Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ESKİŞEhirde yaşayanlar lütfen lütfen yardım eder misiniz?:(

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Dream-dream

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
6
1
1
33
merhaba arkadaşlar biz Eskişehire yeni taşındık.4 yaşındaki kızımı bir kreşe yazdırdım isim vermek istemiyorun.ama ben anneyim hissederim hiç içime sinmedi.bir aylık para ve kırtasiye parasını verdik.5 gün oldu.içime sinmemesinin sebebi internette hakkında bir sürü kötü yorumlar varmış yeni gördüm maalesef.üst katlara bakmama 2 seferdir izin vermiyorlar.evladım bırakırken aşırı ağlıyor ki okul diye deli oluyordu.bize siz gidin ben arkadaş istiyorum artık büyüdüm diyordu.burda yeniyim ve hiç tanıdığım yok konuşcak danışcak kimsem yok nolur yardım edin :KK43:( bana okul kreş tavsiyesi verirmisiniz arkadaşlar :KK43:
bulduğum okulları yazıyorum.beni yönlendirir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim.
family kids
özel paylaşım
neşe erberk
küçük akademi
helen doron
altın çocuklar

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.inanın çok çaresiz kalmıştım.biri kırçiçeği dedi.ikisinede bi bakıcam

çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.inanın çok çaresiz kalmıştım.biri kırçiçeği dedi.ikisinede bi bakıcam

Merhaba ben de Eskişehir'e yeni taşındım ve pek tanıdığım kimse de yok kızım 13 aylık ben de bir oyun grubuna vermeyi düşünüyorum bir kac ay sonra acaba sorduğunuz kreşlerde 1,5 yaş için uygun gruplar var mı ?

Ben altincocuklar a vereceğim. Çok güzel. Her çıkan çocuk mutlu çıkıyor anne neden geldin biz onu oynuyorduk diyor. Ailelerle de konuştummemnunlar. Oğlum 2 yaşında.

Back
X