- 26 Ocak 2016
- 71
- 44
- 3
- 30
- Konu Sahibi elasahraas1453
lütfen yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk Anadolu hastanesi Alev Hanıma gittim memnundum, ama bebeğin suyuyla ilgili bir problem vartı , osmangazı tıpda Prof Mete Tanır'a devam ettim ve doğumumu yaptım, çok ama çok ama çok memnunum, 2. bebeğimde Eskişehirde olursam yine ona giderim :)hamilelik takibi olarak
Bende hem devlet hastanesi Tuğba Yuvanç Işıkcı hem de Ümit Hastanesi Perihan Sözer'e gidiyorum.
Acıbadem Ceren Hanımdan çok memnunum klomenle hamile kaldım ve bir çok hamile kalan hastasını gördüm
bir de progestandır ben de o üçünü kullandım saat konusuna çok takılma çünkü bizim de tam dediği saatte olmadı ama 2günde bir ilişki olsun bi kaç gün sakın stres yapma oluruna bırak ve kafana takmabende ceren hanımın yan odada ozlem hanıma gıdıyorum kac zamandır belkı sızınle o bekleme odasında karşılaşmış olabılırız :) özlem hanımda bu ay klomen va çatlatma iğnesi uyguladı bana pazartesı akşamı saat salı akşamı saat 7 de vurdu ığneği bana perşembe sabah ve bugun sabah bana ılişki dedi ama eşimden dolayı dun sabah olamaadı akşamına oldu ve bugunde akşamına deneyelım dedık sence tutarmı bırde belırtılerın nelerdı bırde ceren hanım sana coraspirin vajına jel bır ılaçdaha var bunlardan yazdımı bana cumartesıde bunları kullanıcaksın dedı
bir de progestandır ben de o üçünü kullandım saat konusuna çok takılma çünkü bizim de tam dediği saatte olmadı ama 2günde bir ilişki olsun bi kaç gün sakın stres yapma oluruna bırak ve kafana takma
evet çok dikkat et ilaçlara heleki jel çok önemli sorun varsa sor elimden geldiğince yardım ederim
evet çok dikkat et ilaçlara heleki jel çok önemli sorun varsa sor elimden geldiğince yardım ederim
bende prolaktin yüksekti onun dışında başka test yaptırmadık ama 4 yumurtan büyümüs bende 2 aydada bir tane büyüyebilmişti.
mrb cnm doktrumu arastrrken denk geldiCANIM DOKTORUM COK IYI EŞİMDE AZ SPERM HAREKETSIZLIK VARDI AMA HAMILE KALAMIYCAK KADAR KÖTU DEIL BENIM FSH 13 LERDE AMH 0,39 CIKTI SONUCLARDA KLOMENLE 4 YUMURTAM FALAN OLUŞTU EN BUYUĞU 20 MM FAKAT NEDENSE OLMUYOR SENDE NASIL SORUNLAR VARDI BIRDE CEREN HANIMAMI GECSEM ONERIRMISIN
mrb cnm doktrumu arastrrken denk geldihamaratcann ile tanıştık çok şükür hamileyiz. inşaallah tez vakitte sana da nasip olur. ben de özlem hnma gidiyorum çok menunum bnde tedaviyle kaldım sayılır. 3,5 yıl sonra geldi mucizem. sorucakların olursa yanıtlarım bir arkdsm da özlem hnmn klomen tedavsyle hamile kaldı onunuj tavsiyesyle gttim bnde... sana diyeceğim en büyük şey hiiiiç stres yapma ummadığın zamnda geliyor bebiş :*