırıcam endişelendim bende yorumları okuyunca.sonucunu yazarsanız çok sevinirim.

siyah nokta ve bir türlü geçmeyen sivilcelerim olduğu için cilt bakımı yaptırmaya karar verdim.ilk seansım cumartesi günü.forumu okuduğumda cilt bakımı yaptıranlar memnun ancak gideceğim yerle ilgili şüphe duymaya başladım :/

bende uye oldum çok arastirmistim suan gayet memnunum yorumlardan korkmustum ama gayet guzel biyer calisanlari falan baye sıcak kanlı islemleri de guzel tavsiye ederim daha once kader guzellik salonuna gitmiştim berbattı ama dejavuyu önerebilirim

Back
X