Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben Osmangazi Üniv. Hast. götürdüm yenidoğan şimdi de sosyal pediatriye geçtik 3 aydan sonra orası bakıyor çok memnunum :)
Yok ne demek rica ederim :) Kaç günlük bebiş? Kimdi doktorun doğumda? Biz yenidoğanı geçtik 3 aylık kontrolu için sosyal pediatriye gittik Yard. Doç. Dr. Meltem hanım bakıyor çok tatlı bir kadın tavsiye ederim. Aylık oluyor yine yenidoğan gibi :)merhaba bende osmangazi üni. de doğum yaptım yenidoğan kontrollerimizde orda yapıldı memnunda kaldım bundan sonrası iiçin sormuştum o zaman bizde mi oraya devam etsek acababide yenidoğan kontrollerimiz bitti bundan sonra hangi sıklıkta kontrole götürmek lazım acaba bebişleri siz nasıl yapıyosunuz yada sadece acil bi durum hastalık olduğundamı götürmemiz lazım
çok soru sordum kusura bakma canım
![]()
Yok ne demek rica ederim :) Kaç günlük bebiş? Kimdi doktorun doğumda? Biz yenidoğanı geçtik 3 aylık kontrolu için sosyal pediatriye gittik Yard. Doç. Dr. Meltem hanım bakıyor çok tatlı bir kadın tavsiye ederim. Aylık oluyor yine yenidoğan gibi :)
siz hala yenidoğana devam edeceksiniz, 90 günden sonra sosyal pediatri olacak, yenidoğanın da doktorları iyi, Tuğba hanım baktı hep bize.. Sosyal pediatri ve sağlam çocuk aynı belki diğeri yazıyordur.. benimkine Prof. Mete Tanır girdi, ben de sezeryan oldum maalesef, benim kanamam 40 ında kesilmişti, hatta 2 kez de regl oldum, ben daha önce anadolu hastanesinde alev hanıma gittim tavsiye ederim tatlı bir kadın, ama bilgi konusunda Osmangaziye çok güveniyorum orda da muayene olabilirsin, ben perinatolojiye gidiyordum, onlar gebe olmayanlara bakmıyorlar, bence sıradan bir asistana bile muayene olabilirsin ücretsiz :) anadoluda 64 tl filandı sanırım :):) Ben aslında özelleri hiç tavsiye etmiyorum :)70 günlük oldu bugun bizim bebişte kusura bakma ancak girebildim siteye. gözünde çapaklanma var geçmedi bi türlü o yüzden göstermek istiyorum doktora randevu alırken hangi bölüme alıcam acaba internetten almak için baktım sosyal pediatri diye bişey çıkmadıyardımcı olsan çok sevinirim. doğumuma prof. dr. başar tekin girdi sezaryen olmuştum. seninkine kim girdi? ya bide çok sordum ama benim kanamam hala ara ara devam ediyo o yüzden kendimde kadın hastalıklarına gitmek istiyorum ama benim doktorumun muayene ücreti bayağı yüksek (200TL) o kadar vermek istemiyorum o yüzden tavsiye edebilceğin doktor varmı? simdiden teşekkür ettim
![]()
siz hala yenidoğana devam edeceksiniz, 90 günden sonra sosyal pediatri olacak, yenidoğanın da doktorları iyi, Tuğba hanım baktı hep bize.. Sosyal pediatri ve sağlam çocuk aynı belki diğeri yazıyordur.. benimkine Prof. Mete Tanır girdi, ben de sezeryan oldum maalesef, benim kanamam 40 ında kesilmişti, hatta 2 kez de regl oldum, ben daha önce anadolu hastanesinde alev hanıma gittim tavsiye ederim tatlı bir kadın, ama bilgi konusunda Osmangaziye çok güveniyorum orda da muayene olabilirsin, ben perinatolojiye gidiyordum, onlar gebe olmayanlara bakmıyorlar, bence sıradan bir asistana bile muayene olabilirsin ücretsiz :) anadoluda 64 tl filandı sanırım :):) Ben aslında özelleri hiç tavsiye etmiyorum :)
Kız bebeğim ismi de Sarya, sizin nedir?teşekkür ederim bilgiler içinsizin bebiş kız mı erkek mi merak ettim bu kadar muhabbetin üzerine
![]()
Kız bebeğim ismi de Sarya, sizin nedir?
Allah bağışlasın :):) Özgür kadın anlamına geliyor, Karen ne demek ?benimkide kız adı da KarenSarya ne güzel isimmiş anlamı ne acaba ?
![]()
amin inşallah sizinkinide allah bağışlasın :) ismide anlamıda çok güzelmiş eminim prenseste çok güzeldirAllah bağışlasın :):) Özgür kadın anlamına geliyor, Karen ne demek ?
Aminnn :) Karen de çok güzelmiş ismiyle yaşasın inşallah :)amin inşallah sizinkinide allah bağışlasın :) ismide anlamıda çok güzelmiş eminim prenseste çok güzeldirKaren de cennet meyvesi demek :)
Aminnn :) Karen de çok güzelmiş ismiyle yaşasın inşallah :)
Ekişehirli değilim eşim ve ben burda görev yapıyoruz, Göztepede oturuyorum, sen ?? Evet ilk bebeğim :):))::) Seninamin inşallah canım sağol :) sen eskişehirlimisin hangi semtte oturuyosunuz ? ilk bebeğinizmi ?![]()
Ekişehirli değilim eşim ve ben burda görev yapıyoruz, Göztepede oturuyorum, sen ?? Evet ilk bebeğim :):))::) Senin
Hımm aynıymış nerdeyse durumumuz :) Hasan Polatkanı biliyor musun? Ya da Şöyle tarif edeyim Osmangazi tıp'a 3 durak tramvaylabende eskişehir li değilim eşim burali o yüzden eskişehirdeyim. bizim de ilk bebeğimiz. osmangazi mah. oturuyoruz göztepeyi duymadım hiç ne tarafta kaliyo
Hımm aynıymış nerdeyse durumumuz :) Hasan Polatkanı biliyor musun? Ya da Şöyle tarif edeyim Osmangazi tıp'a 3 durak tramvayla
Evet yakınız :):) Belki bir gün karşılaşırız :):) Esparkta filan bebek bakım odasında :):)aa evet anladım yakınmışızz aslında :)
Evet yakınız :):) Belki bir gün karşılaşırız :):) Esparkta filan bebek bakım odasında :):)