• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir'de tavsiye uzman jinekologlar?

Larosw

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.968
12
358
37
Eskişehir
Merhaba.. Eskişehir'de bilip tavsiye edeceğiniz uzman, ilgili jinekolog tavsiyesi varmıdır?
Acıbademde Özlem hanıma gidiyorum fakat çok hoşlanmadım..
ben sorarsam cevap alıyorum.. 2 kere gitmeme rağmen ne ikili testten bahsetti ne kiloma baktı kayıt yaptı nede vitamn vs yazdı..
ilk kızımda böyle ilgili doktorum vardı a dan z ye ilgilenir çok kilo almamam için bile uğraşırdı sağolsun :) ama Adana'da kaldı..
aynısı olamasada onun gibi ilgili doktor diliyorum :3:
Eskişehir'de yaşayan anne veya anne adayları tavsiyelerinizi rica edeceğim.. :71:

profosör istersen turgay bey var onun dışında sakarya hastanesinde rabia karagöz gercekten iyi bir doktor kendim gitmiştim .bir bayan daha var sakarya hast.de isme fulya mı fulden mi tam hatırlamıyorum onada iyi diyorlar

Eskisehir devlet hastanesinde tanidiginiz iyi bir jinekolog varmi lutfen yardimm.
Doguma kadar tek bir doktora gitmek istiyorum.
Eskisehire yeni geldim ve devlet hastanesinden baska bi yer bilmiyorum, arabamizda yok tramvayla gitmeliyim.
Esimde saolsun coookkk ilgileniyor, ilk randevuma yanliz gidecegim.
Yardim lutfennnn:43:

merhaba arkadaşlar, ben eskişehirde ahlak bekçisi olamayan anlayışlı bir jinekolog arıyorum acil, yardımcı olursanız sevinirim bu hafta gitmek istiyorum başka vaktim yok acil..

merhaba arkadaşlar, ben eskişehirde ahlak bekçisi olamayan anlayışlı bir jinekolog arıyorum acil, yardımcı olursanız sevinirim bu hafta gitmek istiyorum başka vaktim yok acil..

Arkadaşım selam,Eskişehirde çok tatlı anlayışlı bir bayan doktor var Zübeyde hanım kadın doğum hastanesinde çalışıyordu en son,netten bir araştır istersen.Op.Dr.Safiye Ergin.Geçmiş olsun.

Merhaba.. Eskişehir'de bilip tavsiye edeceğiniz uzman, ilgili jinekolog tavsiyesi varmıdır?
Acıbademde Özlem hanıma gidiyorum fakat çok hoşlanmadım..
ben sorarsam cevap alıyorum.. 2 kere gitmeme rağmen ne ikili testten bahsetti ne kiloma baktı kayıt yaptı nede vitamn vs yazdı..
ilk kızımda böyle ilgili doktorum vardı a dan z ye ilgilenir çok kilo almamam için bile uğraşırdı sağolsun :) ama Adana'da kaldı..
aynısı olamasada onun gibi ilgili doktor diliyorum :3:
Eskişehir'de yaşayan anne veya anne adayları tavsiyelerinizi rica edeceğim.. :71:

sebahhattin akyılı öneririm canım onvaktaaa

özel ümit hastanesinde abrurrahman akçay iki doğumumu da o doktor yaptı her iki gebeliğimde de çok rahat insanı panikletmeyen bir havası vardı
ne zaman başka doktora gitsem hep ağlayarak çıktım
yanlız randevuları dolu oluyor erken almakta fayda var

Teşekkür ederim Nilla, umarım iyi olur, bir hafta kadar önce Arslan Kabukçuoğlu'na gittim ama içim rahat etmedi tekrar gideceğim, bu arada Zübeyde Hanım Kadın Doğum Hastanesi özel mi?

Back
X