O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.870 40.691 698 11 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #1 http://www.cnnturk.com/turkiye/eskisehirde- Eskişehir'de patlama Eskişehir’in Büyükdere mahallesi Güneyli sokak üzerindeki binalar arasındaki garajda bulunan iki araçta büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sesi şehrin tamamına yakın bölümünde duyulurken, olayda ölen veya yaralanan olup olmadığı, patlamanın neden kaynaklandığı henüz öğrenilemedi. Olay yerinde itfaiye ve polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.
http://www.cnnturk.com/turkiye/eskisehirde- Eskişehir'de patlama Eskişehir’in Büyükdere mahallesi Güneyli sokak üzerindeki binalar arasındaki garajda bulunan iki araçta büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sesi şehrin tamamına yakın bölümünde duyulurken, olayda ölen veya yaralanan olup olmadığı, patlamanın neden kaynaklandığı henüz öğrenilemedi. Olay yerinde itfaiye ve polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.
E ehl-i keyf Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2012 3.208 5.055 158 11 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #2 Haydaaa
Sare Lavinya En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra Kayıtlı Üye 2 Şubat 2015 5.987 9.569 198 11 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #3 Allah korusun, ablam eskişehirde, terör değil ilk bilgiye göre aracın tüpü. emin değiliz tabi
E ehl-i keyf Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2012 3.208 5.055 158 11 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #4 Pazartesi eşim eskişehire gidecek nasıl göndericem diyeceğim ama buralar çok mu güvenlikli sanki sorusu aklıma geldi inş ölen yaralanan yoktur
Pazartesi eşim eskişehire gidecek nasıl göndericem diyeceğim ama buralar çok mu güvenlikli sanki sorusu aklıma geldi inş ölen yaralanan yoktur
E ehl-i keyf Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2012 3.208 5.055 158 11 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #5 sare_sare .!.: Allah korusun, ablam eskişehirde, terör değil ilk bilgiye göre aracın tüpü. emin değiliz tabi Genişletmek için tıkla... Artık patlaöa deyince direkt terör geliyor aklımıza sadece malesef Bu arad a eşin nasış
sare_sare .!.: Allah korusun, ablam eskişehirde, terör değil ilk bilgiye göre aracın tüpü. emin değiliz tabi Genişletmek için tıkla... Artık patlaöa deyince direkt terör geliyor aklımıza sadece malesef Bu arad a eşin nasış
yercekimli karanfil Güzel günler de bizi görecek mi? Kayıtlı Üye 1 Eylül 2010 11.644 22.237 598 11 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #6 Olen ya da yaralanan yoktur ve teror saldırısı değildir insallah.
Sare Lavinya En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra Kayıtlı Üye 2 Şubat 2015 5.987 9.569 198 11 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #7 ehl-i keyf .!.: Artık patlaöa deyince direkt terör geliyor aklımıza sadece malesef Bu arad a eşin nasış Genişletmek için tıkla... çok şükür burlarda sıkıntı yok, sadece fazla çalışıyor. ama gidicek büyük ihtimal geçici görevle doğuya haber bekliyoruz. hepsi Allah'a emanet.
ehl-i keyf .!.: Artık patlaöa deyince direkt terör geliyor aklımıza sadece malesef Bu arad a eşin nasış Genişletmek için tıkla... çok şükür burlarda sıkıntı yok, sadece fazla çalışıyor. ama gidicek büyük ihtimal geçici görevle doğuya haber bekliyoruz. hepsi Allah'a emanet.
E etkin Guru Kayıtlı Üye 11 Eylül 2006 1.590 1.070 333 11 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #8 Arkadaşlar kızım Eskişehir'de şimdi görüştüm OsmangazÜniversitesini orda iki tane lpgli araba patlamış can kaybı yokmuş çok şükür
Arkadaşlar kızım Eskişehir'de şimdi görüştüm OsmangazÜniversitesini orda iki tane lpgli araba patlamış can kaybı yokmuş çok şükür
Night owl Just Love! Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2011 8.095 12.160 498 35 11 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #9 nasıl birpatlama ise 40 km lik alanda herkes duydu. Benim bulunduğum yerde gök gürültüsügibi duyulduç önemsememiştim, bankaya girince ordaki konuşmalardan anladım ne olduğunu. şaşırdım açıkçası.
nasıl birpatlama ise 40 km lik alanda herkes duydu. Benim bulunduğum yerde gök gürültüsügibi duyulduç önemsememiştim, bankaya girince ordaki konuşmalardan anladım ne olduğunu. şaşırdım açıkçası.
E etkin Guru Kayıtlı Üye 11 Eylül 2006 1.590 1.070 333 11 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #10 Axelia .!.: nasıl birpatlama ise 40 km lik alanda herkes duydu. Benim bulunduğum yerde gök gürültüsügibi duyulduç önemsememiştim, bankaya girince ordaki konuşmalardan anladım ne olduğunu. şaşırdım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Üniversitenin orada olması düşündürdü beni
Axelia .!.: nasıl birpatlama ise 40 km lik alanda herkes duydu. Benim bulunduğum yerde gök gürültüsügibi duyulduç önemsememiştim, bankaya girince ordaki konuşmalardan anladım ne olduğunu. şaşırdım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Üniversitenin orada olması düşündürdü beni
Night owl Just Love! Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2011 8.095 12.160 498 35 11 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi okypete #11 etkin .!.: Üniversitenin orada olması düşündürdü beni Genişletmek için tıkla... hedef öğrenciler olsaydı büyükdere de değil bağlarda patlardı. :) dertlenme boşuna
etkin .!.: Üniversitenin orada olması düşündürdü beni Genişletmek için tıkla... hedef öğrenciler olsaydı büyükdere de değil bağlarda patlardı. :) dertlenme boşuna