eskişehirdeki arkadaşlar doktor tavsiyesi

pamukum1

iyiki varsın meleğim
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
671
3
296
41
Eskişehir
eskişehirdeki arkadaşlar kadın doğum uzmanınız kim benimki TALAT REMZİ DEMİRKOL tanıyan ve daha önce giden varmıııı

Benim doktorum Ramazan Bayırlı. senin dr tanımıyorum ama zübeyde hanımda Mine hanım varmış onada iyi diyorlar.

cnm benim doktr.mine inan hiçte memnun degilim gecen sefer hast.yattım zübeyde hanında yatak arkadasımın doktr.talat beydi ve hastasıyla cok ilgileniyodu doktor cok hosuma gitti allh nasip ederse 2.dogumumu talat beye gitmek istiyorum

Benim doktorum Ramazan Bayırlı. senin dr tanımıyorum ama zübeyde hanımda Mine hanım varmış onada iyi diyorlar.

Canım bende mine hanım için hiç iyi şeyler duymadım ona gitmeyi hiç düşünmüyorum o yüzden Talat bey iyi efendi biri ama ilk defa gittiğim için merak ediyorum Sanırım onda devam edicem Şimdiye kadar hiç kötü diyen duymadım teşekkür ederim kızlar Bu arada Rabia hanımda iyiydi ama O Sakarya Hastanesine geçmiş

eskişehirdeki arkadaşlar kadın doğum uzmanınız kim benimki TALAT REMZİ DEMİRKOL tanıyan ve daha önce giden varmıııı

selam benim 2. gebeliğim ve doktorum talat bey...bende tesadüfen gitmiştim ilk gebeliğimde...şimdi de ona gidiyorum...çok iyi bir seçim yapmışsın...hala ona gidiyorsan onu seçmenin ne kadar doğru olduğunu görmüşsündür canım...belki muayenesinde karşılaşırız....ya da hastanede...kaç haftalık hamişsin...ben 16+2 29 ekimde doğum inşallah...görüşelim ok...:emir_bebek:

bende eskişehir arkadaşlar benim doktorumda talat bey ben çok memnun kaldım çok güzel ilgileniyor

Back
X