Eskişehirde iyi bi kadin dogum doktoru var mi

Esrabanu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
181
75
13
29
Kızlar eskişehirde devlet veya tıpta bildiğiniz iyi bi kadın doğum doktoru var mi onerilerinizi bekliyorum

Kızlar kimse yok muuu
Merhaba.. tam olarak probleminizin ne oldugunu bilmiyorum ama bende eskisehirde baya dr arastirdim. En son osmangazi uni. De Prof. Dr. Hikmet Hassa ya gittim ve cok begendim. Bundan sonrada tum tedavime insallah onunla devam edecegim

Merhaba.. tam olarak probleminizin ne oldugunu bilmiyorum ama bende eskisehirde baya dr arastirdim. En son osmangazi uni. De Prof. Dr. Hikmet Hassa ya gittim ve cok begendim. Bundan sonrada tum tedavime insallah onunla devam edecegim
Hamileyim canım o yüzden gidicem

Turgay şener iyi doktor diyorlar doktorlar caddesindeki MC donaldin tam karsisnda. Orda bulursun hic gitmedim ama hamile kaldigimda hemen gidicem tansiyon hastasiyim tansiyon hastası olan gebeliklere baktigi duymusum. Tavsiye ederim

Turgay şener iyi doktor diyorlar doktorlar caddesindeki MC donaldin tam karsisnda. Orda bulursun hic gitmedim ama hamile kaldigimda hemen gidicem tansiyon hastasiyim tansiyon hastası olan gebeliklere baktigi duymusum. Tavsiye ederim
Saol cnm inş hamile kalirsin sende :) bn doktorumu buldum Tamer erdeme gidiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…