Eskişehirde Kadin Dogum

canım merhaba ben acıbademde ahmet cantuğ beye gidiyordum gayet memnundum ki son anda bana yumurtalıkların büyümüyor dedi bende şans eseri eskişehir devlet hastanesinde ali alhan a gittim ve doktor yok öle birşey herşey yolunda dedi ve o ay hamile kaldım...sana önerebileceğim ali alhan çok iyi bir doktor tavsiye ederim.ben bir tane de özel de doktor istiyorum ümit hastanesi tanser bey diyorlar bu ay da ona başlıcam...

Merhaba canim tesadüfe bak ya bende cantug beye gidiyorum. Hatta 4ay önce ameliyatimi felan yapti kendisi. Turgay şener var carsida o cantug beye yönlendirmişti. Turgay bey olsun çok isterim ama fevkalade pahali. Ahmet Beyse içimde hala bir şüphe var. Çikolata kistinden ameliyat oldum sonra göbeğinde tekrarladi. Simdi normal diyor ama dediğim gibi hala içinde şüphe var yoksa problemin yok. Ama onerdigin doktoru da bir arastirayim canim çok tesekkur ederim ya. Tansel beyinde çok onerirdiler ama doğum esnasinda hastanenin sartlari kotuymus o yüzden gitmek istemedim. Bu arada ben derya:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Devlet hastanesinde tamer erdem , murat şenol ve murat soylu birde hüseyin oguz var onlarda iyi dokor açıkcası.Benim şaunda doktorum tamer bey ama degiştirmek zorunda kalıcam o yüzden ya oguz beyi yada murat şenolu secicem.

Tesekkur ederim arkafasim cevabin için. Neden değiştirmek zorunda kaldin acaba? Ben acibademde ahmet beye gidiyordum fakat çocuk düşünüyorum artik ve hicbir bilgi vermedi. Yani hamile kalinca gelirsiniz dedi. Ve ilk deneyimim olacak ilgili bir doktor istiyor insan sonuçta ne kadar arastirsakta her bilgi doğru olmuyor.

Canım ben sakaryada özlem hanıma gidiyordum acıbademdede ahmet beye ama ikisindende memnun kalmadım.Tamer bey gerçekten çok iyi bir doktor senin ve bebeginin saglıgıyla en ince ayrıntısına kadar ilgileniyor.Ama doguma girmiyor malesef 7 aydan sonra başka bir doktora yönlendiriyor o doktoruda ben istemiyorum yoksa tamer beyden çok memnunum .Ben şimdi oguz beye geçmeyi düşünüyorum doguma kadar ilgileniyormuş o.

Hastane iyi diye gidiyoruz ama ne yazikki hüsran oluyor sonu. En yakin zamanda Tamer beyden randevu alip gideceğim canim. Yeni doktoruna geçtikten sonraki fikirlerini de paylasirsan memnun olurum canim. Bu arada allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini :)

Amin canım inş.Rabbim sanada nasip etsin.Elbette söylerim zaten daha öncedende tedavimde bulunmuştu oguz bey ordanda az çok biliyorum saglam bir doktor ve çok güler yüzlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…