- 17 Ağustos 2024
- 429
- 269
- 23
- 30
- Konu Sahibi astroleblebi
Eskişehirde kadın doğum doktoru tavsiyesi istiyorum kizlar acıbadem hariç sigortam orada geçmiyor çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an ben Burak kenara gidiyorum çok memnunum kendisinden ama hastane çok dandik kan alan hemşire bir garip damarimi patlattı kan fışkırdı kolumdan cihazları falan da çok eski değiştireyim diye düşündüm amaBen anadolu hastanesinde burak kenara ameliyat oldum. Çok ilgili bilgili yetenekli bir doktor.
ben de anadoluda Perihan hanıma gidiyorumŞu an ben Burak kenara gidiyorum çok memnunum kendisinden ama hastane çok dandik kan alan hemşire bir garip damarimi patlattı kan fışkırdı kolumdan cihazları falan da çok eski değiştireyim diye düşündüm ama
Eskişehirden pek kimse yok buralarda heralde ben Batıkent ümit hastanesini düşünüyorum da oradan doktor önerin var mı çevreden falan duyduğunben de anadoluda Perihan hanıma gidiyorum
Valla görümcem hamilelik kıyafetlerini verdi bana hepsi yepyeni alışveriş yapmama pek gerek kalmadı yani bu yüzden araştırmadım ama trendyolda güzel seylere denk geliyorumAcıbadem’de sgk indirimi var. Eğer gönlünüze göre birini bulamazsanız diğer hastahanelerde, ben Ceren Yıldız Eren’e gidiyorum.
Tamamiyle konudan bağımsız ama Eskişehir’de hamile kıyafeti satan bir yer var mı? Off topic oldu ama Eskişehirlileri bir arada bulunca sorayım dedim
Çok şanslısınız. Ya bende alacağım şeyi elleme ve inceleme huyu var. İnternet alışveriş yapmayı pek sevemedim o yüzden. Üstelik hamilelik kıyafeti asla ve asla bilmediğim bir konu olduğu için öncelikle denemek istiyorum görmek istiyorum ne aldığımı. Biri bana anlatsın istiyorumValla görümcem hamilelik kıyafetlerini verdi bana hepsi yepyeni alışveriş yapmama pek gerek kalmadı yani bu yüzden araştırmadım ama trendyolda güzel seylere denk geliyorum
Anlıyorum hamamyolunda ya da arka caddesinde var diye biliyorum ama isim hafızam çok zayıfÇok şanslısınız. Ya bende alacağım şeyi elleme ve inceleme huyu var. İnternet alışveriş yapmayı pek sevemedim o yüzden. Üstelik hamilelik kıyafeti asla ve asla bilmediğim bir konu olduğu için öncelikle denemek istiyorum görmek istiyorum ne aldığımı. Biri bana anlatsın istiyorum![]()
murat şenolun iyi oldugunu duydum, bir tanışımda murat beyde doğum yaptı memnunduEskişehirden pek kimse yok buralarda heralde ben Batıkent ümit hastanesini düşünüyorum da oradan doktor önerin var mı çevreden falan duyduğun
Olsun tarifi bile yeter bana çok sağ olunAnlıyorum hamamyolunda ya da arka caddesinde var diye biliyorum ama isim hafızam çok zayıf![]()
Ben üniversitedeki sonuçlarım yanlış çıktığını duyduğum için paraya kıyıp özelde yaptırdım. Ama orada yaptıran arkadaşlarım da var. Sanırım telefonla randevu almışlardıKizlar peki fetal DNA yaptırdınız mi tıp fakültesinde yapıyorlar diyorlar ama randevu falan alinmiyormus nasıl işliyor sistem bilen var mi
Maddi durumum pek iyi değil şu sıralar özelde 16-20 bin arasında diyolarlar fiyatları tıp fakültesinde çok yaptıran da var bilemedimBen üniversitedeki sonuçlarım yanlış çıktığını duyduğum için paraya kıyıp özelde yaptırdım. Ama orada yaptıran arkadaşlarım da var. Sanırım telefonla randevu almışlardı
Evet biraz tuzlu oluyor. Tıp fakültesine istanbuldan bile gelen varmışMaddi durumum pek iyi değil şu sıralar özelde 16-20 bin arasında diyolarlar fiyatları tıp fakültesinde çok yaptıran da var bilemedim
Merhaba ben Batıkent ümit hastanesinde Murat Şenol'a gidiyorum çok memnunum dilerseniz düşünebilirsiniz başından beri gebelik süreci mi takip ediyorEskişehirde kadın doğum doktoru tavsiyesi istiyorum kizlar acıbadem hariç sigortam orada geçmiyor çünkü
Çok teşekkür ederim randevulari dolu oldugu için Abdurrahman akçaydan aldım randevumuMerhaba ben Batıkent ümit hastanesinde Murat Şenol'a gidiyorum çok memnunum dilerseniz düşünebilirsiniz başından beri gebelik süreci mi takip ediyor![]()