eskişehirdekiler, lütfen.....

zullall

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
404
455
628
Merhaba arkadaşlar, 15 haftalık hamileyim, İnşallah benim de bebeğim haziranda olacak, şuanda işim nedeniyle Van'dayım, ama doğumu memlekette yapmayı düşünüyorum. Eskişehir'de doğum yapabileceğim iyi hastane ve doktorlar kimler. Yardımcı olursanız çok sevinirim, çünkü ancak doğumdan 8 hafta önce izne çıkabileceğim ve o zaman Eskişehir' e gidebileceğim.

iyi geceler canım
bende burada yeniyim ama duydugum araştırdıgım kadarıyla burada çok fazla hastahane alternatifin var özeller doguş sakarya anadolu var devlat hasteni olarakta bildigim zübeyde hanım var netten araştır kolay gelsin umarım iyi doktorlarla karsılasırsın ALLAH saglıkla kavuştursun inş.

teşekkür ederim canım sağol, yazdığın hastaneleri bilmiyorum, önce iyi bir doktor bulsam iyi olacak ama çok endişeleniyorum. Sen Eskişehir'de misin, san hangi hastaneye gidiyorsun

canım ben hamile değilim ama gittiğim doktor Anadolu Hastanesi Ramazan Bayırlı, arkadaşımda yeni doğum yaptı doktorumuz aynı. iki doktor var zaten orada ikiside iyi çok güzel ilgileniyorlar tavsiye ederim. yalnız burada doğum yapacaksan buraya bir gelip muayene olman daha sağlıklı olur.

merhaba zullall,balımnur doğru söylemiş.en azından son haftalarında eskişehire gelip doktorunu seçmeli ve 1-2 defa ona muayene olmalısın.bende öel doğuş hastanasindeki nezih erdöl den memnundum.aynı zamanda devlet hast.doktoru.
allah hayırlısıyla kurtarsın canım.doğum yaparken benim gibi bebeği olmayanlara dua etmeyi unutma.

canım ben eskişehirliyim ve bu 2. hamileliğim evet o kadar çok dr.var ki şimdi ben 17hft.hamileyim ilk hamileliğim hüsranla sonuçlandı bebeğim doğdu ve ööldü o kadar daiyi bir dr.gitmiştik ama nasip işte bebişimizi erken almışşşşşşşş.şidi ben sana ne desem yalan olur çünkü benim iyi dediğim dr.kimileri memnun değil benim ilk gittiğim dr.mbana iyi gelmemişti ve tavsiyada etmem zaten bayandı zübeyde hanım hastaanesinde çalışıyor neyse onu bıraktık erkeğe başlamıştık o dr.da devlet hastanasi adı da fatih öğüç iyi bir dr.ama benim bebeğimi erken aldı yada kısacası ömrü yoktu kimseyi karalayamam bu hamileliğimbde de başka bir dr.gidiyorum zübeyde hanım dr.mine inan çok memnunum yani ilk bebişim ölünce daha bir incelemeye aldı beni sağolsun işte böyele daha dr.çok özelk düğuş kliniğin de de var ve anadolu da da var ve kısacası herkes birini dedi banada çevremde iki tane doğum yapmış yakınım çok ve dr.hep tavsiye ettiler ee dedim ya dr.çok sen karar ver araştır bi bak ben kendim şuan gittiğim dr.memenunum hatta eşimin kardeşinin eşide hamile o da aynı drigidiyor beraber gidiyoruz oda memnun.

herkese çok teşekkür ederim, ayrıca karamasar arkadaşım ilk bebeğine üzüldüm. Böyle olayları duyunca çok etkileneiyorum. İnşallah iyi bir dr. bulabilirim, Allah herkesi meleğine bağışlasın.

yüreğinizi ferah tutun arkadaşlar olacakla öleceğe çare bulunmazmış. yalnız tek bir doktora ve özel hastanelere gitmenizi öneririm. tıp hast. sakın gitmeyin inceleyecez derken hem anneyi hem çocuğu hasta ediyorlar. mevlamdan hayırlısını dileyin ve her şeyi akışına bırakın. inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

benim kuzenim ve patronumn rabia karagöle gitti ikiside memnundu ben gitmedim ikisinin doğumnlarınıda yaptırdı

benim kuzenim ve patronumn rabia karagöle gitti ikiside memnundu ben gitmedim ikisinin doğumnlarınıda yaptırdı

pamukum ben eskisehirli degilim ama seni gordum bende atladim buraya kiz neredeyiz biliyonmu herkez kayboldu gitti bulamiyom korkztugum basima geldi bugunden beri ben diyodum ama seni gordum teker teker ararken sukur kavusturana simdi biz nerdeyiz biliyonmu canim:a015:

Merhaba arkadaşlar, 15 haftalık hamileyim, İnşallah benim de bebeğim haziranda olacak, şuanda işim nedeniyle Van'dayım, ama doğumu memlekette yapmayı düşünüyorum. Eskişehir'de doğum yapabileceğim iyi hastane ve doktorlar kimler. Yardımcı olursanız çok sevinirim, çünkü ancak doğumdan 8 hafta önce izne çıkabileceğim ve o zaman Eskişehir' e gidebileceğim.

canım rabia karagöz sakarya hastanesi... ben ona gidiyorum. çok memnunum

Benimde ilk bebeğim yaklaşık 8 ay önce doğum esnasında öldü benim dr kemal hükmendi.pişmanım o dr gittiğim için:( şimdi fatih öğüçe başladım tekrar hamileyim ama karamsarın sözleri korkuttu beni ya napsamm

bende eskişehirde iyi bir dr arıyorum
rabia karagöze gittim ben beğenmedim çok ilgisiz
kızlar yok mu başka hiç tavsiyelerinizi bekliyorum
zullzll sen konuyu açalı epey bir zaman geçmiş dr bulöuşsundur naptın dr işini kime gittin

Benimde ilk bebeğim yaklaşık 8 ay önce doğum esnasında öldü benim dr kemal hükmendi.pişmanım o dr gittiğim için:( şimdi fatih öğüçe başladım tekrar hamileyim ama karamsarın sözleri korkuttu beni ya napsamm

bu yukarıdaki yazıyı ben yazmştım bi tanıdığımın adresinden....ilk bebeğim öldü kemaal hükmende ve fatih öğüçtede yukarıda ''yine hamileyim''dediğim bebeğim öldü:( hiçbir dr güvenmiyorum artık:43: :5:

Back
X